+2 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşim yurt dışına göreve gitmişti orda arkadasinin doğum gününü kutlamaya bara gidip icmisler kadınlar vardır tabiki adı üstünde bar. Ben bişi yapmadım alkolumu aldım dedi diğer arkadaşları başkalarına sulanan olmuş ama ben yapmadım bişi sana ihanet etmedim dedi . İnanmak istiyorum eşim öle bı insan değildir hani kafasını kaldırıp bakmaz asla 4 yıla yakındır evliyim ben.  Neden gittin dedim kafa dağıtmaya dedi . Bişi yapsam sana bara gittiğimi de söylemem dedi . Ben o solemese başka bı yerden arkadaşından duyma imkanım yok tanimiuorum çünkü oradaki arkadaşlarını . Edindiği arkadaslari . Sizce ne yapicam ben şimdi 

8 Cevaplar

+4 oy
(9,223 puan) tarafından

Aşkım postların hep eşinin ilgisizliği eve geç gelmesiyle alakalı şimdi ne düşünelim bilemedimki🤔🤐

(9,223 puan) tarafından

Valla ilk defa bakmak isdedim birde baktımki hep eşiyle alakalı

(1,064 puan) tarafından

Hanımefendinin zaten eşi tam ortam adamıymış 

(1,804 puan) tarafından

Vay vay tosuno 💃💃 benim yoruma da içki içmeyen biri diye yazmış  

(1,064 puan) tarafından

Gece 4 te balığa çıkıyormuş adam Rakı balık garantılı yani 😂

tarafından
+1

Nerden biliyorsun da konuşuyorsun acaba içen biri değildi dedim yok ortaklı yok soyle böyle kadının düşmanı gene kadın sizle uğraşilmaz deymez . Yazmayın benim postlarima

-Reklam-
+2 oy
(1,804 puan) tarafından

Ramazan ramazan Allah kocanı bildiği gibi yapsın inşallah. Mübarek günlerde tutsunlar boğazlarını ya ne kadar imansız millet olduk 

tarafından

Yok bacım 2 ay önce gitmişler 2 ay oldu geleli aklım almıyor ben onu içki içmiyor diye biliyordum zaten icmiyordu orda ne oldu anlamadim 

(1,804 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah ya , Allah doğru yoldan şaşırtmasın inşallah kuzum , şimdi şöyle bir durum var, yapsa da yaptım demez ki adam . Söylemesinde ki amaç ya gerçekten senden saklamamak için yada yarın birgün önüne çıkarsa verecek cevabı olsun diye söylemiştir 

+1 oy
(1,268 puan) tarafından

Birşey yapmanı gerektirecek bir durum yok ki. Bar dediğin öyle kızlı erkeklerin herkesin bir yere doluşup birbirini ellediği bir yer değil :)

tarafından

Masalara kadinlar gelmiyor mu TV lerde görüyordum ben geleli 2 ay oluuo 2 ay önce gitmiş yediremiyorum kendime her pislik vardır orda 

(307 puan) tarafından
+1

he masalara kadinlar geliyor orda yiyisiyorlar tovbe estagfur ya

tarafından

ajdjdjahflsja masalara kadınların geldiği yer bar değil 😂😂

(1,268 puan) tarafından

Aşkım sen konuyu çok yanlış anlamışsın 😂😂 orası pavyon. Hayır barkar öyle yerler değil. Herkes kendi masasına oturur. Zaten herkes arkadaşları ile gelir. Birşeyler içerler. Sohbet edip dağılırlar.  Bu kadar :) kafenin alkollü hali

0 oy
(1,471 puan) tarafından

Görevden gelme imkanı varsa gelsin yoksada şartlarını dile getir bar hayatı yoksa arkadaşiyla arasına mesafe koysun yok dersede sen koy 

tarafından

Geldi bacım görevden 2 ay oldu geleli 2 ay önce gitmişler 

(1,471 puan) tarafından

Anladım şimdi böyle bir hayatı yoksa dediğim gibi bana güven vermiyor şahsen o tarz yerler sonuçta çoğu sarhoş oluyor mesafeyi koymalı bence seninle gitmesi çok başka ama sen bir arkadasinla bara gitsen ne tepki alicaksan eşinede o tepkiyi koymalisin olur demiyorum bir daha ama yinede koy

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Bu alkol meselesi çok ince ve çok zor bir mesele Allah yardımcın olsun

0 oy
(10,845 puan) tarafından

Asla kocam yapmaz demem aslada güvenmem erkek milleti uckurunaa düşkün olur. 

0 oy
(14,947 puan) tarafından

Alkol aldıysa kafası ne kadar ayıktır İnşallah gerçekte edebinle gidip gelmiştir 

0 oy
(5 puan) tarafından

Nasıl akış vereyim bilmiyorum ama benim eşimde ilgileniyor yani gönül eğlendirmek değilde iş gereği bazı zamanlar gidiyor geliyor geldiğinde hafif sarhoş oluyor ama ben sorgulamıyorum 8yıl olucak evlendiğimiz ama ona güveniyorum asla yalan söylemeyeceğini biliyorum eğer eşinde dürüst biriyse güven sorgulama

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,118 göst.
12 Şubat 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,294 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 0189nej (183 puan) tarafından soruldu
+4 oy
21 cevap 1,215 göst.