+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlae sizn kaynanızla aranız nasıl benm kaynanam teyzem olur ama teyze değil canavar bana karşı çok merhametsiz ameliyat olmş gelmişim yanına bana Allah razı olsun diyeceğine beni sürekli eleştiryo yemeğimi herşeyimi artk bni çok bunalttı Allah'a havale ediyorum sanki bni rakip görüyo kendine ne yapacağımı bilmiyorum 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,437 puan) tarafından

Ben baştan beri hep mesafeli durdum öyle hastasın bakayım ya da ben hastayım çorba getir falan istemedim kabul de etmedim. En fazla misafiri gelir cay servisi yaparım misafirlerle kalkar evime giderim o yüzden onun bana bir zararı yok benim ona bir zararım uok. Sadece bebegim olduktan sonra biraz sık gelmeye başladılar ona da bir kaç kez müsait değilim dersem hallederim gibime geliyor.

Mesafe iyidir herkes yerini bilsin 

-Reklam-
+2 oy
(2,199 puan) tarafından

Eleştririyorsa sende evine git ne daha duruyorsun 

önce (15 puan) tarafından

Öyle kolay olmuyu işte akraba oldğmz içn vede arkamdan bi iftira atck diye korkuyorum 

+1 oy
(2,934 puan) tarafından

Bir ilişkim yok, çünkü devamlı bir ayırım peşinde eltimle benim aramda. Eskiden eşim bu durumu görmüyordu ve beni zorla görüşmeye zorluyordu ama şükür artık görüyor, o yüzden mecbur kalmadıkça yanyana gelmem, aramam sormam asla

Cvbnz içn tşk ederim keşke bnmde öyle bir imkanım olsa 

+1 oy
(332 puan) tarafından

Allah'a şükür kaynanam iyidir severim ben kaynanami oda beni kendi kızı gibi sever sorun yok aramizla her derdimi anlata bilirim kaynanama 

Ne. Güzel keşke bnm kayınvalidem böyle olsa bnmle sohbet bile etmez sürekli kıznı arar onnla sohbet eder dedikodumuzu yapr

önce (332 puan) tarafından

Canım ben seni çok iyi anlıyorum sen ağzınla kuş tutsan bile bereceriksiz hicbirsey bilmez oluyorsun 

He vallahi birde saçı beyazlaşmiş hiç mi Allah korkusu yok nasıl Allahın huzuruna çıkcak çok merk ediyorum 

önce (332 puan) tarafından

Canım boyle insanlar laftan sözden anlamiyor

+1 oy
(235 puan) tarafından

Bende 17 yıllık gelinim kaynanam İst yaşar sırf kocası yaşlı istiyor diye Urfa'ya taşındım başımıza gelmeyen kalmadı 6yil baktım eşine kayınpederimi severimde yani sonra oda geldi iki yıl oda bizle kaldı baktım çok tuhaf şeyler yapıyor söylüyor hep yaşlıdır dedim alttan aldım takı babam ölene kadar öyle laflar dediki evimden kovdum sonra bı 6 ay daha kaldı ve gitti heryerde beni kotuledi geçen sene vafat etti kayinpederim herkes geldi bana hakkını helal et dedi kaynanam tabi hala konuşmaz iki kelime eder susar valla Allah yaşlilarimiza akıl sakinlik versin gerçekten bazen istemsiz biktiriyorlar insanı bizde kaynana olucaz inşallah öyle bı duruma sokmayiz kendimizi genede canı sag olsun eşim için genede arada arar sorarım ama okadar yani

+1 oy
(1,373 puan) tarafından

Sanki ben yazmışım bu postu benimde kaynanam teyzem ama teyze değil düşman  bizde küsüz oda ameliyat olacak ama ertelendi gitmeyeceğim ameliyatına o yüzden iftardan önce eşimle kavga etti eşin bana laf söyledi diye 

+1 oy
(150 puan) tarafından

Valla bazen bakıyorum yani herkesin kayınvalidesiyle derdi var kavga gürültü patırtı diyorum iyikide benim kayınvalidem öyle değil valla benim kaynana gibisi yok kadın bildiğin dört dörtlük hem bir anne hemde bir kaynana ben onu cidden çok seviyorum oda beni sağolsun Allah herkese benim kaynana gibi birisini nasip etsin inşallah:)

Amin inşallah o zaman siz çok şanslısınz

önce (150 puan) tarafından

Sağolun

+1 oy
önce (1,044 puan) tarafından

Sekiz yıl olacak evliyim hala çözemedim kendilerini 😀 ama seninkine gelecek olursak beğenmiyorsan kalk kendin yap diyip kendi haline bırakmak lazım. Burada en önemlisi eşinin tutumu nasıl. Ne olursa olsun anam mı der anne bi sus karım o benim mı der. 

Bnm eşim yaptıkları mı görüyo savunuyor da ama ne fayda bnm kaynana bir tuhaf ya sürekli mi insan eleştirir bebeğimle iligili eleştirileri bi yandan anlamadım iyilk yapmaya değmez onu anladm burda bana ders olsun 

önce (1,044 puan) tarafından

Evet bazı insanlara iyilik yaramaz deveye diken insana s.ken yaraşır diye boşa dememişler

0 oy
(8,162 puan) tarafından

Ne mi yapacaksın bir de soruyor musun evine gideceksin tabi 

............... 

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Valla bnim tamamıyla yapancı ama düşman başına Bi cene var kangal köpeği den daha kuvvetli Bi konuşur Bi konuşur herşeye karişir herşeye. Cocuğuma cici annelik yapar bn cocuğun uykusu var derim yok cocuk emmek istiyor der bn cocuğu emzirecem yok canı gezmek istiyor der yani insanın tersine iş yapmayı aşiri sever. Bni takmayan bni kayde almayan bn hic almama metodu dayım asla takmıyorum onu hata yokmuş gibi davranırım. 

Aynı bnm herşeyimin tersini yapıyor sürekli bebek aç aç her ağladığnda aç çoçuk aç olsa nasıl kilo alyo gelişimi iyi olmz sem kiloya bakma diyo ya daha 1 aylıkken su veryordu bebeğime onun yüzünden bebeğim sütten oluyordu ama yine bni suçlucak tabi

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 417 göst.
+2 oy
9 cevap 369 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (73 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 104 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (122 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 92 göst.

Kategoriler