+3 oy
180 göst.
önce Diğer kategorisinde (383 puan) tarafından

Ben bugün 2 de kalktım ve uykum yok 😂. Ulaşta biraz rahatsız gibi midesi bulanıyor ya umarım geçicidir ya çok korkuyorum 😢… Teyzemde Cuma günü gidiyor artık ah ah 1 günümüz kaldı biraz hüzünlüyüm … Bakalım hayırlısı bende eşime renk seçtirdim onun seçtiği renklerle mandala boyuyorum her zaman ki gibi . Siz neden uyumadınız ne yapıyorsunuz ? 

image

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,019 puan) tarafından

Eline sağlık canım güzel gozukuyor. Bende almayı düşünüyorum ama oğlum biraz büyüdüğünde galiba şuanda pek vakit bulamıyorum 😅 bizde durum böyle 

image

Oğlumu 10 da uyuttum birde kalktı. Bı Nescafe yaptım bu sefer ama tadı da çok kötü olmuş bu nasıl basardiysam 😅😅 sütle kahve oranı hiç iyi olmamış 😅😅ama maksat uykum açılsın dikledim gitti 😅
önce (383 puan) tarafından

Bende oğlan 2 yaşına geldi de öyle başladım kitap okumaya böyle boyamalara yoksa imkanı yok 😂

önce (1,019 puan) tarafından

İyi bari 8 ayim kalmış 😅😅

-Reklam-
0 oy
önce (6,452 puan) tarafından

Kolay gelsin canısı çok güzel olmuş, bende namaz kılacam ama çok yorgunluk var bedenimde bismillah diyip kırayim şu şeytanın bacağını 😁❤️ eşim kızım uyuyor ben gececiyim sahura kadar böyle uyumamaya devamkee sjsjsjsjs 🙃😁

image

Ayy bende eşim için dün uyumadım ama sabah kalkamadım 2 de kalktım … Artık teyzem de gidiyor sabah Ulaş’a bakacak kimsem de yok geç kalkma huyumu düzeltmem lazım o yüzden sahuru bekleyemem 😕…

Hadi kalk kıl kalk kalk Allah kabul etsin ❤️🌺. 

Bu arada teşekkür ederim 😘.

önce (6,452 puan) tarafından

Bende yaa ama mecburum çünkü uyuyup kalkınca sahura hiç bişey yiyemiyorum iştahım kesiliyor mecbur sahura kadar uyanık kalmam lazım 😕🤷🏻‍♀️

Kıldım kıldım elhamdülillah canısı Allah razı olsun inşallah senden😊❤️✨❤️ veee rica ederim 🫶🏻

0 oy
önce (2,174 puan) tarafından

Bende öğlen 12 ye kadar uyuduğum icin uykum gelmiyor

Yatakta  dönüp duruyorum 

Gel bana katıl beraber boyayalım 😅.

0 oy
önce (17,607 puan) tarafından

Ellerine sağlık güzel boyamissin. Duş aldım bende az önce uyku muyku kaçınca buraya takilayim dedim yavaştan uykum yine geliyor yatacam 2 saat sonra tekrar kalkacam.

Teşekkür ederim canım 🌺.

Bende duş alınca uyku basar kız çok yoruluyorum 😂.

Valla o zor oluyor işte bende eşime kalkıyorum sahur hazırlamaya sabah zor uyanıyorum😕.

0 oy
önce (823 puan) tarafından

Eline saglik benim uykum var da girdim buraya çıkamıyorum basim agriyodu bugun yatskta gecti uyumadim ama dinlendim belki ondandir 

Yorum yapmiyorum cunku benimde daha imtihanim bitmedi 

Yani tabi keskin yorumlar yapmak yanlış ama bazı şeyleri ağzım açık okuyorum kardeşim ya 

Nasıl olmuş kız 

image

Cok guzel eline saglik 

Teşekkür ederim bebeğim ❤️

0 oy
önce (36 puan) tarafından

Dün akşam iftar vakti bi hastalandım ateşlendım bugün akşam saat 7 ye 8 e kadar dirençli ateşim vardı duşmeyiz dün gece hastaneye gıttım serum falan yaptırdım biraz rahataldı ama yıne düşmedi eve gıdemedım eşim işe gidecekti sabah kaynanamlara geldım burda kaldım onlar çocuklara bakarken akşam 7 ye 8 e kadar kalkamadım ateşten birde vücudum ateşe çok duyarlı benim 37 ateş bıle hemen düşürüyor beni ki dum gece 42.2 yı gördüm  38.5 38.3 ün altına düşmedi akşam düştü işte nerden baksan 24 saat bıyınca ateşli geçti gündüzde akşama kadar yatınca şimdi uyuyamıyorum sahur hazırlayım kaynanamlara diye düşünüyorum uyuyamazsam

Salgına yakalanmışsın çok geçmiş olsun kardeşimde öyleydi 3 gün falan annemde o da uyumadı 21 yaşında kardeşim büyükte daha fena oluyor hastalık çok kötü canım Rabbim şifanı versin 🙏

0 oy
önce (4,479 puan) tarafından

Oğlum pazar gecesi hastalandı bende o yüzden bu hafta işe gitmedim izinliyim diye bu saatlere kalıyorum evde kalmanın keyfini çıkarıyorum o yüzden uyumadım  :) 

Yaaa ne güzel inşallah oğlun iyileşmiştir çok geçmiş olsun 🥰

İyileşti ya influenza olmuş pazar gecesi hiç bir şeyi yokken ateşlendi sabah hastaneye götürdüm pozitif çıktı serum verdiler bir anda kendine geldi maşallah ne kusma ne ateşlenme oldu 

Çok şükür bizde geçirdik en çabuk atlatan oğlumdu galiba küçükler daha hafif ve erken atlatıyor tekrardan geçmiş olsun 

Çok sağol canım size de çok geçmiş olsun ❤

Teşekkür ederiz 🌺❤️

0 oy
önce (5,726 puan) tarafından

Mandala nr kız simdi uyucam alarm kurucam insallah uyanirim bekleyince günduz enerjim ogluma yetmiyor uykumu almam lazim birazcik 

Boyadığım resmin adı 🥰

Oruç zorluyordur ya 

0 oy
önce (3,106 puan) tarafından

Tepemde son ses dizi izleyen adamı girtlaklama vaktimin gelmesini bekliyorum . Apartmanda iyice el ayak kesilsin kâfi 

Komşu mu bunu yapan deli oluyorum öyle insanlara man yak çok

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Alıştık heralde sahur bekliyoruz gündüzde oglan yatınca yatıyorum ondan uyuyamadım

+1

Ben de sahuru bekleyince sabah uyanamıyorum şimdi yatacağım oğlun ayakta mı 

önce (45 puan) tarafından

Yok canım saat 1 de uyudu o sabah 11 de uyanıyor canı isterse 10 da o yüzden oturuyorum ben sahurda

0 oy
önce (947 puan) tarafından

Çok güzel olmuş canım 11 de uyandım az uyku var ama ne zaman uyursam kücük bebekli anne olunca uykular pek yok olsun şükür ❤️:) 

Teşekkür ederim 🌺

Büyüyünce rahatlıyor insan bir nebze ya bebek zor 😋

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 499 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde idilt (383 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 1,588 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,451 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 234 göst.