+7 oy
265 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından

image

hahhahaha böyle kaynana gelin var mı acaba varsa onlari tebrik ediyorum 😅😅 hayallerimin manisi 😅😅☺️🤪

Hayırlı sahurlar arkadaşlar oglusum yine kalktı sağolsun annesini yalnız bırakmadı sahur hazırlığında 😊

Bende saati beklerken ayık kalmak için bi yandan oğlumla oynayıp bi yandan burda takılıyorum☺️ uyumayanlar varsa hayırlı sahurlar ayakta kalmaya beklemeye devam 😅🥱🥱

8 Cevaplar

+1 oy
önce (947 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşAllah canım bende emziriyorum ondan gececi bu arada söz bizlik şükür maşAllah diyin çok nazar oluyoruz:şaka şaka ama nazar doğru ya  : ))) 

önce (1,018 puan) tarafından

Amin canım ❤️Ayy canım kirk bir kere maşallah tü tü tü diyelim 😅😅🧿🧿 ben öyle bulamadım benimki yok gibi sağolsun 😂 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,674 puan) tarafından

2 ramazan önce hepsini kaynanama tuttum kocam yoktu kızımla ben kaldık tek bir kere bile sofra kurmadan uyandırmadı kaynanam Allah var ama iftara yemeklere elini sürmezdi iftardan kalanları yumurta patates falan hazırlar kaldırırdı beni 😅

Kız ne güzel işte maşallah iş bölümü olmuş hepsini kadın yapacak hali yok 😂😂 geceyi o almış gündüzü sen 😅

0 oy
önce (324 puan) tarafından

Bende bekliyorum canım oğlan sağolsun bekletiyor bu arada mani tam bizlik 

Sus sus canım deme öyle şeyler benimkine daha da sinirim arttı gece gece 😂😂 benimki o kadar resmi ve sogukki ama kendi ogluna da öyle bana ne yaklascak gerçi 😂 direk kısa ve net bir örnek lohusaligimda mecbur onlarda kaldım bir ay ve göze batmamak için sürekli iş yapar moddaydim kimse de demediki sen doğum yaptın geceleri bebeğin hiç uyumuyor dinlen nerdee 😭😭 daha acemiyim ilk defa elimde bir bebek geceleri çocuk bas bas ağlıyor bı kere odaya gelipte sormadı kızım yardım edim bu çocuk niye uyumuyo bakalım yattı uyudu sabahta kahvaltı beklediler 🤷🏼‍♀️

Biliyorum öyle soğuk kaynanalari boğazım geliyor benim bu ikinci evliligim canım ilk kaynanam benimde öyleydi ama şükür bu öyle degil

Anladım canım maşallah Allah agzinizin tadını bozmasın ❤️☺️☺️bizimkine de birazcık sevgi sıcaklık versin inşallah 😅

Rabbim aranızda sevgi bağı kurşun inşallah canım 

Amin canım sağol ☺️ ❤️ 

0 oy
önce (383 puan) tarafından

Mani nin benle hiç bir ilgisi yok ama çoruh nehri gerçekten çok soğuk Bayburt un tam ortasından geçiyor ve suyun yanından geçerken 2 kat fazla üşüyoruz 😂

önce (525 puan) tarafından

@idilt sen bu yaptıkların boyamaları sonra ne yapıyorsun? 

@Manolyam çok teşekkür ederim🌺❤️

@Emeklipolyanna neyseki ben suratını bile görmüyorum 😂. Teşekkür ederim ❤️.

Valla buzları yeni çözülüyor 😂.

@SERENAD Canım bir şey yapmıyorum öyle duruyor kitabında 😋

Şey için sordum. Bir tanıdık vardı eski çalıştığım iş yerinden. Böyle Mandala çiziyordu. Nevresim firmalarına satıyorum diyordu. Sen de boyamasını filan yapıyorsun ya o yüzden sordum

İlk defa duydum böyle bir şey , güzelde fikirmiş ama ona daha özenli olmak gerek tabi ben hobi olarak yapıyorum ileride bunu düşünürüm belki sağol valla ne güzel öneri verdin 

Sonuçta boyama yapıyorsun. Desen de çizebilirsin kendi tasarımın olarak. Düşün 🙂

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Hayırlı sahurlar böyle bi kaynana var ama bende degil annem geline hizmet yapar sagolsun

+1

Hahahhaha bende de yok canım 😂😂 göstermelik bir kayınvalide var elimde 😂 ne güzel valla benim rahmetli ananem de öyleydi çok hoşuma giderdi dayımın eşine davranışları tutumu ama beni bulmadı malesef 😂

önce (42 puan) tarafından

Valla beni hiç bulmadı güzelde karşısındakki anlasın yeter bence onlarda kıymet bilmiyolar🫣

Dimi ya iki tarafın da iyi olduğu birbirini anlayıp değer verdiği kaynana gelin ikilisi nadir bulunuyor malesef 

0 oy
önce (1,045 puan) tarafından

Ben tutamıyorum bu ara ama cocuklara kalkıyorum onlar için yaptım sıcak sıcak yesinler diye 

Ellerine sağlık canım ☺️ ❤️ 

önce (1,045 puan) tarafından

Aaa Görsel gelmemiş poğaça yapmıştım da kskkskd

Olsun canım anladım ben zaten börek poğaça birşey olduğunu 😅☺️❤️

0 oy
önce (2,196 puan) tarafından

Hayırlı sahurlar canımm😍 Allah kabul etsin oruçlarımızı 🤲 kaynana konusuna gelecek olursak, benim kaynana benden uzak olsun, gölge etmesin başka ihsan istemez 😅😅😅 

+1

Amin canım ❤️ hahahhaha o derece 😂 benimki de benden uzakta yaşıyor Allah'tan da en azından sürekli sinir olmuyorum 😂 sirada bayram var işte o zman görürüm mecbur😂 benimkinin somut bir kötülüğü yok da çok soğuk bir kadın ya resmi böyle ben hep ana kız gibi oluruz hayaliyle başladım ama baktım karşı taraf buzdolabı sadece kendini düşünüyor dedim benden sana daha ilgi milgi yok kaybetti 😂

Valla canım kendilerinden soğutuyorlar seni görmediğim halde benim içim ısındı kaynanan öpsün başına koysun valla böyle gelini 💕 benimkini anlatsam kelimeler yetmez çok sinsi içten pazarlıklı ve kontrol manyağı daha neler neler😅 aah ah Allah ıslah etsin valla. Başlarda biz de ana kız gibiydik sonra gerçek yüzünü görünce soğudum 😏 

+1

Çok sağol canım benim ☺️ ❤️ 😘 ahh canım çoğunluk tüm gelinler dertli zaten 😂 sen yine başta anne kız gibi olmuşsun ben sevgi pitircigi gibi dolaştığım halde öyle mesafeliki o duvarı asamadim bı turlu. Sinsilik bizimkinde de var ben uzakta olduğum için yirtiyorum canım şükür  😂 seninki yakınında mi inşallah uzaktadir 

Maalesef çok yakınımda ve her gün geliyor bi bahaneyle 🥲 senin uzakta olmasına sevindim adına😅💕 ne demek canım benim gerçekler🥰🩷

+1

Tüh ya 🥲neyse canım saglik olsun bi sekilde ustesinden gelirsin sen ☺️❤️

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Hayırlı sahurlar canım bnmde kızım ıkı gundur uyanıyor biz yaptık sahurumuzu namazımı kıldım kızımı uyutuyorum 

Allah kabul etsin canım ❤️ valla arada oluyorlar ama benimki bu ara biraz fazla abarttı insallah düzelir diye çabalıyorum 🤷🏼‍♀️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 619 göst.
13 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 284 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mervela (7,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 498 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
20 cevap 687 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde At Work (5,975 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,820 soru

23,597,581 cevap