Bayramlık bunu sipariş ettim kızlar ama daha çok var bayrama umarım karşıma daha güzel bişey çıkmaz 😀 üzerine şalım yok onuda alırsam kombinin tamamı bin liraya gelmiş oluyor. Hersey cok pahalı ya insanın alışveriş yapası gelmiyor ama malum bayram diye heves ediyoruz
Geçen ikili takım buldum 390 renk ve beden seçimin de artıyo 430 a kadar 4 tane aldim renk renk ben indirimciyim 😁
Yok kız kumaşı harika öyle tiftik yapmıyo günlük için bundan uygunu yok ama gerçekten güzel kumaşı var yazın efil efil üzerinde yok gibi. Kışın giyilirmi dostum, yaz için bu 😁
Aynı kumaştan gomlek pantolon var bende markasi bile aynı bir butikten aldım 3. Yıkamada hep tiftik oldu
Kumaşı çok bez değil naylon bende yapmadı dostum hatta hastaneden alanlar memnundu bende yıkadım olmadı belki kumaş farkı vardır
İnşallah olmaz güle güle giyin rahat bir kumaşı var
Sağol canım daha iyisi sizin olsun 🥰
Elbise ve şal aldım bende toplamda 1300 tuttu ama sadece bayramlık değil günlükte giyilir
Hayırlı olsun elbisem coktu o yüzden gömlek aldim bende
Pantolon giymiyorum canım ben
Tanesi 1000 lira neredeyse. Gayet iyi fiyatı. Renkler de güzelmiş, sağlıkla giy.
Teşekkür ederim
Fiyatı gayet iyi canim güle güle sağlıkla giyersin inşallah 🤩
Teşekkür ederim canım 🥰
Kiiiz 1000 lora pahalımı🙄
Muhtesem bir fiyat bir kombine 1000 lira. Güle güle kullan❤️
Değil aslında bunu uygun bi yerden aldım
Güzeller canım. Yani hersey pahali normal olarak kiyafet parasida uçmus goklerde.
Çok güzelllll
3 çocuğun Bayramlık kıyafeti oğlumun ayakkabısı 8bin tuttu
Ben kendime ipek eşarp aldım 1.400
Tunık aldım 800
Eşimde daha kendine birşey almadı
Neee ayakkabı 8 bin mi şal 1,400 TL imi çok pahalı kız nerden aliyrsn bunları şal en fazla 400 ,500 TL dur nerden buldun bu kadar pahalı olanlari
Ayakkabıya 8 bin demedim 3 çocuğun bayramliığı ile oğlumun ayakkabısı dedim
Eşarbı mağazadan aldım Armineden
1,434,747 soru
23,596,614 cevap
305,817 kullanıcı