+2 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık bebeğim cok korkuyor ne yapmam lazım

2 Cevaplar

+1 oy
(2,592 puan) tarafından

Nelerden korkuyorsa onu minimuma indirebilirsiniz. Yüksek sesten korkuyorsa, bu ortamlara girmeyin. 

(265 puan) tarafından

Yüksek sesten korkuyor o yüzden yüksek sesten kaciyom hep ama bu sefer durduk yere birden oldu ev sessizdi bayağı korkunca kip kirmizi oluyor sonra birden ağlamaya başlıyor sebebini bı turlu bulamiyorum

(2,592 puan) tarafından

Ekrana maruz kalıyorsa belki etkilenmiştir. Ya da aşırı yüksek sesten bayağı korkup, zaman zaman etki ediyordur. Çok fazla sessizlik varsa gün içinde radyo açıp biraz ses yapabilirsiniz. 

Ama mutlaka bir doktora da danışın. Durumu daha iyi çözümler. 

(265 puan) tarafından

Doktora götürdük birşeyi yok dio

-Reklam-
+1 oy
(49 puan) tarafından

Benim oglum da 2 haftallik ken esimin küçük kuzenleri gelmişti uyuyordu  kapıyı çok hızlı çarptılar kapı sesinden korktu aniden bağırıp ağlamaya başlıyordu 3 ay çok aşırı korkulari vardı titreyip morarmaya basliyordu sonra nefesi kesilip kuruyordu  kaç kez öldü diye eşime verdim çok kötüydü hastane bırakmadık epilepsi den suphelendiler ilk baktirdik ondan da değilmiş çok şükür sonra kaynim askerde bi arkadaşı varmış hocaymis dua falan yazmıştı üstünde taşısın düzelir demişti kıyafetine taktim çok şükür 3 ayda korku falan kalmadı düzeldi şuan 3 yaşında ondan sonrada bir daha olmadı

Hoca dediğim üfürükçü falan değil bildigimiz cami imamı yanlış anlaşılmasın

(265 puan) tarafından

Bizde gittik Cevşen yazıldı ama hala korkuyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
1 cevap 41 göst.
+1 oy
5 cevap 162 göst.