+2 oy
300 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (26 puan) tarafından

image

image

image

kizlar. Mutfağıma masa Alcam. Sizden de tavsiyeniz varsa fotoğraf isterim. Okadar para veriyoruz değsin istiyorum. Kötü almak istemiyorum. Sadece masa tavsiyesi istiyorum. SANDALYELERİ SONRA seçeceğim.  Capraz ayaklı üstü beyaz olan masanin uzerinde tamperli cam da var ve açılır ama açmayacağım. Oval olan traverten görünümlü dokulu bir masa. Yanmaz, yapışmaz, leke tutmaz, cizilmez denildi. 2. Masa düz beyaz 120 cm uzunlukta normal masamasa. 

Fiyatlarında ; 

1. 7-8 bin

2 . 1350 TL

3. 6-7 bin tl

15 Cevaplar

+2 oy
önce (1,794 puan) tarafından

Alttaki açılan masalardan sanırım o daha iyi olur bence kalabalık olunca bir misafir falan gelirse komple açarsın benimki de açılanlardan 

önce (6,635 puan) tarafından

evet bende bu modeli tercih edicem yaza dogru.  malum tek tocuk olarak devam ediyirduk guzelce hayatimiza 😂 uc sandalyemiz vardi😂suan mutfak masamiza sigmiyoruz. yazin sandalye eklemek yerine masayi degistirmeyi planliyorum. bide kumaşli sandalye dusunmem mutfaga silinsin cabucak yag mak derdi cekmim gerekirse sokar banyoya yikarim. ama kumas kapli sandalye kutfakta evet şık ama kullanissiz bence

önce (1,794 puan) tarafından

Benimkiler de yıkanabilir deri gibi ama ayakları demir paslanir diye hic yikamadim 😁 yoksa bende senin gibi çok düşündüm banyoya sokup güzelce yıkamayı ama geri vazgeçtim 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (4,540 puan) tarafından

3. Olan bence modası hiç geçmeyen bı model oval olan şuan çok popüler ama bı sure sonra modası geçer bence

+1 oy
önce (6,014 puan) tarafından

Ben 3numarayi beğendim sandalyeler için bişey diyemem....bide taspinara baksana. Ordada güzel masalar var

+1 oy
önce (3,685 puan) tarafından

En altındaki masa ayağı çok kaba

Oturduğun zaman çok ayak vurursun

Gibime geliyoree

0 oy
önce (1,371 puan) tarafından

3.resimdekinden annemde var ama siyah çok kullanımlı ondan alabilirsin diğerlerini beğenmedim 1.kaba 2.ci basit duruyor

önce (26 puan) tarafından

3. Aneninzdekinden olanın üzerinde cam limi?

Annemin masa bundan ama sandalyeleri bundan değil

image

Canım zaten sandalye derdim yok şimdi. Öncelik masa seçmem. Annenizin masasının üzerinde cam varmı yoksa tahtami?

Ahşap canım 

Anladım canım teşekkür ederim

0 oy
önce (540 puan) tarafından

Bende üçüncü modelden alacaktım ama kimse önermedi sandalyeler hiç rahat değil dediler ve bir arkadaşımda var o da önermedi vazgeçtim başka model alıcam

Merhaba henüz sandalye seçmedim. Sadece masa için 3 örnek attım.  Onermemesinin sebebi sandalye mi masa mi

önce (540 puan) tarafından

Yeni anladım ben hepsi birlikte bakıyorsun sandım yok masa güzel sadece sandalyeleri önermiyor

0 oy
önce (514 puan) tarafından

3. Modeldeki masayı kullanıyorum memnunum gayet sandalyem öylr değil ama

Sadakye derdim yok şimdi daha seçmedim. Sandalyeli fotgraf var diye mecbur attım. 

Peki sizn masanızın üzerinde de tamperli cam varmı?. Yoksa tahtami düz. Rengi şekli için demiyorum.cunku bu modelin camlisi ve camsizi var

0 oy
önce (5,101 puan) tarafından

Üstteki ni beğenmedim ayaklarının temizliği zor olur 

Ortadaki çok dandik duruyor 

Alttaki hepsinden biraz daha iyi 

0 oy
önce (468 puan) tarafından

Üstteki çok abartılı güzel değil. Ortadaki çok basit. Alttaki gayet güzel 

0 oy
önce (537 puan) tarafından

Günlük kullanım içinse 2 numara, ama misafirler için vs de kullanılacak ise 3 numara 

Hayır misafir için değil. Günlük. Misafir masam var zaten salonda. Mutfağım aşırı büyü değil işte küçüğün bir tık büyüğü işte.  Ortadaki basit denilen ucuzda zaten. İyi bir sandalyeyle belki hosndurabilir.  En üstteki de hiçbir şekilde zaraar gormezmis. Sıcak tencer ekonulabilirmis. Salça izi asla tutmaz miş. Çizilmezmiş. En alttaki da camlı diye istedim açılması benim umrumda degil. Açmadan kullanırım. Tamperli camlı diye rahat tamizlenir diye istedim. Parlak duruyor diye istedim. Ama belki kırılır da diyorlar. Tamperli ama kırılırsa boşa gider 

0 oy
önce (2,113 puan) tarafından

Valla ben 2.ci tek geçerim standart insanım ben Standart bir masa  yüzden begendim✓

0 oy
önce (6,452 puan) tarafından

Bence üçüncü foto daha güzel duruyor ve büyük 

0 oy
önce (239 puan) tarafından

3. Çok güzel 

0 oy
önce (2,249 puan) tarafından

1 numara güzel canım sağlam ve şık görünüyor 

1 numara çizilmez, yanmaz ve hiç leke tutmaz diyorlar. O sebeple seçeneklere koydum. Yüzeyi pütür pütür dokuludur. 

önce (2,249 puan) tarafından

Belli canım ben isterdim mutfağımda böyle bir masa

0 oy
önce (4,105 puan) tarafından

En güzel olanı son resimdeki bence birinci resimdeki kaba duruyor ikinci resimdekide çok kalitesiz hemen kırılı verecek gibi

Ayrıca üçüncü olan ın aynısı kayınvalidem de var çok kullanışlı

Peki kayınvalide bizdeki ürünün üzerinde cam da varmı?. Çünkü ürünün yamperli camlı olanı var ahşap olanida var. Hangisini kullanıyor

Camlı üstü 6 sandalye 3 tabure bide uzun sandıklı bank tipini oturağıni var yemeğe gidince açıyor masayı kocaman oluyor sadece üzerinde bıcakla ekmek doğrama kayınbabam doğramış çizmiş biraz 7 senedir kullanıyor başka sorun olmadı

Hah sonunda camlı kullanan biri o buldum. Şimdi satıcı dediki, en köşesine birşey çarparsa kirlir. Korkuttu.onermiyorum dedi. Tuhafıma gitti açıkçası. Benimde gönlümde üstü camlı olan var.  Satıcı bana öyle deyince şüpheye girdim. Sizinki bunca yıldır kirilmamissa iyidir. 

Kayınvalide izin masası hangi renk

Ayağı açık gri cam kısmıda açık gri alırken satıcı bizi hiç uyarmadı bende o tarz bir şey alıcam

Üzeri benim attığım görsel gibi beyaz olsaydı, o bıçak izi yine belli olurmuydu sizce. Yani çizimlere karşı hangi renk daha az gösterir sizce

Bence beyazda belli olabilir ahşap da olsa camda olsa üzerinde korumasız bir şekilde bir şey kessen çizilir benim salon masam siyah cam 18 senedir kullanıyorum çizilmedi hiç evde hareketli masaya sürekli vuracak bir çocuğun yoksa kırılmaz bence c.tesi görümceme gidicem kaynanama uğrarsan resmini atarım sana

He valla çok iyi olur. Çocuğumda var. En köşesi darbe alırsa kırılma ihtimali var demisti

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 148 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde F. (38 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 173 göst.
16 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Devra (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 508 göst.