+2 oy
336 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından

Eşimde de bende de bir sıkıntı yok diyorlar oğlum 5 yaşında rahim filmi kaldı sadece çektirmeli miyim tuplerimde bir sorun olabilir mi 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (276 puan) tarafından

Prolaktin hormonunuzu da kontrol ettirdiniz mi

önce (285 puan) tarafından

Evet baktılar 

Prolaktin 15.55 çıkmış 2 ay önce 

önce (276 puan) tarafından

Anladım canım benim o yüksek o yüzden hamile kalamıyorum onun için sormuştum 

-Reklam-
+1 oy
önce (514 puan) tarafından

Psikolojik olarak takıyor olabilirmisin canm

Kafaya taktığın için olmuyor bence . Ben 10 senelik evliyim canm 5 sene çocuğum olmadı tedavi oldum yıpratıcı bir süreçti benm için tüp bebek yaptırıcaktık canm 6 ay ara vermem istendi 6 ay ara verildi tabi ben umudumu kesmiştim artk olmaz diyordö kafamdan attım bir öğrendimki tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmışım şok olmuştuk yani psikolojikmiş kafada bitiyor herşey . Rabbim ozamanı uygun görmüş

Bu arada ben rahim filmi 4 kez çekildim kuzum korkulcak bir işlem değil bayıltıyorlar zaten seni

önce (194 puan) tarafından

Beni bayiltmadan cekmislerdi baya acimisti bana basit bir işlem diye anlattılar ,bazı kişilere gerçekten basit geliyor , boşuna narkoz alma dediler ,ama benim canım cok tatlıdır Altan muayne bile olamıyorum, birde çocuğum olmadigi için o dönem  hiç Altan muayne dalan da olmamıştım o zamana kadar, bende dümdüz bir film sanıyordum hala anestezisiz cektirdigime pişmanım  

Anestezisiz çekinmedim kuzum doğrudur anlattıkların . Benim canımda pek tatlı değildir kuzum ağrı ve acı eşiğim yüksektir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabikide . Beni bayıltarak yaptılar uyandığımda hiç ağrım yoktu direk masadan yürüyerwk kalktım ben 

Yok canım islem  bitince ağrı olmuyor zaten işlem sırası zordu biraz Altan muayne in bir tık daha zoru ben Altan muaynede olamıyorum o yüzden bana çok zor geldi 

0 oy
önce (10,502 puan) tarafından

Ne zmndan beri korunmuyirsun 

Benimde oğlum geçen ekim ayında 5 yaşını doldurdu. Ben bir buçuk sene denedim olmadu sonra oldu kimyasal gebelik oldu

Tekrar oldu boş gebelik oldu kürtaj oldum 

Şimdi 20 haftalık hamileyim 

Oğlum doğunca bir sene geri çekilme şeklinde korunduk sonra bıraktım yok olmuyo geçen 2023 Eylül de boş gebelik geçirdim başka yok 

Canım prolaktin hormununa baktırdin mi birde rahîm filmi çektir bence Rabbim nasip etsin inşaAllah 

Prolaktin 15.55 mış 2 ay önce rahim filmini devlet cekmiyomus özelde 14 bin istedi eşimin babası hasta para yok herşey üst üste geliyo rahim filmine şuan o kadar para veremeyiz bekliyecz

Niye devlet çekmiyor ki şaşırdım. Bizde en 2 sene önce 4 bindi özelde rahim filmi şimdi ne kadar bilmiyorum 

Saçma bi hastane ya sene olmuş 2025 doğru düzgün hiçbir bölüm yok işlem yok

Başka bir şehirde hastaneye gidemez mısın en yakın şehire 

Ankara'ya gideceğim inşallah iyi bir doktor bulabilirsem

Rabbim nasip etsin hayırlısı ile canim

Hangi sehirdesin benim üniversite hastanesinde ücretsiz çekilmiştim devlet hastanesi cekmiyorsa çevrende bir üniversite hastanesi varsa bir arastirsan

0 oy
önce (4,298 puan) tarafından

Ay canım benimde bir kızım var ikincisi olmuyor yani oluyor kimyasal oluyor 3 kere kimyasal oldu bir kere kalbi durdu bebeğimin 1 yıl oldu hayla olmdi olmuyor bizde muayene olduk hiç bir şey çıkmadı 

Benimde 2023 Eylül de boş gebelik geçirdim başka yok hamile kalamıyorum olmuyo 

önce (4,298 puan) tarafından

Nasip diyorum bakalım canım Allah sanada banada nasip etsin inşallah hayırlısıyla 

0 oy
önce (10,820 puan) tarafından

Ovulasyon testi denedin mi canım

1 seneyi geçti kullanıyorum ama yok

önce (10,820 puan) tarafından

Allah gönlune gore versin inşallah olur hayırlısıyla

Nasip inşallah 

0 oy
önce (8,033 puan) tarafından

Görumcemın öyleydi tüplerını açtırdı hamile kaldı 

İlk çocuğu var mıydı yoksa ilk gebeliği mi 

İlk çocuğunda da tüplerı kapalıydı açtırdı ıkıncıyı istiyodu olmuyodu tekrar hsg çektirdi bıdaha tüplerı kapalıymış acınca hamıle kaldı 

Güle güle büyütsün inşallah ben oğluma doğal yolla hamile kalmıştım 

Hakkında hayırlısı olsun canım 🌹

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Bende 2 yil bekledm.her sey normaldi rahim filmi cektirdm tupler acikti sıkınti yoktu ama o cekjndigim ay hamile kalmistim ilk cocuguma..

Burdaki devlet hastanesi cekmiyo özelde 14 bin diyo para da yok herşey üst üste geliyo

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Ahh canım 16 sene sonra oldu tedavi olduk yok olmadı bişeyde görülmüyordu şiimdi 3 yaşında abisi 20 yaşında beklemedigimiz anda rabbimin mucizesi diyorum 

0 oy

TSH falan baktılar mi canım tiroid hormonları da yüksek olunca hamile kalinmiyor bende ,hamile kalamiyorum diye doktora gidince tsh  2.5 üstü çıktı bu değerle hamile kalamazsin dedi kadın doğum doktorum endokrinoloji gönderdiler ilaç başladım o ay düştü tsh değerim ve hamile kaldım 

ayrıca hsg de çekildim ama benim temizdi cikmisti ,seninde rahimde yani rahim seklinde falan  sorun olsa büyük ihtimal ilk cocukda olmazdı diye düşünüyor insan  canimda yinede doktor daha iyi bilir film çektir  dediyse bir çektirin 

yanlız o film biraz zor oluyor ben anestezi istemediğimi sonradan pişman oldum birde hsg den sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar sıvı verdikleri için tüplerin içi temizleniyormuş öyle duymuştum ben 

0 oy
önce (893 puan) tarafından

Bende sıkıntı yoktu yine inat ettim çekildim sol tüp kapalıydı doktorum açtı onuda. Bayıltıp ameliyathane de yapıyorlar canım uyandığımda odada oluyorsun birşey hatırlamıyorsun. Benimde 4 yaşında kızım var 2. 3 senedir olmuyor maalesef. Eşimde stresten kaynaklı sperm kaybı olmuş. İlk çocuğum tedavisiz olmuştu bide. Halen yok bizde de

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Kuran okumayı biliyorsan Meryem suresi sabah ezanından önce oku bende öyle yapıyorum yapıp hamile kalanlar var 

0 oy
önce (3,143 puan) tarafından

Kesinlikle çektir 2 tane çocuğum vardı 8 sene sonra tekrar çocuk istedik olmadı 2 sene sonra rahim filmi çektirdim sonraki ay hamile kaldım çok şükür 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Bir seneye yakın olmadı git tedavi ol falan diyorlardı gitmedim olmuyosa vardır bı hayır dedim vazgeçtim vazgeçtiğim ay hamile olduğumu öğrendim psikojik olarak olmadığını düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 217 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merada (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 254 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kyubrasj (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,329 soru

23,619,495 cevap

306,736 kullanıcı

...