+2 oy
188 göst.
önce Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kızlar benim zamanında hakkımı yiyen bana kötü davranan beni ağlatan iş yerinde bir kadın vardı. İşimden oldum hatta.Ekmek paramdan etti beni.O kadar canım yandı ki Allahim sana havale ediyorum dedim ama iş konusunda dedim ve kanser olduğunu öğrendim geçen gün, üzüldüm ne olursa olsun...belki benim ahımla ilgisi yoktur ama bu haberin bana gelmesi tesadüf mü bilmiyorum çok üzgünüm. Burada bazen başından geçen üzgün anlarını paylaşan kişilerin postlarını okuduğumda da çok üzülüyorum etkileniyorum haberleri izlediğimizde olan durum oluyor bana. Bu aralar çok duygusalım. Birde bu haberi bana benim yanimda oldugunu soyleyip kadini gorunce korkudan ona farklı davranan biri verdi. Ona da çok kızmıştım bu yaptığı hareket için kadın arkamdan konuşmuş ama izin vermişsin buna birde üstüne ona yardım etmissin biz seninle dosttuk diye kızmıştım.Haberi de o verdi. Ne olursa olsun üzüldüm o kadar güçlü ve heybetli herkesin korktuğu bir kadındı iş konusunda sana havale ediyorum Allahım dedim üstüne ek hiçbirsey dilemedim.

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Ah etmem Allaha havale ederim Allah'ın adaleti şaşmaz Rabbimden şifa dilerim 

önce (118 puan) tarafından

İş konusunda sana havale ediyorum Allahım demiştim sadece. Üstüne ek hicbirsey dilemedim.

Kul kulun duası ile kurtulur, kul hakkının günahını biliyorsun zaten takdiri ilahi sen yine şifa dile cnm 

Evet canım ekmeğimden etmişti hüngür hüngür ağlamıştım canım çok yanmıştı o can acısıyla havale etmiştim. Şifamı diledim hemen ne olursa olsun hastalık başka birsey

Rabbim şifa versin inşallah. Beddua etmemişsin ah etmeseydin de olabilirdi. Kim birinin kalbini kırıp gözyaşı döktürürse o kişinin bedduasından Sakınsın çünkü gözyaşı yere düşmeden ne dilerse kabul edilir. Eksik olabilir bir hadisi şerif hatırlıyorum yani mesele kalp kırmak Canım 

Evet canım Rabbim şifa versin

-Reklam-
+1 oy
önce (3,629 puan) tarafından

Yine de rabbim şifalar versin benim de ahım mı tuttu bilmiyorum ama geçen bir akrabanın sürekli hastalıktan kurtulamadığını duydum yine de şifalar diledim içimden herkes kendi heybesini kendi taşır canım bunda da vardır bir hayır evet emeğin heba olmuş ama rabbim emeğini boşa çıkarmaz

0 oy
önce (2,060 puan) tarafından

Ay atandığım ilk yerde ilk çalıştığım kisi şirret bana kök söktüren biriydi bende daha çömez 23 yaşında işe girdim. Gözünü gözüme bir dikerdi o bakışları unutamıyorum. Ben beddua etmedim ama üstünden 13 yıl geçti haberini aldım. Yeni şefiyle takismaya başlamışlar. Gelmiş bina önünde buna saldırmış davalık olmuşlar. İş yeri de bunun tazminatını yakmaya çalışıyormuş davalık diye. Olaylar olaylar. Dedim kendi yüzünü kendi ortaya döktü sonu kötü bitti. Ben çok ağlamıştım artık kabusum gibiydi başka birime geçip kurtulmuştum benim öyle bir şansım vardı. İlahi adalet ona böyle tecelli etti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 599 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,513 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,310 soru

23,619,314 cevap

306,729 kullanıcı

...