Kızlar benim zamanında hakkımı yiyen bana kötü davranan beni ağlatan iş yerinde bir kadın vardı. İşimden oldum hatta.Ekmek paramdan etti beni.O kadar canım yandı ki Allahim sana havale ediyorum dedim ama iş konusunda dedim ve kanser olduğunu öğrendim geçen gün, üzüldüm ne olursa olsun...belki benim ahımla ilgisi yoktur ama bu haberin bana gelmesi tesadüf mü bilmiyorum çok üzgünüm. Burada bazen başından geçen üzgün anlarını paylaşan kişilerin postlarını okuduğumda da çok üzülüyorum etkileniyorum haberleri izlediğimizde olan durum oluyor bana. Bu aralar çok duygusalım. Birde bu haberi bana benim yanimda oldugunu soyleyip kadini gorunce korkudan ona farklı davranan biri verdi. Ona da çok kızmıştım bu yaptığı hareket için kadın arkamdan konuşmuş ama izin vermişsin buna birde üstüne ona yardım etmissin biz seninle dosttuk diye kızmıştım.Haberi de o verdi. Ne olursa olsun üzüldüm o kadar güçlü ve heybetli herkesin korktuğu bir kadındı iş konusunda sana havale ediyorum Allahım dedim üstüne ek hiçbirsey dilemedim.