+1 oy
98 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kim hakli lutfen objektif yanitlarsaniz sevinirim.Bebegim 1 yasinda emerek uyuyor ve ayakta geziniyorum  ayalrdir bu sekilde artik gucum kalmadi agirlasti.doktoruna danistigimizda memeyle uyumayi ayirmamizi soyledi.es destegi onemli dedi.esimle kararlastirdim o uyutacakti uyaninca.saat basi kalkiyodu cunku bebegm.daha once denemistik yok belim agriyo yok gobegim( az fitik var) dedi yarida birakti.yine belim karnim diceksen hic girismeyelim yarim kalmasin cocuk ikna olmuyo bu defa dedim.dr 2 hfta zor olur alismasi dedi zaten.neyse geceye kadar 2 defa uyutttu vs.ruya ogunj emzirdim tekrar uyandi yine esim mudahale etti falan sabah karsi uyandiginda soylenmeye basladi yok olan bana oldu yok karnjm agridi vs ayni seyler.cocuk aglasa mudahale etcem zatrn zor daldi sadece.wcye gitmek icin ayaga kalktim kizdi tam uyuyodu dikkati dagildi diye.sinir etti beni.aylardir gecem gunduzum kalmadi bi gece baktin diye ne bu haller dedim sabah.yok bana destek olmadim diyor uyudun diyor ee npiym? Kirk yilda bi sen uyutcaksin tependemi bekliym.cocuk zateb beni gorunce meme diye yapisir gormemesi lazim.kendini bir hakli goruyorki benden ozur dilemen lazim yaninda olmadigim icin dedi delirdim ya.kim hakli allahaskina.ne dedigi belli degil hem kalktigim icin kiziyo hem yanimda durmuyosun diyo.cocugun ayaginin ucundanmi tutatyum napim sen benjm cokmj yanimdaydin ben her gece uykusuz ayakta sallarken.valla nasil davranacagimi sasirdim artik.bebegimle uyuyacagim konusmicam kendisiyle uzun sure.

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,448 puan) tarafından

erkekler değişik biraz. benimkiler ikiz. meme falan yok bizde ama ikisinin de sık uyandığı gece eşimden destek istiyorum. ben 10 kere kalktıysam 5 kere de ona sesleniyorum kalk bak diye. sabahına yedi cihana bütün gece çocuk baktım hiç uyumadım diye anlatıyor. millet de sanacak ki ben deliksiz uyudum kocam koridorda tek ayak üstünde nöbet tuttu 

önce (3 puan) tarafından

Gercekten nasil davranacagimi sasirdim magdur piskolojisine gjrjyor bi tiradlar atiyor sabah.seni affetmicem cocougun yaninda tartisiyosun vs diye.konuyu hic acmiym unutulsun istiyor.e gecenjn binyarisi cocugun yaninda bana soylenen sen degiliymiydin

gücün yettiğince kendin bak canım. en iyisi o. hem çocuğunla bağın daha kuvvetli olur hem de kafan rahat olur. benim belimin ağrısı başımın ağrısından daha az yoruyor valla

-Reklam-
0 oy
önce (3 puan) tarafından

Bu arada bende bel agrisi yasiyorum her gece asiri sekilde.dr egzerszi verdi onu bile yapacak zamanim yok.beyefendi bir gece bakti diye demedigi kalmadi.bu arada bende calisan bireyim bebegim icin izindeyim.durup durup ise gitmeyi bahane ediyor benkm is kosullarim ondan agir normalde.sanki bebek olmadan calismiyomuydun diyorum bu bahaneyle gelme bana.cocugun yaninda sabah konuyu actim diye sinirlendi kendini hakli goruyor.o uyuturken destek olmamisim.kirk yilda bi uyumayimmi napabilirim? Destek dedigin ne kafayi yedirtecek bana 

çünkü sen annesin. annelerin beli ağrımaz, annelerin uykusu gelmez, anneler yorulmaz, anneler acıkmaz, anneler bıkamaz....

0 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Bu süreci atlatmanın en iyi yolu gece beslenmesini kesmek. Siz değil eşiniz çocukla yatmalı ve çocuk sizi her isteidğinde sevgiyle yaklaşıp uykuya geri döndürmeli gece beslenmesini kesmediğiniz sürece ne çocuğun uyanıp meme istemesi biter nede ikna olur. Konuda haklılığa gelince eşiniz bu zamana kadar sorumluluk almadığı için bu konuda en ufak zorlanmada dünyası başına yıkılmış gibi hissediyordur eminim ama sizin tepki gösterip yine sorumluluğu tek başınıza üstlenmeniz eşinize ceza değil ödül olur. O çocuğun babası paşa paşa bakacak söylenirse de söylesin eşitlendik dersiniz vazgeçmeyin asla uyutsun ilgilensin eksilmez ya insan çocuğuna baktı diye. 

önce (3 puan) tarafından

Zaten dr da vazgecmeyin yoksa ikna olmaz bidaha bebek dedi.bastan anlastik yqrida kalmasin biraktiralim bu kez diye.ilk gunden yine soylenmeye basladi.seni affetmicem diyor bi tiripler.cocugun yanjnda konusmamaliymisim.cocuk hep yanimda zaten geceyimi bekliym unutulsunmu yani.sen ne bicim babasinmi dedim neyi affetmicekmissn dedim? Kendisi zamaninda bu kirici cumleyi kullnmsti bana

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 373 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
19 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 145 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavikelebek25 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavikelebek25 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,509 soru

23,621,822 cevap

306,844 kullanıcı

...