+2 oy
71 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6 puan) tarafından

31 aylik oğlum,  öncesinde cok tv izledi ama 2 aydır sıfır ekran. Herseyi anlıyor her komutu yapiyor ama konusmuyor. Her zaman anne bile demiyor. Tek bildiği taşıtların ve hayvanların ismi. Birde su.  Dil eğitimine gidiyoruz ama girmek istemiyor eğitime. 

1 cevap

0 oy
önce (612 puan) tarafından

2 li cümlesi hiç mi yok ne zaman başladınız dil terapistine 

Biz daha oyun grubuna başlamadık bulamadım çünkü terapiye de ihtiyacı yok şuan biraz daha bekleyelim dedi bir kitap önerdi bunu okuyun dedi daha almadım ama alacağım ara ara da video atacağım oda yönlendirme yapacak şöyle oynayın şunları söyleyin diye söylediklerimizi anlıyor ama konuşmuyor bu yuzden biraz bekleyeceğiz 

önce (6 puan) tarafından

Kitap nedir acaba 

İbrahim diken doğal ortamlarda eğitim Trendyol da satılıyor ben çarşıya bakıp ona göre alacağım bide çok üzerine gidip bune hadi söyle diye ısrar etmeyin ekranı da hiç izletmeyin dil terapisti söyledi bize gelen çocuklar kimisi 1 ayda konuşuyor kimisi 2 ayda çocuktan çocuğa değişir diye sabırlı olmak lazım 

önce (6 puan) tarafından

Ekran 2 ayda sıfır. Gunluk hayata dair komutları çok güzel alıp yapmaya başladı ama pek kelime çıktısı yok

Ekranı sifirladiktan tam 2 ay sonra bizde kelime artışı oldu şuan beni tekrar ediyor siz dil terapistine götürmeye devam edin ekranı da açmayın açılır insaAllah 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 158 göst.
+1 oy
4 cevap 142 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,204 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 189 göst.
0 oy
8 cevap 237 göst.

Kategoriler