kızım şuan 10 aylık sizce kısa kollu mu tercih etmeliyim uzun mu bilemedim
Havalara aldanma bence uzun kollu giydir
öyle yapayım haklısın
Uzun kollu almalısın
Uzun kollu ince alıcam kollej hırkası aldım onu giydiririm bide
Uzun kollu ince bir şey giydirsen daha iyi canım bu hava insanı çabuk hasta eder
anladım çok teşekkür ederim
az once dusundum bende kendim icin . cocuk zaten imkansiz kisa kol giymesi de kendim napsam acaba diye dusundum😂
imkansız diyosun yani ama ben kollarını görüp görüp ısırmak istiyorum 😅😅😅 uzun kol alayım o zaman 🥲
istanbulmicin imkansiz bence . 😂
malatyada olacağım orada da imkansız 😂
Uzun kol penye derim canım
teşekkür ederim
Benm kızım 4 yaşında istanbulda oturuyorz ben ince uzun kollu giydiricem zaten bayram 29 martta martta hava yaz havası gbi olmaz anca haziranda ısınır yarım kollu giyilir
haklısın canım öyle
Tabiki uzun kollu havalar hala soğuk
haklısın canım
sizin orda hava nasıl bilmiyorum ama bayramda şahsen ben kendim de uzun kollu giyerim. daha yaza çok var. hayatım boyunca hiç 1 nisanda kısa kollu giymedim ben. 23 nisan gösterilerinde bile okul kısa kollu kıyafet ayarlardı da o gün donardık stadyumda
doğru ya ilk çocuk olunca heyecandan düşünemedim çok hevesliyim bayramlık için 😇
heyecandan çocuğu hasta etme de naparsan yap :))
Bnm oğlumda şuan 11 aylık şimdiden bayramliklarini istedim kollu giydiricem
bende öyle yapayım
Uzun kol alacam hava soğuk olur bayrama.
haklısın 🥰
Nerede yaşadığınıza bağlı biraz bizim yaşadığımız yer genelde soğuk o yüzden uzun kollu hatta hafif kalin giydirecegim
doğru ona dikkat etmeliyim ilk çocuk heyecandan ayın nisanın başı olduğunu bile unutmuşum 😅
ben p gün karar verecem. bugün kızıma kısa kollu giydirdim😂 adana yanıyor😅
adanaya kızımla kasımda gitmiştik hava harikaydı aynen belki adana daha sıcak olur
fotoğraf bugünden canım hissedilen 29 dereceydi bugün
maşallah ne güzel mardindeyim bende burasıda sıcaktı
Ben de bugün sipariş verdim uzun kollu aldım 1 yaşında
bende öyle yapayım teşekkürler
Geçen sene kızım 1 yaşındaydı tam muslin kumaş uzun kollu bi elbise giydirdim yine öyle mevsimlik uzun kollu giydiririm havalar daha sıcak sayılmaz illa üşürler.
İzmirdeyim bu arada öyle soğuk da değil.
aynen haklısın bende böyle yapayım
Nerde yaşıyorsunuz
mardinde ama bayramda malatyaya ailemin yanına gideceğim
Aa bende malatyalıyım bacım haziranda bıle soğuk malatya sen sıkı giydir uzun kol
aynen aynen canım 🥲
Kısa kol mümkün değil ya hava buz yani. Mayıs sonunda ancak giyerler
ıyyy düşünemedim işte 😆 ilk çocuk ilk ramazan bayramı bi heyecanlıyım ki sorma tabi buz gibi olur havalar 😅
Kısa kol al hevesin varsa üzerine de triko hırka al canım bir tane iki şekilde de gönlün olsun😅 Allah bağışlasın❤️
Ben ince sweetlerden aldım o zamana havalar çok da yaz gibi olmaz canım ki çocuklar icin daha da tehlikeli havalar
kesinlikle öyle düşünememek benim ki 🥲
Ben 3 yasindakine uzun kollu alcam sen bilirsin
bbende öyle yapacam 🥰
Ben 3 cocugumada uzun kollu aldım soğuk hala bence
artık bende fark ettim soğuk olduğunu 🥲😅😅
1,486,519 soru
24,302,154 cevap
344,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın