+2 oy
271 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,087 puan) tarafından

Doktorlar bir daha çocuk olma ihtimali çok düşük diyor maalesef 25 yaşındayım 2 oğlum var. Normal şartlarda şuan çocuk istemem ama böyle bir risk olduğu için bir de kızım olsun çok istiyorum lütfen bu akşam orucunuzu açarken sağlıklı bir kız evladım olması için bana dua eder misiniz, bana duanızda yer verir misiniz ♥️

8 Cevaplar

+2 oy
önce (6,121 puan) tarafından

Kiz o nasıl profil resmi dikkatimi o çekti Rabbim sana hayırlısı neyse onu nasip etsin 

önce (2,087 puan) tarafından

2 senedir aynı değiştirmek istemedim :) amin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,789 puan) tarafından

Duamı ederim oruç tutmuyorum ama. İnşallah bir kız evladı nasip olur sana da bende de 2 tane var 

Benim için de dua edin iyileşeyim. Ateş üşüme ishal var yataktan kalktığım an başım dönüyor. Şuana kadar hep allahım çocuklarım hiç hasta olmasın ben olayım onların yerine diyordum.şuan anneler hasta olmasın diye dua ediyorum. Perişan haldeyiz çocuklar ev almış başını gidiyor  kızlarımı doyurmaya bile gücüm yok 🙁 

Antibiyotik olmadan iyileşme olmaz mutlaka kullan bol bol su iç çiğ soğan yesen çok faydası olur 

Antibiyotik kullanıyorum canım çiğ soğan severim onu da deneyeyim az çok yemeye başladım çok teşekkür ederim 

önce (818 puan) tarafından

Bol bol haşlama yr ishalden kurtul

Muz, haşlanmış patates, şeftali suyu, sade soda, haşlanmış nohut bunlar ishale birebir

Tamamdır kızlar deneyeceğim hepsini patates ve muz yiyiorum zaten bunları da ekleyeyim 

+1 oy
önce (10,514 puan) tarafından

Adın ne canım isminle dua edeyim iftarda hem oruçlu hem hamileyim. Kulun kula ettiği dua kabul olur derler inşaAllah ederim

Olur inşaAllah çünkü yasin genç daha önce dogurmussun yani avantajlısin bence ümitsizliğe kapılma 

İnşallah canım çocuklarım küçük böyle bir durum olmasa 10 yıl istemem ama hiç olmayacağına bir tane daha olsun kafasındayım şuan

Benimde bir kızım bir oğlum var şükür. Adetim aşırı azalmisti eşimde kaç senedir çocuk istiyordu ben tamamen kapatmıştım o defteri ama baktım adetim az erken menopozadan korktum bir tane daha olsun dedim 5 aylık şuan inan 5 aydır Sürünüyorum o kdr çok çektim. Kusma bulantı şimdide tansiyon kalp ritim bozukluğu demir magnezyumum diplerde. Şuan kardiyolojiye gitmem lzm birde tansiyon takibi yapmam gerekiyor. 

Rabbim şifa versin inşallah canım aslına her hamilelik her doğum ömürden götürüyor valla

Amin teşekkürler canım 

+1 oy
önce (581 puan) tarafından

Rabbim gönlundekini versin neden olmaz dediler peki sebebi ne imis

Erken menopoz riskim var ve rahim duvarım çok inceymiş

önce (581 puan) tarafından

Ya ilk defa duydum bu yasta menepoz belirtileri neydi peki

1.5 senedir ilaçsız adet olmuyordum zaten en son ilaçla da olmadı sonra kan testlerinde östrojen çok düşük çıktı progesteron çok düşük çıktı ultrasonda da rahim duvarı çok ince dedi adet olmak için kalınlaşması gerekiyormuş 

0 oy
önce (818 puan) tarafından

Allah gönlündekini ömrüne hayırlı eylesin dualaruni kabul etsin inşallah 

Amin Allah razı olsun canımm

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Rabbim en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah 

Aminn Allah razı olsun canımmm

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Allah nasip etsin inşallah istiyorsanız ama ya 3.erkek olursa birinci olmaması daha kötü birinci olsun diye o kadar acı çektim doktor doktor gezdim ki çocuğunun olmaması daha üzücü 10 tane oğlum olsa bir kızım olsun demem şuan o yuzden hiç olmaması daha kötü inanin

Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah canım 

0 oy
önce (8,349 puan) tarafından

İnşallah herşey gönlünüzce olsun inşallah tekrar istediğiniz gibi tekrar anne olursunuz

Konudan ayrı neden 2 çocuktan snr çocuk olmuyorki

Amin Allah razı olsun canım. Erken menopoz riskim var ve rahim duvarım çok inceymiş 

İlgili sorular

+4 oy
50 cevap 1,198 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 675 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 855 göst.
12 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jkhjgjktdjjfg (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 322 göst.
16 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Berivan.12 (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,750 soru

23,625,245 cevap

307,011 kullanıcı

...