+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (1,257 puan) tarafından

Lazımlık almıştık önceden , bugün dışarı çıkartıp sildim güzelce ortada dursun belki aşina olur diye bir kere oturdu ıyyy çok kötü diye ağlamaya başladı kendini yerden yere attı kaldırdık öyle sakinleşti bu tuvalet eğitimden zorlanacağız anlamına mı geliyor acaba ? Çok korkuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(6,494 puan) tarafından

Bizimde ayni gel oturalim dedim boynuma sariliyor asla oturmuyor sifon sesine basiyor falan ama oturmak istemiyor 

(1,257 puan) tarafından

Evet aynısı bizim ki normal klozeti de reddediyor 😢

(6,494 puan) tarafından

Ne yapcaz bilmiyorum valla gecen kendim klozetr oturdum gosterdim onda bile ikna olmadi 

(1,257 puan) tarafından

Sen yine de üstüne gitme bak ben gitmedim tepki vermedim şimdi eline almış oyun malzemesi yapıyor  ne kadar üstüne gidersen o kadar psikolojik olarak uzaklaşır ama inşallah kolay atlatırız ben de korkuyorum 

(7,429 puan) tarafından

image

ben kizima lazimlik hic almadim . a101 den klozet aparati almistim inu kullandik. egitime baslamadan once benimle tuvalete geiiofu zaten donumdan daha yakin sagolsun bana 😂😂sende buyuyunce buraya yapcan cisini kakani derkenn 29 aylikken basladik hic kacirmadi kaka yapacaginda cuos diye ses cikcak falan diidum . cis yaparken sırrr şiiirr su sesi gelcek falan diidum oynatiodum klozette . bir hafta oldu olmadi ogrendi. geceleri de ben uyanip islandimi diye kntrol ediyordum surekli. bazen islak bazen kuru kalkiodi .9 da hirkac hafta surdu.kolaydi. oglum gecen yaz benim modum hazir degildi bu yaz nisanda 35 aylik olacak bisan mayis gibi baslicam yine lazimliksiz klozette. suandan kafasina isliyorum sende buraya yapcan cisini diye . zaten kendi aciyor bi bakiyorum soyunmus oturmus klozete beziyle . ama cikarinca yapmiyor cisini klozete. o mantigi anlatmak lazim sanirim daha islemedim kafasina henuz. annemlerde terasda duruodu aldim getirdim hatta evime bakalim bir iki aya baslicam
(1,257 puan) tarafından

Benim oğlumun sıkıntısı korkması kaçıyor ıyy çok kötü diyor ağlıyor sabah ta öyle oldu bilmiyorum bakalım yazın alıştıracağım zaten 

-Reklam-
0 oy
(2,166 puan) tarafından

Bizimki oturuyoda noluyo sanki valla imkansız alismiyo bebeisimde var şuan saldım zorlamicam

(1,257 puan) tarafından

Kaç aylıktı seninki ? 

0 oy
(16,483 puan) tarafından

Klozet varsa evde direk klozete oturt bence. Benim kizim lazimliğa hiç yapmadı. Klozete aparat alip koydum direk oraya yaptı. Klozetten de korkmuştu ama kolay alişti. 

(1,257 puan) tarafından

Evde var ama oğlum ondan da korkuyor ıyy çok kötü diyor hayır diyor ne yapacağım bilmiyorum 

0 oy
(11,912 puan) tarafından

2 yaşına girsin bende direk tuvalete oturtacağım inşallah şimdiden oturmak istiyor izin vermiyorum zamanı var diye 

(1,257 puan) tarafından

Gözde ulaş klozetten de korkuyor ona da ıyy çok kötü hayır diyor 🥴

(11,912 puan) tarafından

Senin oğlan titiz galiba 😄 benimki ablasından alışkın olduğundan korkmuyor şimdilik bakalım işbaşa gelince ne olur bilemeyiz 

(1,257 puan) tarafından

Eskiden hiç değildi şimdi eli batsa sil diye ağlar üstü ıslansa direk değiştirir 😂

0 oy
(723 puan) tarafından

İstemeyebilir. Benimki de istemedi mesela. Direkt klozete yapıyor. Oraya alıştır bakalım. 

(1,257 puan) tarafından

Yok Aralık doğumlu .

İnşallah bir gözüm korktu açıkçası bilemiyorum Allah korktuğuma uğratmasın 

(723 puan) tarafından

Bir şey olmaz. Takma, korkma. Sonsuza dek bezlenecek değil 🙂

(1,257 puan) tarafından

Ben burada bir kadınla tanıştım. Kadının kızı 4 yaşında altında hala bez vardı. Şimdi oğlum böyle yapınca bir korktum o kadar sürmez tabi de aklına insanın türlü şeyler geliyor böyle olunca da en son bir pedagogla falan hallederim artık ne yapayım 

(723 puan) tarafından

Yaza kadar tuvalet ile ilgili bilgiler ver. Mesela ben cırtlı kitaptan almıştım. Kukulinin videoları var çişimiz tuvalete diye. Biraz da çocuk kendi isteyince daha da kolay oluyor. 

(1,257 puan) tarafından

İnşallah ister … Ben bu cırtlı kitapları görmüştüm bir bakayım çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,406 puan) tarafından

İdilcim şimdi senden duyuyorum da bizde yazın tuvalete yapıyorduk kendi kendimize sabah uyanıp bezini çıkarmıştı gitmiş oturmuş oraya yapıyordu ama daha iki yaşına girmemişti zorlamak istemedim aşina olur diye düşündüm şuanda tabure olarak kullanıyor ağzını kapatıp sandalye gibi gostersen olmaz mı acaba ama büyük tepki veriyorsa hiç zorlama bence bunu bazen oyuncaklara da yapıyorlar sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum tuvalete hazır olduğunda sadece zorlama iyisini sen bilirsin ❤️

(1,406 puan) tarafından

Oyy maşallah paşaya ♥️ kız bu aynı sen ya nasıl benziyor maşallah 

(1,257 puan) tarafından

İyi ki bana benziyor kız valla çok teşekkür ederim eşim kaynanamın kopyası valla bir kaynana suratı daha çekmezdim Allah bildi kalbimi çok şükür bize benzedi 😂❤️

(1,406 puan) tarafından

Dimi canım ya tabi iyi olanda vardır da anne tarafının sıcağı bir başka oluyor vallahi çocccuum bilmiş de benzemiş:D

(1,257 puan) tarafından

Daha çok kardeşime benziyor dayısına ben kardeşimi çok severim hani anne kimi daha çok severse çocuk ona benzermiş ya galiba ondan dayısına benzemiş ay huyuda dayısı kız aynı kardeşimin bebekliği beni mahvediyor ya 😂

Aman iyisi beni bulmaz 😂

(1,406 puan) tarafından

Boşuna dememişler oğlan dayıya diye. 

0 oy
(3,201 puan) tarafından

Ortalkkta kalsin alisir gordukce ama ben direk tuvaletten baslama taraftariyim 2 oglumdada lazimlik hic kullanmadim

(1,257 puan) tarafından

Canım klozetten de korkuyor hani yazın belki direk tuvalete oturur bilemiyorum ama şimdi aşina olsun diye koydum o da ters tepti 

(3,201 puan) tarafından

Alisir canim sen arada gotur senide yaparken gorsun normal oldugunu anlasin zamanla alisir elbet

(1,257 puan) tarafından

Tuvalette hep benimle ya daha maalesef o mesafeyi ayarlayamadım ama oturmaya başladı lazımlığına 🥰

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 418 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ayzasl (4,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 175766 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,215 soru

23,827,249 cevap

318,662 kullanıcı

...