+4 oy
469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Çok şükür iki bebemide yıkadım uyuttum eşimde yorgunmus erkenden uyudu bende etrafı topladım kahvemi aldım balkon keyfi yapamıyorum 

Gündüz çayımı kâhvemi icsemde Keyif vermiyor etrafa çarşaf çektim etrafı göremiyorum simdi tadını çıkartıyorum 

image

8 Cevaplar

+2 oy
(1,089 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️ ❤️ benimde balkona cikasim geldi havalarda daha iyi zaten. Ben kahvemi içmedim henüz oğlumu uyutuyorum birazdan o moda gecicem inşallah ☺️

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm evet eskiye nazaran daha iyi havalar 🫶🤗♥️ 

Uyur inşallah ♥️ 

(1,089 puan) tarafından

Sağol canım uyudu gibi birşey derinlesmesini bekliyorum hemen bı kahve içmeye kacicam 😅

(6,767 puan) tarafından

Gel ben yapayım sana 

(1,089 puan) tarafından

Ayy sagol canım içmiş kadar oldum valla ❤️☺️🥰

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım çok yorgunum çay demledim kalkıp içerim bende tatlı ile beraber sonra da zıbaracam 😂

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm sanada afiyet olsun 🫶 

tarafından

Çok teşekkür ederim canım 💜

+2 oy
(8,569 puan) tarafından

Afiyet olsun inşaAllah canım ❤️ bende oğlumu yatırdım.bugun sütten keseli 3.günümüz,biraz duygusalım nedense.Cok şükür korktuğum gibi olmadı çok fazla zorlamadi.mutluyum bu yüzden ☺️ Şimdi yanına uzanmış masum masum uyuyan oğlumu seyrediyorum ❤️Rabb'im kimseyi evladiyla sinamasin inşallah.bir defa evlat acısı çektim Rabb'im bu bebeğime uzun ömürler versin inşaAllah herkesin evladına da inşallah 🤲

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah cnm evlat acısı 2 kere tatmis biri olarak çok iyi bilirim 

(8,569 puan) tarafından

Rabb'im bizlere şefaatçi kılsın yavrularımızı inşallah 🤲

+1 oy
(7,401 puan) tarafından

Offff iki gün anne saatti yapamam misafirim vardı şuan evi boooook goturuyo yarinda ayrı misafirim Var ve belim kopmak üzere bebem uyumadı gündüz şimdi sallıyorum uyku için yedi bitirdi kendini şuan hıçkıra hıçkıra iç cekiyo...afiyet olsun cnm ❤️ 

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm ♥️ 

Allah kolaylık versin inşallah 

+1 oy
tarafından

Ah benim de balkonum olsaydi da daraldikca atsaydim kendimi 

Biz bugun kayinvalideme davetliydik iftara daha yeni geldik sayilir cocugu uyutuyorum sanirim bende erken uyucam 

(6,767 puan) tarafından

Allah rahatlık versin inşallah cnm 

+1 oy
(639 puan) tarafından

Bebem uyumadı uyutmaya çalışıyorum eşim gelince bense kahve yapıcam yanına tatlıda var 

Sanada afiyet olsun 😊

(6,767 puan) tarafından

Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah cnm 

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun bende anneme geldim oturduk kızılcık şerbetini izliyorum 

(6,767 puan) tarafından

Darisi başıma inşallah 🤲 

+1 oy
(1,796 puan) tarafından

Maşallah sana canım nasılsın iyimisin bebeğimi gözlüyorum bende uyuyo ❤️:) 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,159 göst.
30 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde N!ho de bana (14,413 puan) tarafından soruldu
+6 oy
18 cevap 788 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
23 cevap 666 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Manollya (319 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 1,129 göst.
27 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,651 soru

24,374,336 cevap

348,230 kullanıcı

...