+2 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Kızıma protez diş çocuk disi diyolar ondan yapicaklar daha önce yaptiran varmi kizlar

3 Cevaplar

+1 oy
(1,332 puan) tarafından

O ne ki öyle ve neden yapacaklar ??

(277 puan) tarafından

Kızımın ağrısı ve çürükleri vardı çekilen dişlerinin yerine çocuk disi dedikleri protez gibi bisey takicaklar kendi dişleri çıkana kadar 

-Reklam-
+1 oy
(787 puan) tarafından

Yaşı küçük değil mi benim oğluma da dediler küçük olduğu için uyutup yapacaklarmış ben uyumasını istemedim Allah korusun çok tehlikeliymis çok araştırdık 

(277 puan) tarafından

Canim bizimkinin ağrısı vardı ve önde çok çürüğü vardı yarıda kırılıyordu  anestezi oldu bizim ama çok dişini çekmişler biz bukadar olacağını bilmiyorduk çok çürük vardı temizledik derinlerde olduğu için çektik dediler simdide yerine o dediğim çocuk protezi yapcaklar. Tabi çok pişmanım hayatımda yaptığım en büyük pişmanlığım diyebilirim kızımın bukadar dişinin çekileceğini bilsem hiç yaptirmazdim:( :(

(787 puan) tarafından

Benim oglumunda öyle çürük canım dişim ağrıyor dedi bizimde kırılmıştı dişi o disini çektirdik ama narkoz verdirmedik korktuk 

+1 oy
(11 puan) tarafından

Benim oğluma yapıldı protez işlemi. Üst ön dişleri kırılıp ufalanmaya başlamıştı. 2 yaşından itibaren doktora başladık önce florur işlemi falan yaptılar ama ilerlemeye devam etti iltihap vardı köklerinde. Doktor dedi şuan ana dişler de yapım aşamasında ancak bu iltihap onların da sağlıksız çıkmasına sebep olacak o yüzden disleri çekmeden köküne kadar temizleyip üzerine zirkonyum kaplama yapmamız gerek dedi. Uyutularak yapıldı bi sorun yaşamadık aynı gün evimize geldik. Bu işlem yapıldığında 3 yaşındaydı şuan 5 yasinda gayet memnunuz 6 ayda bir kontrollerimiz oluyor. 4 doktor gezdik biz, Eskişehir'e yaptırdık iyiki de Erçin beye yaptirmisiz. Ön 4 dış ve 2 tane azı disi toplam 6 dis. Çocukta huysuzluk ağlama krizleri çok oluyordu dişlerini yaptığında rahatladı bence içinize sinen doktor bulana kadar araştırma yapin. Çok sukur ki dişleri çekilmeden yapıldı onu kurtardık yoksa çene direk daralır dedi doktor dişlerin yeri kayar çene yapısı bozulur dedi. Ama üstte neredeyse hiç diş yoktu sadece kökün üzerine kaplama yapıldı. 

(277 puan) tarafından

Canim bizim dişler maalesef çekildi ve çok üzgünüm şimdi yerine yapicaklar çekilince ilerisi için bi skntı oluyomu yani keşke zamanı geriye alabilsek ve o hastaneye gitmesek bizimde anesteziyle yapıldı ön ust dişler ve yanlardan çekilenler oldu

(11 puan) tarafından

Bize de bi doktor direk çekerim demişti elimize de ücret kagidi tutuşturdu tavrı hiç hoşuma gitmedi o şekilde 4 doktor gezdim. Biz de biraz daha geç kalsak mecbur cekilcekti ama sadece doktor elinden geleni yaptı çekmemek için uzun sürdü biraz ameliyat. Sizin de sıkıntı olmaz bence canim 

(277 puan) tarafından

İnşallah canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
10 cevap 244 göst.
+1 oy
1 cevap 64 göst.

Kategoriler

1,440,048 soru

23,674,282 cevap