+1 oy
31 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (337 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler bu saatte nöbetteyim inatçı ve düşmeyen ateşle mücadele ediyorum 3. Gecem koltuk altı ölçümü 38 falan cikiyo ama ağız içi 39.2 normal mi hangisini baz alicam hicbirsey bulamıyorum bununla ilgili nette lütfen bilen biri söyleyebilir mi annelik işte içim çok huzursuz oluyo acile gitmeli miyim doktora gittik bu arada ama antibiyotik falan vermedi bu ateşe rağmen kan almadan veremem dedi kan da bugün çıkmazmis influenzadan da şüphelendi ne yapicam başına gelen var mı 

1 cevap

0 oy
önce (1,174 puan) tarafından

Bi duş aldırıp ateş düşürücü ver canım öncelikle duş düşüyor en azından sabaha kadar idare eder 

Ağız içi hiç kullanmadım bilmiyorum ama koltuk altı alın ve kulaktan ölçen bi ateşölçerimiz var bizim doktor kulak en sağlıklısı demişti bize her gittiğimizde de kulaktan ölçüm yapılıyor 

önce (337 puan) tarafından

Dus aldiriyoruz kaçıncı ilaçlar bile fayda etmiyor siliyoruz bezle yok yani inanın patates bile koydum ayağına vücuduna azcik düşer gibi yapıyor tekrar cikiyo en düşük 37 buçuk gördük şu 3 günde o da çok nadir sürekli 38.0 38.5 38.8 39.2 bu civarlarda ateşi koltuk altından ölçen ağızdan da ölçüyormus dijital olan var ya onunla olcuyorum ikisi farklı cikiyo o yüzden ama kulak içi ölçen yok bende 

önce (1,174 puan) tarafından

Canım ya Crp yüksek ya da virüs bence sabah muhakkak bi doktora götür antibiyotik yazılmadan geçmez biz geçen sene crp yüksekliğini ayda bir çektik hep antibiyotik iğne kullandık başka türlü geçmiyordu ama ateş düşürücü verince de bir saat bile olsa normale dönüyor terliyordu ama hiç düşmemesi hakkında bilgim yok 

önce (337 puan) tarafından

Yani aslında bakilabilseydi ona bakilcakti ama öyle olduğunu da düşünmüyo doktor çünkü boğazında çok kötü bişey görmedi viral enfeksiyon olabilir dedi yani influenza olabilirmiş antibiyotik o yüzden vermedi sanırım bu virüs kaynaklı hastalıklarda ise yaramıyor çok teşekkür ederim yardımın için bu arada 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 409 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 399 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu