+1 oy
101 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar bebeğim doğduğundan beri eline hep açık tutuyor yani çok fazla yumruk yapmıyordu bugünlerde fark ettim de elini açarken bütün parmakları düz oluyor serçe parmağını ***** tutuyor yani düzeltince de ağlamıyor düz duruyor ama bırakınca yine bukuyor parmağını iki elinde de öyle serce ı parmağını hep büküyor sizce endişelenmeli miyim doktora götürmeli miyim

image

2 Cevaplar

+1 oy
(2,585 puan) tarafından

Bebiş henüz çok ufak görünüyor, çok normal değil mi? Rahat olduğu şekilde yapıyor. Zaten aylık kontrollere gidiyorsanız doktora da sorarsınız. 

(10 puan) tarafından

7 aylık 

(2,585 puan) tarafından

Benim 2 çocuğum var. Ufağı 1 yaşında. Açıkçası yumruk yapmış, açık tutmuş hiç dert etmedim. Siz doktora sorun, içiniz rahatlar. 

(10 puan) tarafından

Yok yeni farkettim ilk bebeğim parmaklarını açınca onu hep büküyor endişelendim 

(2,585 puan) tarafından

Anlıyorum, bir dahaki kontrolde sorarsınız. 

-Reklam-
+1 oy
(3,751 puan) tarafından

Elini kullanisi nasil mesela bir şey uzattiginizda o elini de kullaniyor mu?

(10 puan) tarafından

Evet ellerinde hiç sorun yok aksine herşeye uzanan bebek iki elinde ki serçe parmaklarını düz tutuyor bişey tutarken ama genellikle büküyor 

(3,751 puan) tarafından

Iki elini de aktif kullaniyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum arada acabiliyorsa parmağını o konuda da bir sorun yoktur ama bir sonraki kontrolunuzde doktorunuzla mutlaka paylaşın fiziksel bir muayene yapar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,452,630 soru

23,847,317 cevap

319,700 kullanıcı