Selamünaleyküm öncelikle anneler.Ben rüya paylaşmasını sevmem kimseyede anlatmam ama bu çok aklımı karıştırdı .Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Benim 13 aylık oğlum var gece uyumuyor bende bu aralar namazı iyice boşladım tabi bu bahane değil ama gün içerisinde sadece uyumak istiyorum. Neyse rüyamda insanlar yanmış bende üzerinde namaz kılıyorum. Yani etraf simsiyah kemiklere doku etraf çok pis kokuyor bende o insan bedellerinin üzerinde namaz kılıyorum yada kıldırılıuorum.Çünkü cehennemde herkes yanmış bana son şans verilmiş gibi , namazı korkuyla çabucak kılmaya çalışıyorum , insan cesetlerini görmemek içşn gözümü iyice kapatıyorum sadece önüme bakıyorum ,yanık ceset kokusu çok ağır kokuyor.Namazı yanlış kılmayayım diye çaba sarf ediyorum.Neyse namaz bitiyor elimde K.Kerimi alarak hızlıca uzaklaşıyoruz.Yanımda bir kaç kişi daha var ama tanımıyorum hiç birini bana diyorlar ki sana kaç sayfa cüz okutturdular diye soruyor bende 5 sayfa diyorum.Bizede 5 sayfa okutturdular diyor. Hadi çabucak gidelim buradan diyorlar. Ben cüz okuduğumu biliyorum ama rüyada görmedim ama okumuşum yani yalan söylemiyorum onlara.Ama bana cüz okutan yada namaz kıldıran kim yada kimler hiç görmedim. Oradan uzaklaştık sonra uyandım .k.b uzun oldu