+4 oy
1,148 göst.
önce Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

Dün gece kırdılar kolumu kanadımı araba bindirdim kızımı götürdüler benden. El salla annecim dedim el salladı baktı gözümün içine gitti. BEN BU DÜNYADA Kİ İNSANLARI ASLA AFFETMİCEMMM. EN BAŞTA ANNEM BABAM VE EŞİMİ... Beni kızımdan ayıran kimseye hakkım helal değil yıllardır bu uygulamadayım sürekli gelir sizlerle dertleşirdim miniğim ayaklarımda sallarken açtığım postlar ona yemek yedirirken açtığım postlar az çok tanıdınız bizi. Şuan onsuz açtığım bu post gitti kızlar mücadelem  bitti dün geceden beri ne yer ne içer bilmiyorum nasıl uyuyacağım ben gece o kollarımda olmadan dün kızımsız ilk geceydi Rabbim bilir nefes alırken ölüyorum sandım. Annem ve babam ona bakamayacaklarini en doğrusunun babasıgile vermek olduğunu söylediler  çalışırım dedim köyde nasıl çalışacaksın dediler sana ev tutmayız merkezde dediler onlar  yavrumu yük olarak gördüler. Ben kızıma yetemedim ona verdiğim hiçbir sözü tutamadim hani hepiniz güçlüsün sen dediniz güçlü değilmişim yazıklar olsun bana bebeğime hep biz beraber büyüyeceğiz dedim olmadı daha fazla yazmayacağım ölmek istiyorum 

38 Cevaplar

0 oy
önce (3,005 puan) tarafından

Ne kadarlık bebeğin 🥺

-Reklam-
0 oy
önce (1,171 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Annemle babam hep ya karakolluk olurdu yada sonumuz adlieyede biterdi . Ben hep annemle ordan oraya sürüklenip giderdim . Kimsenin umrunda bile değildim . Annem birgün beni alıp dayimlara anneannemlere gitti beni istemediler . Annemde benden vazgeçmedi benimde alıp geri döndü şiddet gördüğü yere . Mecburiyet ve çaresizlik kadar kötü bir şey yok . 25 yaşındayım ve hiç bir gün unutmadım . Sende unutma dik durmaya çalış ve al kızını 

0 oy
önce (20,667 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺🥺

0 oy
önce (3,876 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardimcin olsun bacım inşallah 

0 oy
önce (2,426 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde.

Baban annen nasil vicdan rahatmi 

Kaç yaşında çocuğun 

önce (64 puan) tarafından

Çok rahat vicdanları sabahtan beri ağlıyorum bugün arabaya binip gezmeye gittiler. Çok kötüyüm postun altı yorum dolmuş yemin ederim cevap yazacak telefonu tutacak mecalim yoktu ama dualarınıza amin demeden geçmek istemedim🥺

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun okurken bile içim acıdı Allah muhattaplarına merhamet versin. Eğer mahkeme gibi bir durumla senden alınmadıysa bence çocuğunuzu vermeyin eve iş veren bazı işler, haftanın bazı günleri temizlik ya da illa yapabileceğiniz bazı işler bakarak ailenizden ayrılıp kızınızla düzen kurabilirsiniz umutsuz olmayın. Eğer mahkeme gibi bir süreçle aldılarsa çalışın kendinize ev tutun şartlarınız düzelir düzelmez siz de karşı dava açıp çocuğunuzu geri almaya çalışın 

Çalışsam çocuğuma bakacak kimsem yok ayrıca bir temelim yok. Hayat gerçekten benim üzerime oynuyor gibi

0 oy
önce (315 puan) tarafından

Canım önceki postuna baktım boşanma aşamasındasın galiba 

Sosyal hizmetlere git yardım iste çocuğumu bırakmak istemiyorum ve ev eşya istiyorum de ama vazgeçme 

Devlette arkasında durmuyor düşenin binlerce defa kapılarına dayandım biliyor musunuz gerçekten halim durumum ortada olmasına rağmen biz sizi bilgilendireceğiz deyip durdular

önce (315 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım inşallah çocuğuna tekrar kavuşursun bol bol Ayetel Kürsi oku Allah a dua et 

0 oy
önce (547 puan) tarafından

Hangi ildesin? Aynı şehirde istek belki yardım edebiliriz 

Şanlıurfa'dayım nasıl yardım edebilirsiniz ki minik maymuşum gitti benim dua edin bize 

önce (547 puan) tarafından

Belki iş bulabilmek adına ama maalesef farklı şehirlerdeyiz

0 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Cok üzüldüm adına bol bol dua et kendine rabbine sığın Allah yardım eder inşallah inşallah geri getirir babası daha cok kucuk sana ihtiyacı var 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Ayağının üzerine durmak istiyorsan ilk başta güçlü olacaksın cnm cocugunu istiyorsan döşeli bir ev tutup bir işe gireceksin cnm çocuklari kime birakacan işte orası zor

0 oy
önce (317 puan) tarafından

Canım ya  vaka okurken  gözümden yaş geldi ahını kimsede bırakmasın rabbim

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Sen hala ailenin evladısın ama tek evlatları sen değilsin artık. Senin evladın da onların evlatları. Nasıl kıyorlar nasıl evlatlarından canını koparıyorlar? Çocuğunu reddeden, seni bu acıyla yaşamaya mahkum eden ailene minnet etme daha fazla. Aklı başında yetişkin insansın. Evlsdın için önce biraz para kazan. Ben senin yerinde olsam önce ksdın sığınmaya gider bir işe girerdim. Fazla değil üç ay sabredip kazsndığın tüm parayı biriktirsen kendi evinin ilk iki ay kira ve fatura parasını da biriktirmiş olursun. Eve çıktığın ay alacağın parayı da iyi kötü gıda ve çocuğun kreş psrası yaparsın. Kreş olmazsa tanısık vs saatli de olsa bakıcı tutarsın. Önce o evden çık biraz para kazan. Sonra ne yapacağını düşünürsün. 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Başlığı görünce aklım çıktı Allah korusun vefat etti sandım kalbim çarparak okudum. Allah aşkına beterin beteri var isyan etme sabret Rabbim inşallah aydınlığa çıkarsın seni ve kızını. Allah başka ayrılık vermesin canlar sağ oldukça Allah'tan umut kesilmez 

0 oy
önce (2,589 puan) tarafından

Bari kayınvaliden falan bakarmı bebeğe. Çok küçük ,adamda alkolik diyorsun. Sosyal hizmetlere düşer diye korkuyorum.Allahım tez elden hayırlı bir  kapı açsın sana da kuzuna kavuş inşAllah😞🙌

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Of ya cok zor bir durum 🥺ne diyeyim ne yazayimki simdi seni en iyi annen anlamasi gerekiyordu ama...Rabbim biran once kizina kavustursun insallah rabbim goturenlerin yuregine vicdan koysunki geri getirsinler yavrunu insallah insallah insallah🤲

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Kızımla iletişimi kesme guclen sonra da yanına al kendine bagla ölmek çözüm değil ağlamak çözüm değil.arani iyi tut görüntülü ara sürekli.anne başkadır kimse onun yerini tutamaz bu kozu iyi kullan.calis ev tut biseyler yap para kazan insan istedikten sonra herşeyi yapar çalış çalış 

0 oy
önce (4,004 puan) tarafından

Valla büyük konusmayim da evlatlarım yanımda olmadıktan sonra oturupta çay içip yemek yiyecek değilim 

Aç kalırsam benimle kalırlar, tok kalırsam yine benimle tok kalırlar 

Çocuklarımı koparıp alacak adam anasından doğmadı daha 

Giderim belediyeye yalvarir yakaririm 

O kadarda insafsız değiller ya elbet yardımcı olurlar 

Buyuk konusmayim ama çocuklarım olmadıktan sonra ben niye varim 

Yardım isteyebilecegim herkesin kapısına gider yalvarır yakaririm 

En kötü yatılı bakıcı ariyorlar yaslilara 

Belediye de SSK yerlerine hepsine de basvururum 

Ondan sonra hayatımdaki o aile bozuntularini sıktır ederim 

Kimse kusura bakmasın 

0 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Yaşadıkların zor evet ama benim bu hayatta kızımdan sonra değerli görebileceğim sevebilecegim hiç bı canlı yok. Kimseyi sayıp dinleyemem. Kızım için koydeysem şehre gelirim . Demesi belki kolaydir ama öncelik olarak ailemin evindeyken bı İş bulurum, arastirirrimm Gerkeirse işyerlerinin depolarında kalırım . Ama kızımdan cocugumdan kopamam. Evet babası ama annelik çok farklı. Kızım için yapamayacağım hiç bişey yok . İnsan istesin yeterki. Eminim istiyorsun dur ama şuan anne babanın yanında kızından uzakta olmak eminim msanachuzur vermez. Eminim evde rahat oturamazsin. Sencede biseyler yapman gerekmez mi?

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 334 göst.
+1 oy
8 cevap 384 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (129 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,437,061 soru