Ne yemek yaptınız kizlar saat 5 olmuş daha yemek yapmadım tavuk çıkardık buzluktam oturuyom sizler ne yaptiniz
Nohut yaptım hemen sabah. Başkada bişey yapmıycam 😂 diyetteyiz. Makarna pilav yemiyoruz. Yanına yoğurt salata tamam
Afiyet olsun canım makarna pilav sürekli yiyoz bende değişik şeyler dusunuyom bulamiyom
Biz hiç yemiyoruz sadece çocuklara kadar yapıyorum valla :) fırında makarna yapabilirsin güzel oluyor. Mantar tavuk sote yapabilirsin
Ay yok makarna canım istemiyor çocuklara yaptım şimdi 😀bende öyle ya çocuklara yapınca işte yiyorum bazen
Bnde hiç birsey yapmadım dha dünden çok azcık ıspanak yemeği var kocam dışarıda bn gelicem alırım marketten birseyler dedi bakam ne alicak ne yapicaz artık 🤷♀️
İyi canım afiyediniz olsun ❤️
Teşekkür ederim 🤗
Mercimek çorbası attım üstüne pişiyor
Arap tava
Çoban salatası
Kola
Tarif için tşk ederim canim
Rica ederim canım eğer tencerede yapmak istersen de tarifi böyle soğanı küp küp doğrayıp kavur kıymayı da koyup kavurmaya devam et salçasını ekle kavur . Sonra sırasıyla biberleri domatesi koy biraz çevir böyle domates suyunu salana kadar ondan sonra sarımsak küçük küçük doğranmış olacak ekle pişirmeye bırak . Eğer suyu çok azsa 1-1 buçuk bardak sıcak su koyup pişmeye bırakabilirsiniz. Afiyet olsun 🥰
Tşk ederim canım yazmışsın uzun uzun çok güzel deniycem
Rica ederim canım afiyet olsun şimdiden ❤️
Sağol cnm benim ❤️
Bağcan kebabı yaptım 😅yanına da mercimek çorbası ayran 🤤
Çok güzel menü valla patlicanim yok bi tane var 😀😀yoksa yapardım bayadir da yapmadım patlican kebabını afiyet olsun canım ❤️
Kuru bakla pilav tavuk cacik
Güzel menü afiyet olsun canım ❤️
Bende Kalkım cacık yapayım
Afiyet olsun cnm
Mercimek çorbası fırında patates oturtma yoğurtlu brokoli karnabahar haşlaması turşu
Oh maşallah döktürmussun cnm afiyet olsn Allah bereket versin
Patlıcan kebabı yaptm yanına çorba , soğan salatası, ayran
Ayran çorbası
Patates köftesi
İçecek
Kadayıf dolması
Tekim bu kadar yeterli
Belen tava
Pilav
Çorba
Salata
Kızım istedi peynirli börek ☺️
Gel buyur canım tabiki ☺️
Afiyet olsn cnm belen tava nasıl oluyo
https://www.nefisyemektarifleri.com/nefis-lezzetiyle-belen-tava/
Böyle canımm
Ya tşk ederim ❤️
Teşekkürler cnm afiyet olsn
Erişteli yeşil mercimek, tel şehriye pilavı, salata, lahana sarması, bir de üzüm hoşafı
Mercimek çorbası pirinç pilavı fırında tavuk patates yaptım. İçecek tatlı falanda var dünden
Eline sağlık aşkom 😋🤤
Sağol canım 😘
Dünden yemekler var eşim yok yapamdim bisey
Eşim mangal yaptı. Bende yanına tavuklu şehriye çorbası yaptım. Soğan salatası, marul ve mor lahanadan salata, közlenmiş soğan, turşu hazırladım yanına.
Sebzeli fırında tavuk soğan salatası dünden mercimek çorbası bugün böyle
Bulgur pilavı yanına bezelyeli havuçlu tavuklu patates yahnisi ve tarator yaptım
Tarhana çorbası ve karışık kızartma yaptım fırında canım bugünlük böyle
Kavurma pilav mercimek çorbası salata kola çiğköfte baklava kuru yemiş misafirim var🤣😁
Dünden makarnam kalmıştı yanında Tarhana çorbası ıspanak yemeği salata ayran yaptım 🤗
Bahçedeyiz güzel balık önerileri geldi ama ben kızartma hazır köfte domates biber dogradım yiyecegiz
Hiç bişi Yapmadım ama Tost yapacam yanına Salata yoğurt Kola yeter bide tatlı var çocuklara Köfte yaptım Marketen almıştım 😊 Bugün pazara gittim herşey pahalı Hiç bişi almadan eve geldim Yemin ederim 😔
1,450,541 soru
23,818,608 cevap
318,182 kullanıcı