kizlar hazir dondurulmus icli köfteler kiziartiliyirmu yoksa haslama da oluyormu. marketteki donmus urunler dolabindaki hazir icli kofte superfresh falan yani
Hiç güzel değil Allah affetsin 😏
olemi. hic almadim yarin icin alayim diyordum .
Sen bilirsin ama tadı hiç güzel değil canım aldığın paraya yazık evde yap kizz en iyisi 😁
Dışarıdan bilmiyorum ama annem içli köfte yapar dondurucuya atarız oğlum çok sefer hemen hergün çıkarıp kaynamış suya atıyorum 10 dk kaynıyor o şekilde yiyiyor tadında hiçbir değişiklik olmuyor
@D.Deniz kızartması daha güzel oluyor içli köftenin tavsiye ederim. Soruyu görünce cevaplım dedim :)
Teşekkür ederim 🙃
kizattikda daha agir oluo kizartinca yagli diye sma daha lezzetli aynen:))) haslama daha kalorisiz gibi oluo
Aynen kalori yönünden düsününce dediğin gibi oluyor😅
@D.Deniz rica ederim 🦋
D.deniz ben dondurucudan çıkarıp biraz dinlendirip kızartıyorum çok güzel oluyor
Onları haslarsan dağılır kızartmak oluyor genelde
aynrn. dagilirmi acaba . annemin evde yaotiklarini hasliyoruz dagilmiyor ama bunlar dagilirmi acaba
Bizde haşlama yaparız ama hazırlar genelde kızartmak için olmadı oku üstünü yoksa hepsi çöp olur
Kizart bence dagilabilir arkasinda hazirlanisi da yazar aslinda
aynn yazar daha almadim haslaniyorsa alacagim da bi sorim dedim haslayan varmi diye
1,436,626 soru
23,623,664 cevap
306,952 kullanıcı