0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,142 puan) tarafından

Eşim normalde haftada iki defa sohbete gider. Ben de iki defa gitmesini istemem naz falan yaparım bazen gitmesin diye .Çünkü kimsem yok sıkılıyorum.hiç istemiyorum aslında ama o da abartı olur buna hakkım yok diye karşı çıkmıyorum. Ramazanda gitmicem dedi. Kızım sahurda uyandı saatlerce uyanık kaldı sonrasında uyusam da bu akşam uyku bastırdı yarım saat uyicam dedim bekledim eşimin bebeği almasıni. Gitti çamaşır makinesini tamir etti. Biter bitmez biri aradı geliyorum dedi gitti. Ben de alındım ben burda bekliyorum bı yarım saat uyumak için hadi o da olmasa en azından evdeyken bebekle oynar ilgilenir. Yine kızımla başbaşa kaldık. Diş çıkarıyor sanırım huysuzluk yapıyor ben de insanım kafa dinlemek istiyorum tamam gündüz ilgilendi ama yinede yetmiyor stres yapıyorum . Hem gitmicem demişti ramazanda yine gitti. Bide önceden söylemedi bana herhalde tribimi çekmemek için. Böyle olunca da ailemin yanına tasinalim yalnızlıktan bunaliyorum diyesim geliyor eşime 

3 Cevaplar

0 oy
(1,361 puan) tarafından

O da derse bizimkilerin yanina tasinalim napcan 

(3,142 puan) tarafından

İstemezsem zorla götürmez. Konusu açıldı bunun istemiyorum dedim dahada birşey demedi

(1,361 puan) tarafından

Seni anliyorum ilgi sevgi bekliyosun hic vermiyo da degil gunduz ilgilenmis demekki ara ara yapiyo ama sana yetmiyo olabilir sikiliyo olabilirsin ama haftada w kez sohbet bence cok degil nereye gittigini biliyosun naptigini biliyosun ben olsam sorun etmem hic ilgilenmiyo olsa tamam da o kadar da degil belliki eee sen niye sikiliyosun ki insan kendi kendine yetebilmeli ya ben ne bekarken ne evliyken ne cocuktan sonra hic sikildigimi bilmem illaki yapacak bisey bulurum kendime 

-Reklam-
0 oy
(2,635 puan) tarafından

Bence haklısın. Kendilerinin eşi çocuğu eve bırakıp tek başına  vakit geçirmeye hakkı var da senin evde bile hakkın yok buna bence tamamen bencillik bu. Ya bir de bu erkekler de başkası telefon açınca konu ne olursa olsun koşup gidiyorlar biz yan odandan seslensek kırk tane laf söylüyorlar. 

0 oy
(1,142 puan) tarafından

Sürekli sürekli yapıyorsa ciddi bir sorun bu çünkü alışkanlık haline gelir. Ciddi ciddi konuş bu konuda sık sık konuş 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 276 göst.
0 oy
28 cevap 517 göst.
0 oy
3 cevap 276 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.

Kategoriler

1,439,390 soru

23,664,386 cevap

309,172 kullanıcı

...