1 saat Rötarlı atıyorum fotoğrafı 😂 bebemi uyutup uyumayı denicem. Uykusuzluğun kitabını yazıyorum şu günlerde 🥴
Siz ne yapıyorsunuz
Mercimek köfte mi oo🤤🤤 ellerine sağlık canısı afiyet olsun size müko ortam 😘❤️✨❤️
Evett 😍 sağ olasınn
Afiyetbeee 😘
Afiyet olsun ah şu uykusuzluk
Valla yoruldum yaa nerdeyse 3 sene olacak doğru düzgün uyumayalı
Ne kadar çocuk o kadar uykusuzluk 😄
Tıka basa doluyum ama burdan oraya uzanasim geldi çok güzel görünüyor 😋 Allah kolaylık versin canim afiyet şifa olsun 🤗
Aminn inşallah canım 🤍
Ayy 2 gün önce ki iftar menümdü benim 😂 ama benimki çiğ köfte artı mantıydı beraber güzel gidiyor
Ben de kardeşimin arkadaşını davet edecektim saçma olur başka zaman çağırırım diye düşündüm ama keşke çağırsaymışım cidden güzel gitti
Yavru kurtlarım uyudu bir kahve içeyim dedim. Elinize sağlık, ne zamandır mantı yapma niyetindeyim. Ama sadece niyetteyim😊
Bacı bizde nerde mantı yapan eller. Market mantısından devam iki bebeyle başımı kaşımaya vakit zor bulunuyor 😂
😊Bizde de alabileceğim market olmadığı için yapmak zorundayım. Normal hazırlar var ama hiç almayayım daha iyi. Bu yufkacılarda yapılanlar daha iyi.
Nefis görünüyor afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim 🤍🤍
Aboo canım çekti vallah eşime diyem çiğ köfte alsin
Valla ben gece attım postu. Post hortlamış hakkını helal et 🤍
Kız kalbim çok temiz ne görümcem yapıp göndermiş afiyet olsun
ilk gece anligi 🤔 ulaaa baslikdan noluyo dedim yaa anam ne paylasildi gene dedim bu nasi ilk gece🤣🤣
ne umdum ne buldum yaa🤣🤣🤣🤣
Sen ne bekliyordun puhahah +18
baslikdan aklima mercimek koftesi gelmedi ama 🤣🤣🤣
Kız tövbe ne atacaağğğdımm😂
Bir sevda atasözü derki : ' bu gözler neler gördü bu sitede'😂😂😂😂
1,507,642 soru
24,608,663 cevap
363,973 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın