+2 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Kızım 100 günlük oğlum dudaklarına cikolata sürmüş tadına baktırdım dedi. Dudağının üzerine sürmüş o da yalamış diliyle ulaştığı yerleri birncay kaşığı su verdim emzirdim de bişey yok mu kaka yaptı böyle çikolata renginde küçük benekler vardı sanırım attı 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,319 puan) tarafından

Ondan bişe olmaz ama dikkat et sert biseyler vermesin allah korusun bogazina kacar

-Reklam-
+2 oy
(11,152 puan) tarafından

Kız korkma ya 3 buçuk aylıkmjs ben 40 li iken amcam annemden gizli biberona kuru fasulyenun suyunu koyup vermiş içmişim. Şimdi 30 yaşındayım 😂😂

(1,533 puan) tarafından

Hahahaa benim oğlan da 7 yaşında iken kardeşine fasülye suyu ekmeğe batırıp yedirmis neyse ki oğlum 11 aylıktı ekmek yumuşamış tanesi olsa Allah korusun ne olurdu nasıl korkmuştum şuan biri 15 biri 7 yaşını bitiricek 

(11,152 puan) tarafından

Üstüne diğer amcam yıllarca benle obur diye dalga geçtiler sen küçüken oburdun derdi ağlardım 🫤

(1,533 puan) tarafından

Yaaa sana kıyamam resmen zorbalık tatlı dil de olsa insan kırılıyor deme benim oğlumun biri de obur toplu birde kırılıyor 

(11,152 puan) tarafından

Aynen 30 yaşına geldim aklıma gelince üzülüyorum birde ben çok cılız bir bebek misim

(1,533 puan) tarafından

Ah bu kendini bilmez insanlar ya 

+1 oy
(1,601 puan) tarafından

Bişey olmaz canım o kadarcıktan telaş etme :) 

+1 oy
(827 puan) tarafından

Kız Allah emi n'olacak okadarcik seyden. Benim kızımda kardesine bozulmuş meyveli yoğurt yedirmisti onda bile bsi olmadi. Ablamda bana ben 3 günlükken sümüklü böcek yedirmis :D

+1 oy
(156 puan) tarafından

Oğlunuzu cok doğru bi sekilde uyarın. Tehlikeli birsey verebilirdi. Fındık,  Badem  vs.. allah korusun. Cok ciddi bir mesele

(81 puan) tarafından

Hiç yapmazdı onun dişi yok derdi süt içebilir derdi ama yapmış çocuk ama uyardım tabiki onu korkutmadan ben sana zamanı gelince vereceğim sen kardeşine yedir dedim ama gaz yaptı sanırım gazla beraber kahverengi noktalar geliyor kakasiyla

+1 oy
(335 puan) tarafından

Valla ondan bsey olmaz bende arada tattiriyorm kahvltida çikolata felan korkma canm

(301 puan) tarafından

e iyi aferin sana 5 aylik cocuga sekerli tattir marifetmis gibi de oner bravo devam 

(335 puan) tarafından

Ne var bunda  saçma sapan konuşma yok bunu vermeyin sunu vermeyin çocuk büyüyor zaten birazcık vermekle bişey olmaz boş yorum yapma mümkünse 

(335 puan) tarafından

3 tane çocuk büyüttüm Allah'a şükür sapa sağlam hcde bsey olmadı bazı şeyleri büyütmeyin yemek kasigyla ağzına tikmadik herhalde...

(301 puan) tarafından

kac cocuk buyuttugun biseyleri dogru yaptigin anlamina gelmez istersen 10 tane buyut bu zihniyetle bu cahillikle anca buyurler seker 1 yasina kadar yasak sekerli seyleri ver sen daha insallah bisey olmaz cocuguna 

(335 puan) tarafından

Cahillikle bir alakası yok edepsizlik etme önce minnak kadar vermeyle bir şey olmuyor saçma sapan yorum yapma

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,477 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (4,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 745 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 854 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,099 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 115 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymen Alim25 (1,343 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,998 soru

23,915,810 cevap

323,225 kullanıcı

...