+2 oy
100 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (1,857 puan) tarafından

image

1. Seçenek hariç bakim yapıyomusunuz ve kullanıp memnun kaldığınız ürünler önerebilirimisiniz

4 Cevaplar

+1 oy
önce (795 puan) tarafından

2.

3.

7.

8.

Ben bunları çok sık olmasa da yapıyorum ve eskiden çok yapardım cildim hem ışıl ışıl oluyor hemde canlanıyor lekesiz oluyor ne zaman ayna karşısina geçsem yüzümün biraz kötü olduğunu görsem kolları sıvayıp bakıma başlıyorum ee tabi eşimi de dahil ediyorum sjsjsjsjsj 😁

önce (1,857 puan) tarafından

Peki önerebileceğin ürün varmı cnm

Ben genelde güzelce temizleyip yıkamaktan yanayım bide haftada bir defa Argan yağı sürerim ama favorim olan buz ile masaj resmen ciltteki tüm hücreleri uyarıp yeniliyor 

Evet buzu duydum çok etkiliymiş 

Evet cidden çok iyi geliyor cilde 

-Reklam-
0 oy
önce (78 puan) tarafından

Hicbirini yapmiyorum desem arada bir nemlendirici krem surerim okadar 🙂

Bende yapmıyorum cnm ama yüzüm kötü oldu bakıma ihtiyaç var

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Yüz yıkama Jeli ve haftada iki kez acnelyse retinoik asit kullanıyorum. Gündüzleri cica krem ve hyalüronik asit. Bu kadar 

Bu Asit cilt tipine göre oluyo galiba ben biraz araştırdım benim cildime niasinamid asitli ürünler almam gerekmiş. Çok kafam karıştı ya o kadar çok ürün varki böyle bir cilt uzmanı olsada gerekenleri söylesede alsak. Az önce bir videoyla karşılaştım korktum 

0 oy
önce (59 puan) tarafından

3 çocuk olunca mecbur haftada bir yapıyorum.tabi moduma bağlı. Bazen ara veriyorum bazen düzenli yapıyorum. Ama kullandıklarım şunlar işte de yarıyor. 

Yüz yıkama jeli kullanıyorum önce 

Adaçaylı maskem var sürüyorum 10 dakika 

Pirinç özlü peeling ile yıkıyorum 

Tonik kullanıyorum ve sonra 

Nemlendirici sürüp 10 dakika bekletiyorum 

Güneş kremi ile bitiriyorum. 

Bide haftada kullandığım leke serumu var. 

Yani düzenli bakım yaptığında faydasını görürsün tabii. Ama maalesef ben aksatıyorum yine de görüyorum tabii faydasını İnan üç çocuktan sonra pert oluyorum bunlar uyuyunca direkt kendimi yatakta buluyorum 😂

Önereceğin marka varmı peki çok memnun kaldığın 

önce (59 puan) tarafından

Tabi ki hom bitkisel çok iyi bende içeriği temiz baykot da değil . 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
9 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (247 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,435,488 soru

23,608,091 cevap

306,252 kullanıcı

...