+2 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından

Kilo veren hanimlar canım arkadaşlarım bana motivasyon verecek var mı buraya önceden 7 kilo verdim demiştim şimdi neredeyse hepsini geri aldım ve kendimi ö.küz gibi hissediyorum:(

11 Cevaplar

0 oy
(1,037 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

al sana motivasyon.... 
(184 puan) tarafından
Dimi ama :( çok çabuk vazgeçiyorum yaaaa delircem
-Reklam-
+3 oy
(1,037 puan) tarafından

Yememek başka çaresi yok :)

(184 puan) tarafından

Aralıklı oruç ve eliptikle ne güzel incelmistim şimdi iradene hakim olamıyorum kendimi nasıl motive edebilirim

(1,037 puan) tarafından

Sürekli zayıflayıp güzel kiyafetller giydiğini düşün yemek düşünme spor yapan zayıflayan insnalari takip et kendine sağlıklı ve lezzetli menüler hazırla en önemlisi boş kalma boş kaldıkça yemek aklına gelecek vakit öldürecek uğraşlar bul dışarı çık kitap oku örgü or temizlik yap vakit geçsin böylece bı bakmışsın bir ay sonra 10 kilo gitmiş :))

(184 puan) tarafından

Ay ne güzel konuştun ya Hadi bakalım bugün tarih atıyorum 1 ay sonra cevabı soylerim

(1,037 puan) tarafından

Bekliyoruz güzel haberlerini

+2 oy
(1,244 puan) tarafından

Ben eteklerimi kot pantolonlarımı çok özledim Salı günü eşimin maaşı yatıyor. O gün kendime diyet listesi yapıp alışveriş yapacağım . Instagramds spor hocalarının setler halında paylaştığı spor hareketlerini de yapmaya başlayacağım çok kilolu değilim ama eskisi gibi de değilim maalesef eski vücudumu ve giysilerimi çok özledim ben bu şekilde motıve oldum 

(184 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ inanıyorum basiricaksin

+2 oy
(3,726 puan) tarafından

Dogumdan sonra dogum kilolarim +8 kilo verdim 4 ayda. Benim de motivasyonum eskiiiii kıyafetlerime tekrar girebilmek. Bir 5 kilom daha var veririm inşallah emzirdigim için acele etmiyorum. 

(184 puan) tarafından

Sen erken bile başlamışsın canım tebrik ediyorum 

+2 oy
(2,166 puan) tarafından

Of bende doğumla vermiştim ama sütüm kesildi sit gelsin diye ne bulduysam yedim şimdi de midem buyudu yemeden duramiyorum 4 kilo aldım bu hızla ben 80 olurim

(184 puan) tarafından

Bende doğumdan sonra tartıldım baya zayıf durmustum ana ben bir bucuk yaşında kestim sütten şuan 3 yaşında ;(

+2 oy
(9,500 puan) tarafından

Alan var aşko😅😅😅

+1 oy
(307 puan) tarafından

2 ayda 10 kilo verdim

(184 puan) tarafından

Naisl verdin

(307 puan) tarafından

yemedim bigazimi tuttum su ictim spor yaptim

+1 oy
(515 puan) tarafından

Gel sana bana sor Ben yiyordum kilo veremiyordum ki spor bile yapamıyorum ağır hissediyorum spor yapsam her tarafım tuttuyor ağrıyor ve bugün oruç tutacam Bakalım bayrama kadar kilo verebilecek miyim 😀

(184 puan) tarafından

Hadi bakalım;)

+1 oy
(3,199 puan) tarafından

2 ay diyet yaptim sıki bi diyet 10 kilo verdim suan saldim biraz aldim mi bilmiyorum ama umarim oruclarda verebilirim ya

(184 puan) tarafından

Bende öyleyim aynen 

0 oy
(2,359 puan) tarafından

3 aylık bebeğim var. Oruçta diyet gibi başladım emzirdigim için yemekten tam kısamıyorum. Ama beyaz ekmek hayatımdan çıkardım sahur için de tam buğday ekmeği aldım..  sahur iftar arası bol bol su tüketiyorum.

Tatlı tuketmiyorum fazla tüketsem bile sütlü daha hafif tatlılar tüketiyorum

Ben spor ağırlık verdim hatta iki gündür daha çok yapıyorum. 

Cumadan cumaya tartılacagim iki, kilo vermişim. 

Her gün manyak manyak tartıliyordum sinirim bozuluyordu artık cumadan cumaya 

(184 puan) tarafından

Evet çok haklısın haftada bir yeterli

0 oy
(1,428 puan) tarafından

Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hayat tarzı haline getirin. 

(184 puan) tarafından

Demesi kolay jxjxsjjsjx

(1,428 puan) tarafından

Yavrum inan zor değil. 35 yaşındayım kendimi bildim bileli böyle besleniyorum. En son ne zaman kızartması yedim hatırlamıyorum mesela

(184 puan) tarafından

Ben de yarın başlamak istiyorum ta Şubat'ın başında başlayacaktım güya Mart sonuna doğru geliyor hala başlayamadım hala hala deme sahip çıkamıyorum ama yarın başlamayı düşünüyorum bugün birkaç alışveriş yapacağım havalar da ısınıyor soğukken buz gibi olduğu için ev yapamıyordum sporda yapmaya devam edeceğim Bir ay sonra görüşürüz :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,987 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Aglayananne (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,897 soru

23,823,415 cevap

318,434 kullanıcı

...