Kızlar bayram tatiliyle ara tatil birleşecek ya o ara tatilde öğretmenler okulda mı seminer yapacak yoksa online mi bilgisi olan var mı
Bakın öğretmen bacı ablalar
Hahaha çok yaşa sen emi
Ya bu akşam bana yazdı falan buradan görüp herkeze yaptığını banada yapicakti heralde konusya başka yerden girdi oraya doğru gidiyordu Sibel araya girince hemen iyi geceler dedi kaçtı
Yummyyumm ben de okumadım ilkokul mezunuyum 😃
Bak sen ilkokul mezunu olmana rağmen de, da baglacını ayrı yazıyorsun. Öğretmen olduğunu iddia eden arkadaş daha de da baglacını ayırt edemiyor. Diyeceklerim bu kadar :))
Teşekkür ederim canım😊
Bayram tatili olduğu için okulda olmaz. Bayram bütün memurlar için resmi tatildir
Yok bacım biz köye gidip tüm tatili orda geçirip gelecez köy olmasa bana ne tatilden :D
Allah'a şükürler olsun benim eşim çalışıyor yoksa her bayram aile ziyareti diye yollara düşerdik
Bacım sadece bayramda gitsem sıkıntı yok yazın 3 aylık tatilde de köydeyiz hiç eve gelmiyoruz
Allah yardımcın olsun zor bir durum
Allah razı olsun
Belli degil canim daha. Tatili 9 gun yaparlarsa online olur. Yapmazlarsa yuz yuze. Bayram tatili bu sene pazar-pazartesi-sali. Belki 9 gun yapmazlar.
Hayırlısı ya
Seminer olmaz cnm resmi tatildir
Bayramda zaten olmaz ara tatilde olacak mı
Bayram tatili salı bitecek Çarşamba Perşembe cuma kalıyor geriye
Net bir karar yok şuan olsada online olur
Post üste çıksın
Online olacaktır çok çok büyük ihtimalle.
Ayy bir yerden mi duydunuz müdürden falan :(
Post üste çıksın kızlar
Pazartesi salı bayram tatili malum. Büyük ihtimal çarşamba perşembe cuma da yüz yüze olmaz online olur. zaten sendikalar şimdiden girişimde bulundu online olması için.
Hiç.umudum kalmadı zaten bacım :(
1,491,850 soru
24,377,732 cevap
348,454 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın