Hanımlar bu vefat eden Ece güreli az çok hepimiz duyduk. Normalde böyle şeylerden hiç etkilenmezdim ama 7 ay önce doğum yaptım anne olduktan sonra iyice pimpirikli korkan birisi haline geldim Allah rahmet eylesin bu hanim hakkında da bir sürü şey yazılıp çiziliyor aksi gibi birde bulunduğu esnadaki görüntülerini falan izledim çünkü dedim ya hiç etkilenmezdim ama şimdi o kadının gözleri gözümün önünden gitmiyor korkuyorum faceye giriyorm orda karşıma çıkıyor twettere giriyorum orda karşıma çıkıyor okumak görmek istemesem de sürekli bu olayla ve bu olay gibi şeyler önüme çıkmaya başladı. Allah esirgesin oğluma birşey olacak diye korkuyorum. Bu durumu nasıl atlatabilirm.
Bir süre sosyal medyadan uzak durmak iyi gelir canım. Ben Ayşenur ikbal olayında çok üzüldüm resimler gözümün önünden gitmiyordu iki hafta falan girmedim bakmadım mecbur yavaş yavaş aklımdan çıktı rüyama giriyordu valla
Ben hiç etkilenmem ya sadece üzüldüm aksine cok merak ederşm böyle seyler oldumu
Normalde bende etkilenmezdim metafizik görünmeyen canlılar falan ama anne olduktan sonra iyice evham yapar oldum evde sürekli dualar sureler okuyorum
Ben daha Narin olayını atlatamadım sonra İkbal var bunlara gelene kadar aktif Instagram Twitter kullanıcısı idim artık haberleri takip etmiyorum
Ayy Ece Gürel'i duymamıştım şimdi baktım burda okuyunca. Etkilendim. Ben de senin gibiyim bir haber okuyun okuyunca kendime gelemiyorum günlerce.. o yüzden haberlere falan bakmamaya çalışıyorum.
1,493,167 soru
24,397,331 cevap
349,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın