+2 oy
338 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,054 puan) tarafından

Eşim ne zaman onun ailesine gidecek olsak acele acele gitmek istiyor tezgahta bulaşık varsa çamaşır vs varsa bırak gelince yaparsın diyor. Bizimkilere gideceğimiz zaman da olmadık işler çıkarıyor. Tam hazırlanmaya başlıcam perdeler çok kirlenmiş şunları da bir makinaya at da öyle gidelim diyor mesela. Ya da durup dururken ev temiz olduğu halde şu evin haline bak işlerini bitir de öyle git ne bu acele diyor neresi kirli göster diyorum parmağıyla kapıları camları yerleri siliyor 1 toz tanesi bulsa bak kirli camlarını sil evini temizle ondan sonra gideriz diyor. Kavga etmek de trip atmak da fayda etmiyor. Bir dahakine onun ailesine giderken işimi bitirim gideriz dedim çocukları aldı gitti o zaman işini bitir gel dedi. Bizimkilere giderken kalsın gelince yaparım dedim ondan da verim alamadım bu sefer de ben bir duş alayım yok arabayı yıkayayım bir alışveriş yapıp geleyim vs bahaneler uydurdu. Hayır yani bizi bırakıp gidiyor zaten gelip oturduğu da yok niye böyle yapıyor anlamıyorum.

13 Cevaplar

+2 oy
önce (893 puan) tarafından

Ayrımcılık yapıyor sende aynısını yapacaksın bu kadar basit..

önce (2,054 puan) tarafından

Valla sabrımı zorlamaya başladı trip atmayla tavır yapmayla olmuyor başka bir yolunu bulacağım mecbur 

O muhtemelen alışmış. Aman ne kadar trip atıp kavga edecek ki . Ya 1-2 saate ya 1-2 Güne geçer deyip umursamıyor ondan gerçekten başka yol bulman lazım 

Benden önce kendisi pişman oluyor şimdi de aradı daha hazır değil misin bırak gelince yap diyor 

Neyseki içinde pişmanlık duygusu var yoksa daha da zorlanırsın canım bununla teselli et bari kendini☺️💕 üzme kendini oruç oruç keyfine bak🌸

İnan kırk dönüyor bizi bıraktı 10 kere aradı ne yemek yapılacak eksik bir şey var mı ne getireyim vs diye iyi adam da işte 😂

-Reklam-
+2 oy
önce (2,881 puan) tarafından

Net ailesine hircbir sekilde gitmezdim cocuklari alip gidiyormu gitsn umrmda ilmazdi laf edersede acik acik yaptigi serefszligi soyler yinede cizgimden dönmezdjm.bi kere iki kere yapmakla olmaz hic yapmaz hic gitmezdm ailesine ne bayramda ne seyranda

Keşke öyle bir şansım olsa inan ben de bayılmıyorum ailesine keşke hiç gitmesem 

+2 oy
önce (102 puan) tarafından

Yorumlaro okudum canım sen söyle yap ozaman işlerim çok diyerek çok çok geç git her gittiğinde böyle yap...

Ona ve ailesine kalsa beraber yaşıcaz zaten her gün çağırıyorlar yine benim zorumla haftada 2 gidiyoruz 

+1 oy
önce (881 puan) tarafından

Ayy okurken çok sinirlendim yaa yok senin ailen benim ailem gibi düşüncesi var belli çok yanlış olması gereken bizim ailemiz diyip ona göre saygılı olması lazım 

Bak bu güzel bişey bazılarında merhamet yoktur 

Öyle değil yani saman alevi gibi çabuk parlar çabuk söner hediye alır tatlı ısmarlar gönlümü almaya çalışır ama keşke hiç yapmasa da varsın gönül almaya da sebep olmasın yani 

O zaman Allah yuvanıza mutluluk huzur Sevgi saygı versin inşallah kardeşim ❤️ ☺️ 

Amin canım valla kötü değil de anasının babasının lafına kapılıyor hemen 

Hmm anladım gülüm ama yinede hatasını fark etmesi çok güzel 

+1 oy
önce (19,557 puan) tarafından

Kısasa kısas en sevdiğim şey 

O tükürecek ben Yarabbi Şükür diyeceğim öyle mi mecbur kısasa kısas 

önce (19,557 puan) tarafından

Ana baba ise herkese kendinin ki kıymetli 

+1 oy
önce (8,358 puan) tarafından

Benimki nereye gitsek acele ederde seninki bi tuhafmis gitmeni istemiyor gibime geldi

Ona kalsa sadece onun ailesine gidicez 

+1 oy
önce (15,476 puan) tarafından

Sende aynısını yapacaksın çocuklarida eşinle göndermeyeceksin

Çocuklar dışarı çıkalım da neresi olursa modunda o yüzden hemen atlıyorlar 

+1 oy
önce (3,222 puan) tarafından

Sizinkilere isteğiyle gitmiyor ondan öyle yapıyor. 

+1 oy
önce (2,394 puan) tarafından

Bosver gidiyorsa gitsin sen de evde otur. Ya da yok ben bir cocuklari banyoya sokayım sen git geliriz biz de

+1 oy
önce (1,429 puan) tarafından

Ayyy ne gıcık bir durum. Allah yardımcın olsun canım

+1 oy
önce (2,483 puan) tarafından

Herşeyi bir kenara koydum da evin perdesinden camların kirliliğinden erkeğe ne yaaa bu erkekler kadınları strese sokmak sinir hastası etmek için gelmiş bu dünyaya resmen

Rabbim sabır versin sana canım eşinede hidayet 

0 oy
önce (1,690 puan) tarafından

Sana uyguladığı politikanın aynısını sende eşine uygulayacaksin bu kadar.

0 oy
önce (2,039 puan) tarafından

Terligin tersiyle ağzının üstüne  çalarım valla kocam böle yapsa ayırmış resmen istemiyorsa kendisi gelmeisn sen git niye seni zora kosuyo

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 143 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 675 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 465 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,118 soru

23,617,056 cevap