+3 oy
425 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,336 puan) tarafından

Kuzum ciğer parem toprak alalı 3 ay oldu yavrumzu bir babanın en zor anı daha ne olabilir ki

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (4,293 puan) tarafından

Öncelikle başın sağ olsun canım Allah rahmet eylesin bir melek olmuş sebebi neydi özel degilse bu resmi görünce zaten insanın eli ayağı titriyor ve boğazı düğüm düğüm oluyor 

önce (5,336 puan) tarafından

Sebebini bizde bilemiyoruz canm sanırım memede boğulmuş anne de uyuyup kalmış Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın 

önce (512 puan) tarafından

Ayy annesinin durumu nasıl 

Anne çok çok kötü ama bir yavrumz daha var onunla hayata tutunmaya çalışıyoruz 

önce (512 puan) tarafından

Rabbim sizlere sabır versin. Daha acınız taze Allah'ın izniyle zamanla acınız hafifler. 

önce (4,293 puan) tarafından

Allah sabır versin canım başınız sağolsun tekrardan anne kendinide  suçlar siz yine deyalniz birakmayin bu durumda amalesef ki anneler hassas düşünüyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,383 puan) tarafından

Güzel ablam evlat acısı bir başkadır eminim ama güzel yanından bak birde o bebek annem olmadan cennete girmem diyecek annesine şefaatçi olacak. Allah'ım yüreğinize inşirah ferahlığı versin inşallah canım ablam Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah ❤️ 🥰 

Dün ilk defa mezarına gittim ama dayanamadım rabbim dedim senden gelen herşeye razıyız 

🥺🥺🥺 ya kıyamam ben size abla ne desem sizin içinizi hafifletmeyecek biliyorum ama Allah'ın takdiri bu nasip böyle, Allah'ım acınızı en kısa zamanda hafifletsin inşallah ❤️

Minicik yaa minicik 50 cm kabir dusunebiliyormusun

Ah ablam böyle mezarlardan geçtiğim zaman bile benim yüreğim yanıyor ağlıyorum , çok çok sabır diliyorum 🥺🥺

+2 oy
önce (921 puan) tarafından

Allah sabır versin Allah rahmet eylesin 

Allah razı olsun canim benim 

+2 oy
önce (321 puan) tarafından

Benim de 2 tane erkek meleğim var abla ♥ Rabbim ailesine sabır versin♥

Seninde basın sağ olsun kuzum işte damdan düşenin halinden damdan düşen anlar beni çok iyi anladığını okadar iyi biliyorum ki

önce (321 puan) tarafından

Bilmemmi ablam insanın içi acıyo. Hayata dönüyorsun herkes laf yapıyor nasıl dayanıyon diye. Kendini soyutluyon hayata küsme diyolar. Ama bilmiyorlar ki geçmiyor

+2 oy
önce (795 puan) tarafından

İçim yanıyor ben böyle durumlara Allah sabrınızı bol versin,  okurken bile ruhum çekiliyor.

Biz bizzat yaşadık rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın 

+2 oy
önce (95 puan) tarafından

Anne ne durumda 🥹bende bebeğimi kaybettim 3 seneye yakın oluyor Rabbim kimseye yaşatmasın tabi Rabbim aldı sonra onun tesellisini verdi şimdi bir minnosum var 2 yaşına girecek

+1 oy
önce (2,039 puan) tarafından

Aklımdan cikmayan seyelrden biri burda 😔 Allah  rahmet eylesin inşallah ablam  rabbim gönlünüze ferahlih versin ❤️ kimseye yasatmasin

+1 oy
önce (551 puan) tarafından

Rabbim annesine sizlere sabır versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşaallah 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 422 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yeni bir hayat (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 794 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nebaht (500 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 324 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Berivan.12 (628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 581 göst.