Kuzum ciğer parem toprak alalı 3 ay oldu yavrumzu bir babanın en zor anı daha ne olabilir ki
Öncelikle başın sağ olsun canım Allah rahmet eylesin bir melek olmuş sebebi neydi özel degilse bu resmi görünce zaten insanın eli ayağı titriyor ve boğazı düğüm düğüm oluyor
Sebebini bizde bilemiyoruz canm sanırım memede boğulmuş anne de uyuyup kalmış Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın
Ayy annesinin durumu nasıl
Anne çok çok kötü ama bir yavrumz daha var onunla hayata tutunmaya çalışıyoruz
Rabbim sizlere sabır versin. Daha acınız taze Allah'ın izniyle zamanla acınız hafifler.
Allah sabır versin canım başınız sağolsun tekrardan anne kendinide suçlar siz yine deyalniz birakmayin bu durumda amalesef ki anneler hassas düşünüyor
Güzel ablam evlat acısı bir başkadır eminim ama güzel yanından bak birde o bebek annem olmadan cennete girmem diyecek annesine şefaatçi olacak. Allah'ım yüreğinize inşirah ferahlığı versin inşallah canım ablam Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah ❤️ 🥰
Dün ilk defa mezarına gittim ama dayanamadım rabbim dedim senden gelen herşeye razıyız
🥺🥺🥺 ya kıyamam ben size abla ne desem sizin içinizi hafifletmeyecek biliyorum ama Allah'ın takdiri bu nasip böyle, Allah'ım acınızı en kısa zamanda hafifletsin inşallah ❤️
Minicik yaa minicik 50 cm kabir dusunebiliyormusun
Ah ablam böyle mezarlardan geçtiğim zaman bile benim yüreğim yanıyor ağlıyorum , çok çok sabır diliyorum 🥺🥺
Allah sabır versin Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun canim benim
Benim de 2 tane erkek meleğim var abla ♥ Rabbim ailesine sabır versin♥
Seninde basın sağ olsun kuzum işte damdan düşenin halinden damdan düşen anlar beni çok iyi anladığını okadar iyi biliyorum ki
Bilmemmi ablam insanın içi acıyo. Hayata dönüyorsun herkes laf yapıyor nasıl dayanıyon diye. Kendini soyutluyon hayata küsme diyolar. Ama bilmiyorlar ki geçmiyor
İçim yanıyor ben böyle durumlara Allah sabrınızı bol versin, okurken bile ruhum çekiliyor.
Biz bizzat yaşadık rabbim kimseye ama kimseye yaşatmasın
Anne ne durumda 🥹bende bebeğimi kaybettim 3 seneye yakın oluyor Rabbim kimseye yaşatmasın tabi Rabbim aldı sonra onun tesellisini verdi şimdi bir minnosum var 2 yaşına girecek
Aklımdan cikmayan seyelrden biri burda 😔 Allah rahmet eylesin inşallah ablam rabbim gönlünüze ferahlih versin ❤️ kimseye yasatmasin
Rabbim annesine sizlere sabır versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşaallah
1,436,118 soru
23,617,015 cevap
306,615 kullanıcı