+2 oy
49 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Kızlar nezaman başladım bilmiyorum uzun oldu kendim okucam diye bi hatim başladım okıyamıom şimdi mukabele katılıyorum tamda okuduğum cüzdeyim benim hatmim yerine sayılır mı komple okuyup takip ediyorum yaa

2 Cevaplar

+1 oy
önce (7,431 puan) tarafından

Sevabını alırsınız ama hatim etmiş sayılmazsınız. Hatim olabilmesi için sizin Kur'an'ı baştan sona okumanız gerekir. Allah kabul etsin.

önce (72 puan) tarafından

Hııım bilmiyorum canım böylede günah oluyo mu acaba yaa ne kadar oldu başlayalı 9.cğzde işaret yapmışım bide oldu ki bitirdim duası fln var mı komple kuranı bitirince

önce (7,431 puan) tarafından

Günah olmaz neden olsun ☺️ Dediğim gibi sevabını alırsınız inşallah ama o şekil hatim etmiş olmuyorsunuz. Hatim duası var isterseniz siz yapın isterseniz bir hoca veya yakınınızdan isteyin hiç fark etmez önemli olan niyet zaten.

-Reklam-
0 oy
önce (7,947 puan) tarafından

Okuyup takıp nasıl ediyosun canım çünkü mukabelede dınlemek farzdır okuyamazsın haa eve gelınce okuyorsan tabiki kendı hatim için sayılır dinleme hatımı başka okumak başka

Mukabele sırasında önüme Kur'an-ı Kerim acıyorum takip ediyorum

önce (7,947 puan) tarafından

Tmm canım bu dinleme sevabı kendı okuduğun ayrı hatim olarak oluyo yanı dınleyerek kendı hatmını tamamlamış olmazsın

+1

Tmm canım teşekkür ederim

İlgili sorular

+4 oy
3 cevap 61 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 171 göst.
15 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde isimsizonline1 (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mrv37 (3,723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,863 soru

23,613,482 cevap

306,464 kullanıcı

...