Sorum yukarıda
Bingo kullanıyorum canım. Çok çok memnunum.. Şunu da söyliyim dünyada başka tablet kalmasa yine de boykot ürünlerini almam. Elimde yıkarım daha iyi. Boykota devam edelim 🤗
Bingo yada asperox kullanıyorum
Çok memnunum
Boykottan önce malum markaları kullanıyordum. Ama asperox çıktığından beri onu alıyorum. Bulaşıklar tertemiz hem deterjan kokusu kalıntısı hiçbişey kalmıyor. Fairy de çok deterjan kokusu kalıyordu
Bingo pro Max efsane oyla finisi kıyas yapsam bingo derim finish hep bulaşıklari kirli çıkarıyor du
Bingo kesinlikle
Ben fairy kullanıyorm diğerleri düzgğn yıkamıyor benm makinede canm
Bingo ve asperox çok güzel renax markanında yeni çeşiti var oda güzel
Bingo bazen sparx kullanıyorum ikisinden de memnun
Uzun süre fairy kullandım sonra çok deterjan kokusu bırakmaya başladı finish e geçtim ondan memnundum 3 4 ay önce kocam asperoxun tabletini almış bilmeden şuan ona tutuldum ne kalıntı ne koku birakiyo çok güzel
Asperoxs kullanıyorum memnunum
Boykot ama fairy le güzel yıkıyor digerlerinde içinde kalıntı bırakıyor yıkamıyor malesef makinayada baglı bence
Denediniz mi peki hepsini. Bingo renax sparx
Yok pril bimin deterjanı denedim onlarda oldu bu yeni çıkanları denemedim para verecem yıkamazsa yazık
Bim in markasıyla alakası yok bu detarjanların . Yorumlara bakarsan herkes memnun bence bir şans vermelisin
Bi denesem beb stok yapmıştım az kalmış bakıyım bi bi kullanan olsa 3 tane alıp denrsem belli olur
Ben renax kullanıyorum memnunum
Bingo asperox tems ucude cok guzel yikiyor
Fairy zorlu kirler boykot falan ama mük asperox a geçtim ama aşırı deterjan kokusu bırakıyor sanki tekrar elimde yikamadan asla bişey yiyemiyorum
Bingo denemelisin canım
Stok asperox biterse deneyim 🤣
1,450,891 soru
23,823,349 cevap
318,427 kullanıcı