+2 oy
82 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (263 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Kollarımı yukarı doğru kaldırıp yattığım zaman oluyor bende. Ya da üzerine yatınca bazen bebeğimi beşikten almakta zorlanıyorum elim tutmaz oluyor. Bir nedenden dolayı kan akışı engelleniyor olmalı.

-Reklam-
+2 oy
önce (1,455 puan) tarafından

Ablamda annemde aynı durum var. Boyun fıtığı+ sinir sıkışması durumu var onlarda. Beyin ve sinir cerrahisine gidip mr çektirdiler. Öyle tanı koyuldu. Gün içinde kollarla çok fazla ve ağır iş yapmaktan oldu

önce (263 puan) tarafından

Aslında ağır bir iş yapmıyorum yani günlük rutin temizlik. Ama her gece uyandığımda kollarım uyuşmuş oluyor dirsekten aşağısı 

önce (1,455 puan) tarafından
+1

Ablamda öyleydi günlük sil süpür sadece ama her gün. Çamaşır ser katla yemek yap falan. Her gece kolları uyuşuyodu. Artık o kadar yüklenmiyor kendine

Ben de aynı demekki ondan oluyor evet her gün yapıyorum çocuklar var çalışıyorum da ondan sanırım 

+2 oy
önce (735 puan) tarafından

Bazen vitamin eksikliğinden de oluyor

0 oy
önce (471 puan) tarafından

Karpal tünel sendromunu bi araştırmanızı tavsiye ederim. Birde beyin ve sinir cerrahisine görünmeniz gerekebilir. Dahiliyeye gidin kan verin muhakkak magnezyum eksikliği, B12 düşüklüğü neden olabilir. Çok kötü bi durum yaşamayan bilemez gece yarıları ağlayarak kalkardım. Çok geçmiş olsun

Tamamdır teşekkür ederim uykumdan uyandırmıyor ama uyandığım zamanlar muhakkak uyuşmuş oluyor önceden yoktu her gün olunca bir gariplik var belli 

0 oy
önce (2,529 puan) tarafından

Karpal tünel sendromu olabilir kaynanamda vardı ameliyat oldu gecti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,214 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 78 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 84 göst.