+2 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (462 puan) tarafından

5 eltiyiz Bi eltimle konuşmuyorum yaşça büyük benden bu gün görümcem mevlid vermişti bizi davet etti oraya gittik mecbur onlar da oradaydı. Büyük kaynım bizi barışmaya çalıştırdı ya gerçekten ondaki tavrı görseydiniz kimsede yoktu. Yok efendim ben büyüğüm bana saygı neden göstermiyor muş bende orda kaynıma dedim ki abi insan yerine konulmuyorum eltim olacak kadın da eee bunun yeni mi farkına vardın. Ağlamaklı oldum bişey diyemedim ortamı terk ettim, ondan  önce de mutfakta görümcemle konuşuyordu ordan bana laf attı eşeğe değer verirsen eşek kendini at sanar mış dedi. Bende ona mesaj atmak istiyorum yerini ve haddini. Bil diye eşim atma diyor. 

21 Cevaplar

+5 oy
(1,542 puan) tarafından

Sen niye hala cevap verme pesine düşüyorsun ki . Şuan yapman gereken sessiz kalıp bidaha asla muhatap olmaman kapına da bayram seyran gitmemeni  öneririm sana görürsen yüz çevir laf sokarsa duyma hatta yüzüne hafiften gülümse cvp dahi verme ortamda başkalarıyla muhatap ol bak nasıl kuduruyor  😀 ne yiyip bitiriyorsun kendini sil numarasını.  Gerçekten yönetme meraklısı bi kadın gibi hissettim yani bosver cevapların sokacağın lafların sahiplerine değer olmalı 

-Reklam-
+3 oy
(11,908 puan) tarafından

Mesajla had mi bildirilir o an sokacaktın lafını

(462 puan) tarafından

Diyemedim ağlamaklı oldum ortamı terk etmek zorunda kaldım 

(11,908 puan) tarafından

Sonradan hiçbir şey söyleme bidaki olacaklar için kendini hazırla hazır cevap ol

(2,166 puan) tarafından

Katılıyorum aynı dk yapmaliydin

+3 oy
(9,492 puan) tarafından

O ortamda ordayken verseysin agzının payını ama yada boşver düşme seviyelerine 

(462 puan) tarafından

Diyemedim ağlamaklı oldum ortamı terk etmek zorunda kaldım 

+3 oy
(11,492 puan) tarafından

O anda cvbını verseydin olurdu msj atmana hiçç gerek yok yoksay sadece o kadar 

(462 puan) tarafından

Söyleyemedim bide kalabalıktı 

+3 oy
(1,058 puan) tarafından

Saygı yaşa değil hakedene verilirmis. Ona öyle söyle 

+2 oy
(3,488 puan) tarafından

Keşke orda ağzının payını verseydin 

(462 puan) tarafından

İşte diyemedim ağlamaklı oldum ortamı terk etmek zorunda kaldım 

+2 oy
(3,747 puan) tarafından

Geçti o artık ordayken vercektin ağzının payını. Hem o ne çirkin bı söz öyle kicimin kenarı kendini at gibi görmesi bundan mütevelli heralde

(462 puan) tarafından

Edepsiz işte ne büyük diye saygı bekliyor 

+2 oy
(240 puan) tarafından

Ay iyiki eltim yok olsaydı ve bana onları deseydi ben şimdiye çoktan onu yolmuştum asla susmam ağlamaklı dahi olsam asla ama asla susmam rezil ederim onu başlarım büyüklüğüne büyük büyüklüğünü bilecekki çocukta ona iyi davransın ***** ya neyse sende kafana takma sen üzüleceğine bir kerede o üzülssün 

+2 oy
(2,477 puan) tarafından

Bence en büyük cevap muhatap dahi olmamak. Mesaj atmak demek, önemsenmek demek. Aile toplantılarında sorun çıkarmayın ama onun dışında da muhatap almayın.  Eşiniz haklı. 

(2,988 puan) tarafından
+1

Kesinlikle katılıyorum, cevaplarımdan edepsiz ve cahil biri gibi algılıyorum. Kavga bile seviyeli insanla yapılıyor. Kaale bile alma

+2 oy
(3,586 puan) tarafından

Ya şimdi bir şey deme illa ki zamanı gelir bir dahaki sefere sende ağzının payını ver herkesin içinde

+2 oy
tarafından

Orda cevap verecektin mesaj atma

+1 oy
(46 puan) tarafından

Cevepbi verseydin sende şimdi boşver atma mesaj yeri geldiğinde sende deki ay ne eltiler var can cana benimki en büyüğü oldugana rağmen illallah

+1 oy
(4,579 puan) tarafından

Ben insanın yüzüne demediğim lafı oturup düşünüp birkaç saat sonra mesajla hiç demem. Ya o an deyip mevzuyu bağlayacaktın ya da hiç demeyip onu yok sayacaksın. Yok saymakla da kaybın olmaz. Böyle bir üslup, böyle bir karakter hayatında olmasa da olur.

+1 oy
(1,868 puan) tarafından

O an sıcağı sıcağına birşey deseydin olurdu ama sonra demek olmaz. En iyisi bayram seyran dinlemeden birdaha muhatap olmamak

+1 oy
(21,269 puan) tarafından

En iyi had bildirme yolu adam yerine koymamaktır neden ekstra çaba içine gireceksin ki doğrudan sana demediği müddetçe sinek böcek görmüş gibi davran ha derse sana bir şey verirsin okkalı bir cevap olur biter evine gitme evine alma sosyal ortamlarda karşılaştığında da görmezden gel 

+1 oy
(21,661 puan) tarafından

Hayır ya boşver suçlu sen olursun ben yaptım aynı hatayı suçlu oldum bırak ne derse desin umrunda olmadıkça kudurur asıll

+1 oy
(161,520 puan) tarafından

o an sacina basina yapisip yere agzini surtmediysen suan hic bisi yapma zaten

0 oy
(1,830 puan) tarafından

Edepsizmiş boş ver 

0 oy
(395 puan) tarafından

Bir insana en büyük ceza onu yok saymak . Yok sayyy ama bir daha bu şekilde insanların yanında sana laf ederse de o saçı eline dola bakalım kaç dolammış aşağılıkkopek.  Ya bu kanı 5 kuruş etmeyenlerin havaları da böyle insanlari üzmemeli.  Eden ettiğini bulur merak etme sen. Şimdi sana en çok yakışan susmak kim olursa olsun kimsenin yanında o kadının lafını etme. Kulağına filan giderse kendjni nimetten sayar. Olmayan bir insan görülmez duyulmaz hakkında konusulmaz.  Sende onu yok sayacaksin. 

0 oy
(1,116 puan) tarafından

o seni insanların içinde aşağılamış Sende orda onu rezil edecektin.Ee msjla atıp yaptığı yanlışı neden özel olrak iletiyorsun .Başka bir zaman başka bir ortamda sende aynısını yap

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 321 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
15 cevap 682 göst.

Kategoriler

1,450,554 soru