+3 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,069 puan) tarafından

image

İyigeceler kızlar ❤️ gece anlığı ile geldim benim kahveler gece içiliyor 😂 sahura kadar ayakta kalacagim büyük ihtimal o yüzden bir kahve içeyim dedim. 😊 

Sizler napiyorsunuz nasıl gidiyor ramazan umarım hepiniz iyisinizdir ❤️ benim iki gündür bir sıkıntım var ama takmamaya çalışıyorum umarım rabbim birkaç güne o ferahlamayi bana nasip eder. Belki daha sonra burdada bahsederim konudan ama şimdi hazır değilim galiba😔 

Neyse ya hayat herşeye rağmen gayet güzel var mı gece kahvecileri caycilari benim gibi sahuru bekleyenler 😊❤️

7 Cevaplar

+2 oy
önce (466 puan) tarafından

Allah içini ferahlatsın canım benim herkesin oluyor inşallah çözülemeyecek bir şey değildir ❤️🌺

Ben nesvukimle geldim olur mu 😂?

image

önce (1,069 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah 😊 ❤️ olmaz mı canım afiyet olsun ☺️❤️ bende karnım açıktı biseyler yiyesim var ama bu seferde sahurda çok iştah olmuyor bakalım artık dayanabildigim kadar dayanayim 😅

önce (466 puan) tarafından

Yaa teyzem varken Ulaş a heves edip aldı ama ben pek yedirmiyorum bana nasip oldu yemek gece acıkınca iyi oluyor 😂 oruç tutmadığım için sorun olmuyor ama evet o zamana iştahı kalmaz insanın 

İyi olmuş canım sen tadını çıkar 😅 bende dayanamam büyük ihtimal birşeyler tirtiklarim gibi 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (43 puan) tarafından

Esimin koyunden geldik maalesef oglani uyutup da bi kahve moduna gecemedimm:) gonlunu ferah tut hayirlisini iste yavru ins selamete ulaştırır allah seni

Sana afiyet olsunn arkadaki kitapligina ba yil dimmm gerçekten nereden aldınız 

Benimki Allah'tan uyudu canım ama gece kalkar mı sahura doğru bilmiyorum 😅 simdi tadını çıkarıyorum en azindan sakinligin 😊 amin canım benim çok sağol inşallah ❤️ 

Trendyol'dan almıştım üç sene önce falan canım tesekkur ederim 😊 

Kiz nasil dayaniyorsunuz uykusuzluga yaaa:) ben sirf gece kalkmasim diye biraz gec uyutuyorm bazen gec uyku fln dinlemiyor amaa olsunn ramazan da hic çekilmiyor uykusuzluk;))

Canım oğlum 17 aylık olacak ben artık kendime öğrettim bunu günde üç dört saat uykuyla hayat gayet de yaşanıyor. 😅😅 Hatta diyorum günü daha çok görüyorum ohh ne güzel 😅😅🤪🤪 valla canım çocuk uyku problemli olunca bünye alışıyor mecbur 😅 ama Allah'tan ben uykusuzluğa çocuktan önce de dayanıklıydim gece genellikle ayaktaydim oğlum da benim gibi anasına çekmiş 😅

AAy allah bize kolaylık cocuklarimjza da uyku insallah;)))

+1 oy
önce (425 puan) tarafından

Gece kahvecisi caycisi degilde gece annesi var olurmu?sallaya sallaya yag veeicem sonunda.sanada afiyet olsun canim

+1

Ben iki gündür bı nefes aldım geceleri canım benimkide öyle normalde seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun umarım uyur da seni bian önce azad eder ☺️❤️sağol canım ❤️

0 oy
önce (1,843 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım Rabbım ne sıkıntın varsa gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲 bende uyuyacam inşallah tekerim patlak tatildeyim ben 😂

Sağol canım benim ☺️ ❤️ amin canım inşallah ❤️ hahahha iyiymiş canım sen yat dinlen bizler bekleriz 😅

önce (1,843 puan) tarafından

Size de şimdiden afiyet şifa olsun canım Rabbım kabul etsin inşallah 🤲💜

Amin canım sağol ❤️ 

0 oy
önce (3,160 puan) tarafından

Kocamı bekliyorum ( getireceği dondurmayı yani) inşallah tezgahı kapatabilirse gelcek bende kocama ( dondurmama) kavuscam

Hahhahha şimdiden afiyet olsun canım tez zamanda kavuş inşallah kocana (dondurmana) 😅😅

0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Kahveyi şimdi bitirdim, boş bardak fotosu atmayayım 😌 TV de bir belgesel izliyorum, psikolojik rahatsızlıklar üzerine. Sonrasında kalkıp yarının menüsünü hazırlamam lazım.

Afiyet olsun size de. 

Sağol canım sana da afiyet olsun 😊❤️ iyi seyirler iyi bir konuymus 😊😅 kolay gelsin canım 😊 

önce (1,516 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😌

0 oy
önce (857 puan) tarafından

İyi geceler canısı afiyet olsun ve Allah içinde bulunduğun sıkıntıyı tez vakitte geçirsin inşallah ❤️ ☺️ buda benim gece anlığım bende sahura kadar uyumayacağım oralet içiyorum kahveyi iki saat önce görümcem de içtik 🙃

image

Amin canım insallah çok sağol ❤️ ☺️ sana da afiyet olsun daha saatler var bakalım yemeler içmeler vakit öyle geçiyor ☺️😅

Teşekkürler canısı bide he valla öyle daha namaz kılacam benim vakit biraz geçer en azından 😅❤️

Allah kabul etsin canım 😊 ❤️ 

Amin ecmain kardeşim 💜❄️🩷

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,323 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 466 göst.
+1 oy
19 cevap 437 göst.