+1 oy
277 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (222 puan) tarafından

Bayramligimiz

image

5 Cevaplar

+2 oy
önce (477 puan) tarafından

Oy yerim çok tatlı. Kim hediye ettiyse Rabbim razı olsun işini gücünü rast getirsin inşAllah ♥️

önce (222 puan) tarafından
+1

İnşallah Allah hayrını kabul etsin paylaşmak istedim

-Reklam-
+1 oy
önce (5,315 puan) tarafından

Allah razı olsun gönderenden

Amin hemde bin kere.bez gonderiyo bize iki aydır din aradı zorla kızdı felan bugünde almış yarın yolluycak 

+1 oy
önce (6,077 puan) tarafından

Güzel gunlerde giysin cnm evladın

Allah razı olsun saol

0 oy

Allah razı olsun gönlü güzel anne bizim için yarın göndercekmiş 🥺

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Tek oğlun mu var ? 

önce (13,656 puan) tarafından

Fikirlerimizi söylemek sucmu oldu eleştiriye kapaliysaniz postta açmayın lütfen .

Ünlem falan koymuş birde 😂 hahaha 

önce (13,656 puan) tarafından

Fikirlerimizi söylemek suç ben post sahibine değil genel olarak Allah verdi oldu lafına ayarim gerçekten korunma yöntemlerini düzgün yaparsan olmaz amacım kalp kırmak vs değil ama bakabilcegin ona guzel gelecek kurabileceğin kadar doğur bunu her zaman savunurum nokta ünlem ..

Post sahibi dememiş bir şey birisi atlamış susun diye bazı insanları özgüveninden istiyorum karşıma çıksa boyun bükecek insanlar klavye de aslan 😂 komikler 

Ünlem virgul noluyor ya bı iyilik gördüm diye paylaştım konu nerelere gitti post sahibi benim bı arkadaş yorumu o herkesin düşüncesi farklı olabilir tabiki ben su ramazan günü bizi sevindirdi rabbimde onu sevindirsin inşallah. O yüzden paylaştım 😊

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 587 göst.
0 oy
12 cevap 668 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nagehannn (5,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,217 soru

23,618,173 cevap

306,677 kullanıcı

...