+2 oy
159 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,550 puan) tarafından

Allah aşkına şu lanet influenza dan nasıl kurtuluruz 10 gün olcak çocuklarım perişan oldu desteğim yok eşim dış görevde bişi deyin içim gidio artık ateş boğaz ağrısı öksürük tıkalı burun devam edio süt  bal limon meyve ilaçlar papatya nane limon yok yok geçmio aile hekimi aciller yok bunun şurubu varmış aile hekimi gerek yok diyip yazmadı ne yesek ne içsek bilen varsa söylesin şimdi zeytinyağında sarımsak doğradım onu vercem :(

7 Cevaplar

+2 oy
önce (4,768 puan) tarafından

Evet ilacı var o sayede rahatliyorsun imkanın varsa özelle git canım ilaçsız geçmez ki 

Aile hekimleri öyle diyor ama serum ve ilaçsız geçmiyor bizde oğlumla geçirdik çok zordu

önce (3,550 puan) tarafından

Acilde bişi yapmadı canım napsak bilmiorum:(

Tek çare özel onlarda pahalı ama ilaç veriyor 

Ya da acile bir daha gideceksin canim, ilaç yazmak zorundalar 

Özelde yokki canım ilçedeyim yine gitsem yazmaz acilde yetkileri yokmuş

-Reklam-
+2 oy
önce (1,403 puan) tarafından

Onun ilacı var kizimada verdi doktor geçirdi çok şükür antibiyotikte kullandık biz antibiyotiksiz geçmez 

Vermedi canım iki defa acile 1 defada aile hekimine gittik yok vermediler

önce (1,403 puan) tarafından

Nasıl vermezler yaa antibiyotiksiz geçmez çok uzun sürer bize hemen yazdılar boğazları şişmişti ağlıyordu Zatn ateşi vardı öksürük fln siz soyleyin geçmiyor antibiyotik yazın diyin 

önce (5,285 puan) tarafından

Bizde vermediler. Maalesef her doktor vermiyor o ilacı 2 hafta süründük. 

Vallahi vermedi özellikle dedim hocam bunun şurubu varmış neden yazmadınız şuan gerek yok dedi sonra bizede bulaşltı:(

+2 oy
önce (1,177 puan) tarafından

2 aydır çekiyorum bu lanet olası hastalığı. 7 aylık hamileyim yapabildikleri hiç bir şey yok en fazla 1 tane parol serum vurdular hamileliğimden dolayı bana o kadar. Ciğerlerime kadar indi,tüm kan degerlerimi yükseltti gebeliğimi riske soktu. Evin içinde diğer oğlum,eşim ben mahvolduk resmen. Corana da bu kadar olmamıştım ömrümde ilk defa bu kadar halsizlik,baş ağrısı,öksürük grip cekiyorum

Aynı bizde canım korona olmadık hiç ilk defa böyle bişi başımıza gelio çocuklarım gece inliyorlar burunları tıkalı boğazları yanıo sanki çok kötüyüm burnum sızlıo resmen:(

3 kere corana geçirdik biz canım evin içinde durmamıza rağmen ama bu kadar olduğumu hiç bilmiyorum. Geçen hafta acildeydim doktor öyle diyor bu hastalık corana+influenza ikiside olduğu için bu şekil ağır geçiyor diyor. Cidden bizimde aynı insanın burnu sızılar mı sızılarmış. Rabbim şifa versin inşallah hepimize

Amin canım amin acaba gitsem mi yine aile hekimine

Onun bı ilaci var onu veriyorlar canım öyle geçiyor bence bı git yinede keşke dememek için. Ciğerlere indiğinde çok daha kötü oluyor çünkü iyileşmen ekstra hem uzuyor hemde vücuda enfeksiyon dağıtıyor 

Zeytinyağına sarımsak doğradım beklettim bakalım belki o ii gelir çok saol canm🙏

+1 oy
önce (896 puan) tarafından

Tam 1 ay oldu sadece ateşi için antibiyotik ve virüs için bi ilaç verdiler ama  öksürük boğaz burun akıntısı devam ediyor iki çocuğumdada üstüne bronşit çözüm yok yani 

Of ya çok geçmiş olsun bize ilacını vermedi antibiyotik vermedi zinco   tylol  bide levopront die bi surup yazdı hiç faydası yok kızım 1.sınıfa gidio derslerinden olacak nasıl olcak bu durum ben kızım oğlm :(

0 oy
önce (215 puan) tarafından

1. Aydan fazla oldu çekiyoruz berbat bir hastalık tam iyilestik derken başa sarıyoruz şimdi öksürükten ciğerlerim çıkacak gibi oluyor.

Ewt kızımda öyle ii oldu dedim şükür yine başa döndük :(

0 oy

Ben çocuklara udi hindi yağı kendime de propolis kullandım  çocuklara baya iyi geldi 

Eczaneden aldın dimi canım

Eczanede de aktarda da var çocuklara sabah akşam 2 şer damla verdim 

Tmm canım çok tşk ederim çok saol🙏

0 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Hapı da var şurubu da aile hekimliği yazdı bize erobil ve infilozer 2 gün demedi büyükten şurubu bide yanında problem öksürük şurubu verdi geçti şükür 

Gitsem mi acaba bida kızım okulundan çok geri kalcak:(

Git ilacını al şurubun eczane de ücretli veriyor 200 civarı fiyatı 

Devlet karşılamıyor mu canım

Karşılıyor yapmazsa diye 

önce (896 puan) tarafından

Devlet yazdırmadin sürece 380 yazdırinca 90 alınıyor 

Tamam arkdslar çok tşk ederim 💗❤️