+2 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,293 puan) tarafından

Kızlar eşimin tarafı bir grup kurdu işte yigenlerinvar gorumcemler var eltiler falan hepsi toplu bir grup kurmuşlar benide gruba aldılar eltilerimden biri sonra yigenlerinden biri hemen benim arkamdan ben gruptan çıkacam dedi bende düşündüm ki ben den rahatsız olduğu için çıkıyor sizce yanlış mı düşündüm sonuçta o grubu o çıkmak isteyen yigeni kurmus ben girince böyle bir şey döndüğü için bende gruptan çıktım ben mi yanlış anladım eltilerim sen yanlış anladın diyor ve ben çıktıktan sonrada o yigeni geri girmiş 

7 Cevaplar

+10 oy
önce (8,150 puan) tarafından

Senden önce çıkıp sen çıktıktan sonra geri girdiyse doğru anlamışsın ama ben olsam sebebini sorardım hayırdır bana neden tavır aldın tavuguna kışt mı dedik diye 

önce (38 puan) tarafından
+1

Kesinlikle++

önce (38 puan) tarafından
+2

07 ye de ayrıca artı ❤️ 

önce (4,293 puan) tarafından

Ben girdim yazdiki ben gruptan çıkacam çıktı ben çıkınca da girmis canım açıkçası uzatmak istemedim kıskançlık olabilir başka bir derdi olabilir umrumda değil nasıl yapıyorlarsa yapsınlar ben kendimle mutluyum sadece doğru anlamışım diye düşündüm eltimler sen yanlış anladın deyip durdular da 

önce (1,342 puan) tarafından

S.polat Antalyalı görünce dayanamayan bizler ++++++ bacım 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,383 puan) tarafından

O gruplar internet yiyip bildirimden başka hiç bir işe yaramıyor 🤣🤣 bu arada doğru anlamışsın , kişiyi kötü göstermemek için bu şekilde davranıyorlar eltilerin

Olabilir canım ben anlayacagimi anladım kendileri bilir benlik bir sıkıntı yok 

+1 oy

Fikri olan yok mu 

+1 oy
önce (13,656 puan) tarafından

Senle kişisel bir sorunu mu var ki ?

Hiç bir fikrim yok canım zaten o yigeniyle fazla samimi değilim üstelik pek konusmukugumuz böyle kavga husumeti geçen biride değil 

önce (13,656 puan) tarafından

İçten içe kıskanıyor olabilir mi aşko var böyle dengesizler de

Hiç bir fikrim yok canım yani normalde numarası bile yiktu bende ha kıskançlık olabilir bir şöyle olabilir ben biraz neşeli deli dolu bir insanım yani hepsi deli der bana onlar biraz bana göre donuk kaliyorlar yaslarida dhaa genç yakın hepimizin ben 27 oda 26 25 öyle hep yigenlerde 

önce (194 puan) tarafından

Aman boşver , kıskanç insan kendine yapar ,demekki kıskanıyor sebeb yokken böyle tavırlar ne hali varsa görsün kendi kendine tüketir zaten o içindeki kiskanclik onu , sen normal hayatına neşeli neşeli  devam et, bazı insanlar kendilerinde olmayan şeyleri sebebsiz kiskanirlar , ben olsam hiç takmam ne hali varsa görsün der sonunu bile aramam gruptan çıktığında iyi olmuş kafan rahat olur ne yaparlarsa yapsınlar canım 

Aynen canım ya aman ne takacam salladım gitti 😂😂😂

+1 oy
önce (16,065 puan) tarafından

Haklısın. Gruptan çıkmak için senin gruba girmeni mi beklemişler. Yaptıkları terbiyesizlik. 

Yani bende böyle düşündüm grubu o kurmuş beni alınca eltim, direk yazdiki ben çıkacam yani benden rahatsız olmuş yani orda 5 eltim var 6 görümcem var bide 4 yigeni var ben girince böyle birşey döndü yigenleriyle küçük gorumcemle falan yaslarimiz yakın ben çıktıktan sonrada geri girmişler zaten onuda duydum yengeden

+1 oy
önce (52,517 puan) tarafından

sen cikinca girdiyse dogru dusunmussun

Bencede canım ne derdi var bilmiyorum ama doğru düşündüğüne eminim en azından 

samimi guvendigin elti veya gorumcene sordursana ne derdi varmis

Sordum canım eltim haklisjn dedi bende olsam bende çıkardim ama ne sorunu varsa söylemiyorda 

yok yigenine sorsun hayirdir niye ciktin girdin diye

Sormuş canım soylememis yigeni 

0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Sen doğru anlamışsın sen çıkınca geri girmiş aşırı saçma benim görümcelerim ve yeğenlerinin de bir grubu vardı sırf ben varım diye ayrı grup açtılar grupta konuşmayı bıraktılar sende boşver almasınlar gruba falan zamanla benim dediklerim gibi şeyler yaşama diye söylüyorum bunu 

+1

Kız boşver dim  zaten de eltilerim işte sen yanlış anladın falan dediler 

önce (2,223 puan) tarafından

Gayet doğru anladım grupta bulunmama gerek yok deseydin

+1

Aynen canım benim 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,315 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,293 puan) tarafından soruldu