0 oy
65 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (325 puan) tarafından

image

Bunlar işime yarar mi

3 Cevaplar

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Post yukari belki yeni gelenler vardir

-Reklam-
0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Bence maddi olarak seni zorlamayacaksa alabilirsin, eğer görsel hafizan da kuvvetliyse kesinlikle sürekli notlar gözüne çarpacak ve sınav anında hatirlayacaksin

Maddi biraz sıkıntılı ama eşim bjsey olmaz diyo çalış diyo ondan gizli caliscam bazı sebeplerden dolayı.ondan dedim acaba iyi mi ilk defa hazirlaniyorum çok sagol canim o zaman alayım. 

0 oy
önce (961 puan) tarafından

Canım tyt dwn mi tercih yapcan hangi bölüm istiyorsun? Ben iki yil sonrasi için çalışıyorum .

Ben çoktandır başlamışım ama bi türlü düzgün değil 3gün çalışıp 2 gün çalışamıyorum derken baya dengesiz.diyelim 1 video izliyorum.1 2 saat sürüyor ama ben im için 3.4 saat çünkü kiz bırakmayınca olmuyor.soru çözmeye zaman kalmıyor.ama gene de gayret edecem bu yıl oyle deniyecm kendimi .

Valla bende düzensizdim ama bugün dr arkadaşım vardı bugün bayağı dertleştik düzenli calisma sözü verdim ona. Bugün start verdik beraber bakalım nasıl olcak 

Start dediğin gunluk çalışmamı canim.

Aynen canım hergun enZ 2 saat diye alt sınır koyduk bakalım inşallah sözümü tutucam 

İnşallah canım.

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 125 göst.
+1 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
7 cevap 216 göst.
24 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azrasudd (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,467 soru

23,621,304 cevap

306,820 kullanıcı

...