Kızlar bugün ilk defa a 101 den dondurulmus patatesli sigara böreği aldım normalde hiç almazdım kendim yapardım sanırım çok üşendim yapmaya daha önce alıp da deneyen oldu mu nasıl bide fırında değilde tavada kizartarak yapsam nasıl olur
Arkadaşım almıştı bizi misafir cagirdiginda Allah günah yazmasın nimet ama hiç biseye benzemiyordu ben beğenmedim canim ama o firinda yapmisti kızartma nasil olur bilemedim
Bende ilk defa aldım keşke almayasaydim patatesli mi yapmıştı arkadaşın
Patatesliydi canim
Çok yağlı oluyor begenmedim ben
Evet yağlı diyorlar
Nimet in kalem böreğini alıyorum arada hafif yağlayıp airfreyde yapıyorum güzel oluyor
Teşekkür ederim canm
Bi ara misafirim geldi anlık kuzenim koştu hemen patatesli börek aldı a101 değildi.hazir olanlardan hemen firinda yaptik ben beğendim.
Teşekkür ederim
Allah günah yazmasın nimet tadı hiç güzel değil yenileceği yok yani öyle diyeyim
Çok güzel diyenler de var herkesin damak tadı farklı demek ki bakalım nasıl olacak teşekkür ederim canm
Bimikini beğeniyorum ama a101 i hiç hatırlamıyorum
Rica ederim 🌺
Sigara böreği gibi sanki aldım bende ama kısaydı öyle uzun değil ben beğendim fırında yaptım kaç kere yedik kötü değil tadı rulo börekmi yazıyo üstünde
Evet canm patatesli rulo böregi
Sigara böreği değil de su böreği aldım ısıtmalı tabi evde yapılabilen gibi olmasa da güzel di
Tabiki evdekilere benzemez
Ben peynirlisini alıyorum. Airfreyirda yapiyorum. Cok guzel oluyor. Tavada nasıl olur bilemedim ama bence güzel olur ya. Bi kere denemistim cok onceden ben yağda kızartmayi fena olmamıştı sanki
Bende fırında deneyecem bakalım bu sahurda inşallah güzel olur teşekkür ederim
Güzel öğün savar ama yağda sakin yapma zaten aşırı yağlı bir börek canım
Tam canm fırında yapacam mutlaka
Yumurta sürmeme gerek var mı hazırlanışında direk fırına koyun diyor
Yok yok cnm yumurta falan gerekmez
Saol canm
A101 hiç almadim ama bimden aldığım güzeldi..
Bimin urunlerini bende beğeniyorum ama ilk defa a 101 den aldım bana yakın diye
O kadar güzel ki ben çok beğeniyorum fırında yapıyorum
Hangisini diyorsun ki tepsi böreği var sigara böreği var ?
Patatesli rulo böregi canm
Yağda kizartiyoryk çok lezzetli oliyor yagli olihir ama ben seviyorum
1,446,546 soru
23,762,512 cevap
315,493 kullanıcı