+1 oy
324 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından

Boşanma davasında anne tarafın durumu iyi değil bosnma esnasında eş 45 bin TL maaş alıyorsa kadın boşanma sonrası çalışırsa doğumdan 1 sene sonra şuan  8 aylık hamile. 4 yaşında başka evladı var ne kdr nafaka alır. Şiddetli geçimsizlik. Anlaşmalı çocuklar annede kalacak şekilde olursa

4 Cevaplar

+2 oy
önce (3,399 puan) tarafından

Çocukların anneye verileceği bile muamma. Tek maaş bilgisiyle yorum yapılamaz. Baba belki maaşını asgari ücret gösterecek? 

önce (14,664 puan) tarafından

memur değilse kesin öyle olacaktır zaten, özelde olup da maaşına oranla sigortası yatan çok az. 

önce (123 puan) tarafından

Anlaşarak çocuklar annede kalacak diye belirtilmiş ve çekişmeli olsa dahi 7 yaşına kadar çocuk anneye veriliyor 

önce (159 puan) tarafından

Yok ama bodro vs var oradan çıkarılıp sunulsa gene faydası olmaz mı sonuçta bankaya yatıyor 

önce (14,664 puan) tarafından

sigortada ne gözüküyorsa maaş o dur. kaldı ki eğer sigortayı asgari ücretten gösteriyorsa bir şirket, bankaya sadece asgari ücreti yatırır, böyle bi durumda kalanı elden verir. kılıfına uyduruyorlar yani. doğru mu tabii ki değil ama resmiyette asgari ücret almış oluyor

-Reklam-
+1 oy
önce (1,540 puan) tarafından

Bunu sadece avukat size söyleyebilir. Her detaya teker teker bakar. 

+1 oy
önce (6,669 puan) tarafından

valla esimin amcasinin oglu 12 bin oduyor bir sene evli kalmis bosanmislar. ilk zaman nedadardi bilmem suan 12 bin oduyir . on seneyi gecmis suan yeni baska kadinla evlendi hala oduyor . eski esinde cocuk falanda yik. maasida yok kayseride kicikirik bir hirdavatcida calisiyor maasi olsun olsun asgari ucretten bi iki tık yukard olsun. yani aman anan bir maasida yok. hatta sey diyor yuzunu bile unuttum sekli semali nasildi hatirlamiyorum ama ayda 12 bin oduyorum 😂😂

önce (1,071 puan) tarafından

Ne kadar saçma bir sistem değil mi ama . Boş yere ödüyor haksızlık  1 sene evli kaldığı birisi için ve ortada çocukta yok . Ben üzülürüm yine almam o parayı 

evet cok sacma. kadin baskasiyla evlense odemeyecek ama evlenmiyorda. bu dedigim 48 li yaslardadir kadinda en fazla 45 dir yani 35 de falan bosanmis . gencecikken .evlenmiyor

önce (7,887 puan) tarafından

O kadının aldığı para helal değil . Ne kadar yüzsüz kadınlar var ya hayret edilesi ... Çocuğu olur onun içinde anne içinde eşek gibi öder baba ama ne münasebet 1 senelik evlilik için yıllarca nafaka vermek ?

evet bir sene bile degilmis hatta 11 ay kadar. o da kac kere babasinin evine gtmis haftalarca gelmemis gtmis gelmis falan boyle sacma sapan evlilik.ama oduyir acaba mesela odemese ne gibi yaptirim var bende hep merak ederim bunu. kimi adam odemiyor yok diyor . birc gibi birikiyormu bunlar kimbilir hep merak ederim bunu cevremde bosanmis yok bi esimin amcaoglu var oda iste yazin evlendi de oyle vakif oldum bu nafaka bilgisine konu gecince

0 oy
önce (4,254 puan) tarafından

Anlasmalida miktarı siz belirlersiniz protokole yazarsınız o bağlanır diğerine oran nedir devlet ne bağlıyor bilmiyorum ama 3-5 anca baglar devlet.

önce (159 puan) tarafından

Dün biraz araştırdım benim için toplu nafaka çocuklar için sürekli nafaka oluyormuş. Hakim neye karar verirse 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,363 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,011 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 490 göst.
27 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,436,305 soru

23,619,226 cevap

306,728 kullanıcı

...