Merhaba hanımlar bebeğim 6 aylık bugün ilk defa biraz armut verdim. Sonrasında farkettim ensesi sırtı filan kızarmış. Acaba armuttan mı oldu dedim. Bundan sonra vermeli miyim yoksa vermemeli miyim
Canm evin sıcakmı sanki sıcaktan olmuş gbi . Armutun alerji yaptığını sanmam ilk etapta isal olur minnoşun . Bizde öyle olmuştu kızımın yulafa karşı alerjisi var ilk isal oldu sonra döktü eklem yerleri döküntü oldu
Benm kızım alerjik bir çocuk canm mesela çilek yapmıştı ama armutun alerji yapacağını düşünmüyorum . Sen gözlemle zaten alerji yaptıysa başka yerlerdede çıkacaktır 🤍 korkma endişe etme alerji yapsada ilacı var düzelir kuzum
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sizin bebegin neye alerjisi var dun kizima yulaf verdim bugun cok az kakada kan vardi bugun 3 Kere kaka yapti acaba makatta gaz cikarirken çatlak mi oldu yada alerjidenmiki cok yoruldum artikk
Yulaf çilek toz peynir süt yumurta başta olmak üzere birçok gıdaya var . Ben dışkısında kana denk gelmedim yarı beline kadar supsulu isal oluyordu eklem bölgelerinden başlayarakta döküntü oluyorfu
Benim kizimda alerjik aylardir balik patates zeytin yedim artik vucudum iflas etmis gibi takatim kalmadi artik
Bence yapmaz benim bebegim cok alerjik ona ragmen bize yapmadi hergun yiyor baska birsey verdinmi gün icinde
Sicaktan vesaire olabilir mi
Terden de olabilir ama armuttan sonra farkedince ondan mı acaba dedim. Uykusunda terlemişti biraz
Bence terden dir armut elma bunlar alerji yapmaz sen devam et çogarlirsa verme
Bakalım kontrol altında tutacağım devamlı
Her şey alerji yapabilir. Başkasında yapmayan sizde yapabilir. Foto net değil ama sanki sıcaktan İsilik olmuş gibi. Eğer armuttan ise vermeyince geçer. Kafasındaki terden ise ağız bezi koyun ensesine
Birkaç gün vermeyeyim bakalım
Öyle yapın. Alerjide nokta nokta kızarıklık olmuştu ağız çevresinde bacaklarında popo çevresinde bir de kakası jöle gibi olmuştu bebeğimin. Kazağın etiketini unutmuş olmayın o bile enseyi tahriş eder. Yüzde yüz pamuklu giydirin ev sıcaksa ince giydirin. Kafası terledikçe pamuklu bezle silin. Arada yan yatarsa kızarıklık geçebilir. O zaman terden olduğu ortaya çıkar.
1,452,213 soru
23,841,222 cevap
319,358 kullanıcı