Şimdi komşum seslendi gel diye ona geçicem kahveye kocalar işte olunca bizde beraber takılıyoruz afiyet şifa olsun canım ❤️
Teşekkür ederim kuzum ❤️ ne güzel ya Allah arkadaşlığınızı daim etsin canım 🌸
Aleyküm selam sanada canım güzel geçiyor ramazan sevinci bile güzel havası bambaşka kahve içemedim daha gündüz sütlü kahvemi içtim reglim 3 gündür bebeleri yatırıp ev toplucam bi görsen her yer heryerde
Evet canım kesinlikle ben de çok seviyorum bu ayı 🤍 Çocuklu ev öyle canım çok normal ☺️
Öyle canım gerçekten
Aleyküm selam afiyet olsun canım bulaşık yeni bitti ben çaycıyım çay demlicem eşim uyuyor yarım saat sonra demlerim bende yogun geçiriyorum evler perişan oluyor gündüzde yemek çamaşır anca bugun oglan süpürdü evi dik süpürgeyle ne kadar temiz tahmin et işde🤗
Teşekkür ederim ☺️ Ben de çaycıyım aslında ama oğlumu uyuttuktan sonra içiyorum genelde saat 9 gibi o yüzden bu saatler de önce kahve içiyorum. Size de afiyet olsun şimdiden ❤️ oğluşunun da ellerine sağlık ne güzel yardım ediyor size 🌸
Teşekkür ederim canım ediyor aluştırıyorum yarın karısı yaptırırken zoruma gitmesin diye😂
Ahahah çok doğru 😄 gelinler arkamızdan küfretmesin bir de 😄
Aynen geline hazır benim oglan 🫣
Çay demimi almadım daha kahveye gecemem 🤭 Niloya eşliğinde
Afiyet olsun çay da çok güzel görünüyor 🌸ben de yatsı namazını kıldıktan sonra inşallah çaya geçerim 😄
İkiside ayrı yeri yaa Allah'ım ne güzel nimetler vermiş . Psikolojik mi bilmiyorum ama çay içmeyince başım ağrıyor içince geçiyor.😅
Yok psikolojik değil bence o bana da oluyor dün müthiş baş ağrısı yaşadım çay içince geçti mesela🤭
Afiyet olsn canm şuan içiyorm bnde
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun ❤️
ssuan bitki çayı içiyorum oğlum yatınca kahvemi içeceğim inşallah 😂😅 şuan oğlum çıldırma saatinde bende bi o kadar sakinim 😅 afiyet olsun canim ☺️❤️
Teşekkür ederim canım sana da afiyet şifa olsun ❤️ bünyemiz alıştı artık bebelere 😄
Sağol canım aynen öyle yadirgamiyoruz 😂
Çok az kalmış Allah kabul etsin 🌸
amin evet az kaldi
Afiyet olsun canim ,soframi daha yeni topladim . Sabahtan beri yerlerdeyim bulanti kusma hic yoksa 30 defa kusmusumdur ama bos mideyle🥹
Teşekkür ederim ❤️ hamile misin canım
Evet canim ,bugun tam 10 haftalik bakalim ne zmn gececek
Sağ salim kucağına al inşallah canım
Allah razi olsun canim amin💗
3 bardak çayımı içtim mutfağı topladım birazdan kızımı yatiracam sonra bende yatarım bugün çok yoruldum zaten doğru düzgün uyumuyorum
Afiyet olsun ❤️ Bende artık çay saatini bekliyorum oğlumu uyuttuktan sonra inşallah 😄
Daha değil bacım mutfağı toplayın bir kahve Anlığı da benden
Hadi topla da iç canım afiyet olsun şimdiden ❤️
Saolsin canım topladim işleri bitirdim arkadaşıma geldim kahveye
Afiyet olsun cnm ❤️
Saol canım
Kahven çok güzel duruyo 🤤 ben cayciyim ya daha içmedim ama 😑
Çayı da çok severim. Namaz kılıp oğlumu uyutup çayı öyle içmeye niyetim var inşallah ☺️
Aleykümselam afiyet olsun bende şimdi yaptım içiyorum susuzluk çok zorluyor beni bu sene onun dışında herzamnki gibi çok güzel gidiyor ramazan elhamdülillah
Teşekkür ederim size de afiyet olsun ❤️ Rabb'im kolaylık versin inşallah ❤️
Aminn canım 🤲 Afiyet olsun. Nasılsın neler yapıyorsun ☺️🌸
İyiyim elhamdülillah canım miniğimle takılıyoruz bahar Ramazan geldi canlandık biraz. Sen napıyorsun nasılsınn🩷
Ay çok güzelmiş gerçekten şu görüntüyü çok seviyorum 🤍 Bende aynı canım yoğun geçiyor davet vs güzel gidiyor seviyorum ramazan ayını ☺️
Ben de nasıl sevindim görünce ilk defa bu kadar açtı❤️ kolay gelsin canım evet ya yorucu ama güzel geçiyor. Zaten zaman su gibi akıyor
Teşekkür ederim kuzum ❤️ evet ya çok hızlı geçiyor günler gerçekten ☺️
kahve on yil icmiyeyim aklima gelmez cay keyfi yaptik kizimla
Afiyet olsun size de ☺️
Ay en sevdiğim ama bizim iftara cokkk var. Akşama da misafirim var bacım
Hakkını helal et kuzum Allah kabul etsin hayırlı iftarlar şimdiden 🤍🌼
Sağ ol canım, az kaldı ya 2 saat 45 dakika 🫶😄
Kız daha açmadiniz mı ay biz sahur yapacam neredeyse saat farkı ne kadar çokmuş 🤭
8 saatti dün 7 saate düştü. 1 saat ileri alındı saatler 😄
Aleykümselam canım afiyet şifa olsun gündüz kahvemi içtim akşam da çay 3 gündür regl oldum diye tutamıyorum Allah kabul etsin inşallah 🤲💜
Teşekkür ederim kuzum ❤️ moladasın yani bende başında 3 gün yedim inşallah daha olmam 😄
İftar sonu beni gene salladı oruç agır yiyoruz ondanmı bilemedim sebze aralıklı gidecegim ya bidaha bulasıklara anca giriştim afiyet olsundu
Kahveyle olan ilişkim ektedir der gibi 🤣 sana da afiyet olsun canım. Ağır yemekler yiyince bana da öyle oluyor ya hafif şeyler yemek gerekiyor bir de gazlı içecekler de şişiriyor çok fazla
Vallahi baktım bırası bitmez otur dedim ya yap kahveni iç 🤣
1,436,285 soru
23,618,948 cevap
306,718 kullanıcı