+2 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,991 puan) tarafından

Kızlar kardeşim ve eşi kedi sahiplendi.allah korkusuna sokağa düşecek diye.zor bir kedi çok agresif bu yüzden kimse istemiyor alan geri getiriyor icimizden geçti diye.

İki gün önce kardeşim iş yaparken bir anda bazanin altına fırlamış.ve sıkışmış.kardwsim çığlık çığlığa veterinere yetiştirmiş.birseyi yok demişler ilaç vermişler filan 4000 para almışlar.dun gece rahatsizlanmis kedi gene aynı veterinere götürmüşler.bu sefer cigerinde ödem olabilir yoğun bakım demiş veteriner ve toplamda 30 bin gibi bir mebla çıkarmış.yeni evliler.esi daha yeni ise girdi ev kira.yatiramiyorlar yoğun bakıma ama kardeşim sürekli ağlıyor ölür diye. 

Sorum şu .belediyeye götürdüler baktirabilirler mi ? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Belediyeye götürmeyi bilmiyorum bilgi sahibi olduğumu aktarmak isterim, belediyeyi aradım bunun gibi bir durum için ve kediye eğer sahiplendiyseniz eve aldıysanız dedi hayır dedim bahçede, bahçede siz bakıyorsanız mama veriyorsanız dedi dedim ki hayır sokak kedisi bazen bizim apartman bahçesinde yatar, yağmur yağınca başka bahçeye gider, yani dedi sonuç olarak eğer kedinin bakımını yapıyorsanız sizin götürmeniz gerek belediye karşılamıyor. Sokak kedisi ise ilgilenirler bulabilirlerse kediyi dedi. Yer İstanbul 

önce (11,991 puan) tarafından

Of vallahi o kadar üzüldüm ki

-Reklam-
0 oy
önce (39 puan) tarafından

Merhaba belediyeler bakıyor fakat  problemi büyükse belki tam iyilesmeyebilir eğer cipliyse bakmaya bilir..  bende tekir var gecen kisirlastirma işlemi yaptirduk bedava.. teyzemde hasta kedisini belediyeleri barınağa götürmüş bakmışlar ama tam iyilesmeden salmışlar mahalleye  biryere bırakıyorlar kedi 1 2 gunsonra evi bulmuş. Yani barınakları hepsi iyi değil malesefki veteriner çok para alıyor 3 ay önce 27 bin ödedik hastalandi 

Öyle fiyatlar çıkartıyorlar.

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Ben veteriner fakültesine götürüyordum çok uyguna bakıyorlardı

Aha baya fakülteye ücretli mi baktirdiniz

önce (290 puan) tarafından

Evet 2 kediye kısırlaştırma bile yaptırdım

Hemen aradım .yarın sabah hemen gotureceklermis fakulteye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
22 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde asllyd (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde pembesever (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,436,509 soru

23,621,846 cevap

306,847 kullanıcı

...