+1 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba kızlar. 2 yıllık evliyim 2  senede 2 tane bebegimi kaybettim. 8 haftalıkken ikisininde kalbinin durduğunu öğrendim kurtaj olmak zorunda kaldım. 4 ay önce ablamın vefatıyla yıkıldım. Asla kendime gelemiyorum artık. eşimle ikimiz yaşıyoruz ama buna yaşamak denirse.. evde ses yok bişey yok. bebek istemiyorum artık çok korkuyorum diye. kedi sahiplenmistik alerjim olduğunu öğrendik eşim istemedi. cok zorlandim. şimdi alerji hapi yada ignesi her neyi varsa kullanıp kedi sahiplenmek onunla dertlesmek istiorum.

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,436 puan) tarafından

Kedi sahiplenmek evet güzel ama sürekli bir ilaç kullanmaya mecbur olmak ilacin bir sürü yan etkisi ben olsam tercih etmezdim kendinize bir mesgale bulmanızı tavsiye ederim 

1 tane değil dikiş kursuna gidin mesela dil öğrenin mesela gibi gibi oyun bağımlısı olup yemek yapmayı unutuyorsaniz ya da kafam dağılsın diye bütün gün mantıklı yapıyorsanız psikolojik destek de gerekebilir 

önce (14 puan) tarafından

ablamın vefatından sonra randevu aldım ama cevrem gitme ilaç verir uyutur bi faydasi olmaz dedi. yoksa çok istedim

+1

Eskidendi onlar şimdi çok konforlu ilaçlar var zamanında bennde depresyona girmiştim 7 ay kadar ilaç kullandım hayata bakışım değişti hiç de uyumadım calisiyordum o dönem daha güzel bile odaklandım resmen renkleri ağaçları çiçekleri görmeye başladım. Mutlaka gidin 

önce (137 puan) tarafından
+2

Kedi icin ilaç kullanmayıp psikolojisi icin mi ilaç kullansın. Bence yanlış bir yönlendirme. Bir cok doktor bunalımda olan ve kendini yalnız hisseden kişilere hatta uyuşturucu bagimlilarina bile bir kedi sahiplenilmesini tavsiye eder. Kesinlikle bir kedi sahiplenin. Bu size iyi gelecek. Zaten bir evlat gibi olacak bir süre sonra. Stresinizi alir ve size sifa verir kedi. Hele birde sokaktan, engelli size muhtaç bir can sahiplenirseniz onun verdiği huzur tarifsiz olur. 

Bir rahatsızlığınız var size verilen ilaç alerji yapti kullanmaya devam mı edersiniz?

-Reklam-
+1 oy
önce (1,409 puan) tarafından

Benimde kediye alerjim vardı canım , evimde besledim pes etmedim alerji kendiliğinden geçti . Bunuda bana göğüs cerrahisinde söylediler , alerjinin üzerine giderseniz geçecektir diye 

banada öyle dediler alerjinden kaçma diye ama ama yüzüm gözüm şişiyor sürekli hapşıriyorum . çok seviyorum kedileri bide öpüyorum dayanamayıp daha kötü oluyorum sonra. eşimi ikna edebilirsem ilaçla falan anca öyle sahiplenebilicez

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

İsmek gibi ilgi alanının olduğu bir bölümde bir kurs gibi biseye gitsen hem vakit geçer hem bişeyle meşgul olursun hem de ister istemez çevren olur sohbet de edersin. Yaşadıklarını as çok anlayabiliyorum bende üç kere yaşadım bu durumu çok zor ama benim mucizem oldu üç aylık olana kadar doktora dahi gitmedim korkudan her kontrole korka korka gittim ve kendimi kandırdım ümidimi kesmiş gibi yaptım doguma bir hafta kalaya kadar eşya hazirlamadim ve o bana öyle tutundu ki anlatamam sana güzel şeyler seni bulacak emin ol kafanı ona takma o seni bulur Allah'ın izniyle sen zikir cekersen de çok güzel olur hem de faydalı olur namaz borcun var ise onları kılabilirsin çok huzur da bulursun ben eminim inşallah seni güzel günler bekliyor 

4 ay önce ablamı kaybettim 4 aydır Kur'an dersi alıyorum yavaş yavaş okuyorum ama olsun 11. cüze geldim. Ablam için Hatim yapmak istedim Allah izin verirse namaz kılmayı da ogrenicem. Ablam hiç kaçırmazdı namazlarını. hasta olduğu halde borçlarını bile kılardi kağıda yazardı.. Allah banada nasip eder inşallah 

Ay maşallah tebrik ediyorum seni maşallah hem öğrenmişsin okuyorsun da namazlarını da kılarsın inşallah bence sen yaparsın. İyice öğrenince Kur'an'ı Kerim'i çevrende öğretedebilirsin yazın camiiler öğretmek için öğretmen de alıyor camilere kursiyerlik de yapabilirsin. Kadın sohbetlerine de gidebilirsin güzel bir dost çevren olur orada. Düzenli olarak buluşur sohbet eder Kur'an'ı kerim okursunuz ne mübarek şeyler değil mi. Çok takdir ettim gerçekten. Zikir de çekiyor musun 

evet Ramazan ayında gün gün varr onları çekiyorum. oturduğum yer yazlık bi yer kışın kimse olmuyor sohbet için o yüzden birazda yalnız kaldım. Ama çok şükür isyan etmedim . Doğru yolu buldum. ablam da böyle olmasını isterdi. 

+1

Aynen de öyle canım çok tebrik ediyorum seni bak belki hiç bilmeyecektin şimdi dua edip okudunca ona söyleniyor kardeşin sana dua etti diye ne mutlu oluyordur 

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Kopek sahiplen kediye alerjin varsa

0 oy
önce (2,060 puan) tarafından

Kedi şarmi kusta alabilrsin muhabbet kuşu sana çok iyi gelir bence onu konusturmak elinde beslemek falan ben çok kuş besledim sonuncusunu vermek zorunda kaldım kızımın alerjisi çıktı . Resmen arkadism gibiydi herşeyi konuşup.soyluyordu kafamdan inmiyordu 

0 oy
önce (8,705 puan) tarafından

İlla kedimi canım balık alın kuş alın ugras bulun kendinize vs Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah hçc olmazsa sahiplenin bi cock ne biliyim mübarek ramazan insallah saglıklı bir yavrunuz olsun🤲❣️

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Benim de kedim vardı ve sonradan kedi alerjim çıktı, mecburen başka birine verdik, uzun vadede bu alerji beyin iltihabına kadar gidiyormuş, riske girme bence, başka bir ****** seçeneği değerlendirebilirsin, kuş, bukalemun vs.

0 oy
önce (9,825 puan) tarafından

Bacım kayıpların için uzgunum alerjin varsa bulasma hic en güzeli çalışmak ister bir işe gir çalıs ister sivil toplum örgütlerine üye ol iyilik hareketlerinde bulun. Kedi sahiplenmek de kolay değil kediler bilinmez canlılar bana göre saldıranı oluyor bişey oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde gokyuzumavisi__ (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 123 göst.
+1 oy
0 cevap 70 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu