+1 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (372 puan) tarafından

Ya ilk defa yapmıyor ama baya iki balya para saklamış daha öncede suratına çarptım lafı cok cimriliğinden yapıyor parası olduğunu bilmiyim simdi sorsammı ne parası napcan diye

6 Cevaplar

0 oy
(18,674 puan) tarafından

Peki daha öncede şimdide neden saklıyor sordun mu? 

(18,674 puan) tarafından

Ben bunda kızacak bi durum göremiyorum açıkçası 

(372 puan) tarafından

Hyr cocuklar var yırtar yada ben bi yere giderim kapıyı kitlemem

(18,674 puan) tarafından

Eşin oraya koyarken bu riskleri göze almıştır

(372 puan) tarafından

Yani bu kadar büyük parayı banamı güvenmiyor demiyor aynı yastığa bas koyuyoz bilir ki ben asla dokunmam bilir bana dese o kadar mutlu olurum ki sevilmekten öte bu

(372 puan) tarafından

45 binmiş ya aslında iş güç yapıyor o parada olabilir ama saklaması anormal ucuk paralar değil onun için bunlar 

-Reklam-
0 oy
(7,314 puan) tarafından

varsa ihtiyacin de surda pRa gordum madem para var odeme  faLan yapmicaksan biywre sunu alalim. su lazim bu lazim . para yok derse surda varya dersin

(372 puan) tarafından

Onu dersem paranın yerini değiştirir ya da benim değil der sunun bunun der ben malımı bilirim

0 oy
(1,394 puan) tarafından

Parayı gördüğünü ne olduğunu sordunmu güzelce oturup konuşup. Belki soyleyemedigi bir borcu vardır veya birşey olur diye senle paylaşmaya korktuğu veya paylaşmak istemediği korkuları vardır hani kötü veya zor günler için. Huyunu sen bilirsin. Sen ne anlam çıkardın ve en önemlisi eşin nasıl açıklıyor 

(372 puan) tarafından

Ya birikim yapınca gizli yapmaya calısıyor ben bişeyler istemiyim diye aslında cimri acil ihtiyaç in bile gereksiz görüyor

(1,394 puan) tarafından

Yani var ya günahından korkmasam böylesine varya Alcan yicen o parayı onu hak ediyor kusura bakma ama kardeşim. İnsan neden ailesinden para saklar ki el misiniz siz veya yabancı mı insan mutlu olur ailesine harcadığına ayırdığına ya.

(1,394 puan) tarafından

İstemek senin hakkın almak da onun görevi. Yerine getiremeyecekse evlenmeseydi. Maddi durumu bilmiyorum tabi zor durumda iseniz bişey diyemicem ama ondan bile neden sen zor durumdasin da o para saklayacak durumda o da başka tabiki 

(372 puan) tarafından

Ay bıktım bu adamdan sanki ben para dusmanıyım milletede borcumuz var diyorum e yani şimdi diyelim bu borca gidecek bir para benden saklama gereği ne dimi ama borca gidecek bir para olsa neden böyle saklasın ayrıca bugun araba sanayiye girmiş 5 bin TL masraf cıkmış dizlerini dövüyordu nerden buldun var mıydı paran dedim sanki hiddetniş gibi karttan geçtim dedi kdjsmskksksjs ayy alcam yarın façasını paranın bir bölümünü yok edeyimde görsün birde saklaadıgı yere ben daha önce onun bir eşyasını gıcıklık olsun diye koymuştum hangi akla hizmet koydu anlamadım basit bi yer aslında ama etkili

(1,394 puan) tarafından

Bence o da sana karşı cimrilik yaptığını biliyor korkusu ondan. Demek ki biliyor sana cimrilik yaptığını ve ben para vermiyorum ya bulur alırsa diye korkuyor. E ihtiyacı olan insan ne yapacak yani gidip çalacakmısın tövbe haşa. Ne yapacaksın yani 

0 oy
(372 puan) tarafından

Post yukarı kızlar 

0 oy
(372 puan) tarafından

Kızlar bakar mısınız 

0 oy
(974 puan) tarafından

Gördüğün yerde al parayı söyleme bakalım ne tepki verecek 

(372 puan) tarafından

Ayy kalbine inerrr aslında güzel bir dersolur derim sen böyle saklrsan bende böyle yaparım diye

(974 puan) tarafından

Sorduğunda söylersin ne için saklıyorsun karı kocasınız sonuçta gizlı saklı olmaz

(372 puan) tarafından

Evet ama işte tek aklıma gelen bişeyler istemiyim parası olduğunu anlamiyim cok cimri

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,935 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.