+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından

Kızlar ben 50 bin küsürlük altın hesabımı bozdum sonunda kâr elde edemiyorum diye düşündüm makas aralığı var diye. Gittim bilezik aldım ya çalınırsa diye korku başladı şimdi. Birde acil ihtiyaçta sağlık veya kiraya zam geldiğinde yetişmediği zaman bazı ihtiyaçlarımızı o hesaptan bozup görüyordum. Şimdi bileziği bozamam. Tek bir tane bilezik içinde kasa açtırmam.

Tekrar baştan nasıl bir birikim yapmalıyım altın hesabım duruyor hala acil ihtiyaçlar olursa diye baştan başlayıp oraya mı koymalıyızm yoksa gram mı almalıyım bilemiyorum.  Evinde tek altını olan ben değilim elbet insanların benden fazla altını vardır elbet ama içime bir korku girdi güvenli yoldan döndüm diye.

4 Cevaplar

+1 oy
(789 puan) tarafından

Tak kolunda kız kolunda kalsin

(130 puan) tarafından

Kenarda köşede istediğim zaman acil ihtiyacta bozabilecegim birsey olması lazım mutlaka. Bunu gram olarak mı yapsam hesapta mi biriktirsem bu konuda kafam karıştı

(789 puan) tarafından

Hesabta makas farkı çok fazla aşırı fazla hemde en iyisi gram zaten 14.15 gram yapıyor kolaylıkla saklarsin

(130 puan) tarafından

Bi ara baktığımda 70 tl bazen 40 tl daha ucuza bozuyorlardı bir gramı ihtiyacım olduğunda ufak fark gibi gözüküyor ama insan zarar etmek istemiyor. Şimdi bileziği bozup grama çevirmem en olmadı baştan gram alıp başlarım

(789 puan) tarafından

Şuan bilezik varsa bozma çok acil bir ihtiyaç olduğunda bozdugunda kalanı alirisn gram

(130 puan) tarafından

Sağol canım

-Reklam-
+1 oy
(1,082 puan) tarafından

Çantamda gezdiririm ben eve hiç bırakmam yine en güvenli yer elimin altı derim.gramdan ziyade uzun vadede en çok kazandıran çeyrek altın.uzmanlari dinlersen daha kolay karar verirsin

+1 oy
(339 puan) tarafından

Benim altınlar babamda.d

+1 oy
(476 puan) tarafından

Kolunuzda kalsın tek bir tane zaten ben çantaya falan da güvenmiyorum insanlık hali unutabiliyorsun bir yerlerde. Bence ihtiyaç olduğu zaman sattığınız için altın hesabından devam edin bana orası daha mantıklı geliyor ay sonu elimde ne varsa yatırabiliyorum ama gram veya çeyrek için biriktirmek zor oluyır

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
7 cevap 86 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nur89 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 219 göst.

Kategoriler