+2 oy
174 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (186 puan) tarafından

Kızlar kuzenim Trendyol dan bı ürün alacakmış ama kartimda para olamdigi için alamamış satıcıyla konuşmuş msj atmış yani satci da aderinisi atın direk gönderelim demiş oda aderesini vermiş  kapıda ödeme yapmak için  diyorki bişey olur mu acaba bana sordu da ben pek kullanmadığım için Trendyol bilmiyorum birde sizlere sorayım dedim

7 Cevaplar

+1 oy
(1,182 puan) tarafından

Trendyol üzerinden almış olmayacak...belki beğenmedi iade şansı olmayabilir

-Reklam-
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Yani ürünü alıp parayı verecek sorun olmaz herhalde 

(186 puan) tarafından

Bilmiyorm  ben falz akulanamdigim için. Hani adres bölümünde zaten yazılı ya aderesindiyir ayriyeten satıcıya vermem sorun olur mu bunu demek istiyor 

(29,595 puan) tarafından

Adres bölümüne yazdığınız adresi zaten satıcı görüyor ki ürünü size yolluyor

(186 puan) tarafından

Hadi ya ya ben dediğin gibi bilmiyorm bugün daha indirdim   uygulamaya teşekkürler 

(1,413 puan) tarafından

Adres her türlü vermesi gerekiyor satıcı ürünü nereye yollasın mesela:))

Ben kargoladım siz de iman gücüyle bulursunuz artık mi desin🤣

(186 puan) tarafından

Hee olur  😂😂 ayy Allah'ım ya 

0 oy
(2,765 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla trendyol aracılığıyla yapmayacaklar bir sorun olacağını sanmıyorum ama sorun olursa trendyol sorumluluk almaz 

(186 puan) tarafından

Bilmiyorm  sadce dediki ürün Alaçam ama karta para yok satıcıya yazdım  kapid aodeme yapacam diye satıcı da edres bilgilerini faln istemiş buda vermiş diyor verdim diye bişey olur mu 

(2,765 puan) tarafından

Ne gibi bir sorun olabilir ki adam evine gelecek değil ya :)

(186 puan) tarafından

Ne bileyim ya bana böyle söyleyince ben de bugün indirmiştim uygulmayai bian bende korktum 😅 beni de korkutu buraya yazdım bende hemen 

0 oy
(2,165 puan) tarafından

Yani bişey olmaz ama şöyle bir durum var iade etmek isterse nasi olacak kabul edecek mi satici geri trendyolda en azından ücretsiz gönderiyorsun geri 

(186 puan) tarafından

Onu söyledim her zamn aldığım bişey dedi ondna dolayı sorun değil diyor. Sadce direk adresi satıcıya vermem sorun olurmu dedi 

0 oy
(558 puan) tarafından

Yok canım adres sorun olmaz. Çünkü kart üzerine alışveriş yaptığın zamanda, yani ödemeyi karttan yaptığın zamanda orda adres bilgilerini giriyorsun. Bunu zaten görüyorlar ki aldığınız ürünü adrese getiriyorlar. 

Kartta para yoksa kapıda ödeme olacağı için adresi yazmış diyorsunuz ya her türlü adresi görecekler ki kapıya getirecekler. Dert etmeyin yani 

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Bişey olmaz adres zaten Trendyol da kayıtlı ekstra satıcıya vermek bişeyi değiştirmez

Ürünü kapıda alıp açsın öyle versin parayı olurya yanlış bir ürün gönderilir tekrar uğraşmasın satıcıyla

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Normalde yasak, Trendyol bunu fark ettiği zaman satıcıyı satış yapmasını yasaklıyor onun harici bir problem olmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
8 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 54 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde M.h.2606mt (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 179 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,904 soru

23,672,053 cevap

309,640 kullanıcı

...