+1 oy
38 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından

Kızlar kafam çok karışık. Cuma günü tahlil verdim bhcg 74 çıktı ama akşam kanama başladı doktor kimyasal gebelik olma ihtimali var dedi. O günden beri adet gibi hatta iki katı kanamam var. Pazartesi tahlil verdim bhcg 63 çıktı düşük gerçekleşmiş midir ? Normal hayata dönmeli miyim bilemedim.

1 cevap

+2 oy
önce (4,298 puan) tarafından

Evet canım kan sıfırlanıyor ve adet oluyorsun yani gerçekleşti başıma 3 defa geldi 

önce (33 puan) tarafından

Soruyu sormadan senin sorunu okudum sayfana baktım süreçte değişiklik oldu mu diye. Yeğeninin eşinin mesajlarını da okumuş oldum. Aklıma iki gün önce ne yaşadığımı bilmeden kayinbabamin torun getir o zaman sana künye alırım demesi geldi. İnsanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor bu konularda. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ikimize de 🌹

Amin inşallah canım evet çok zor zmaanlar yaşadım her seferinde hayal kırıklığı yaşiyorum buda zorlu ve piskolojikmende yıpratan bir durum sonrasında bebeğim kalbi durdu karnımda oda çok yıprattı sürekli ağlıyorum vucudumda çok yoruldu bide bu sıkıntılar çıktı benimde kafam çok karışık 

önce (33 puan) tarafından

Doktorun önerisi ne denemeye devam et mı diyor ? Kalbi durduğunda kaç haftalikti vücudun yıpranıyor olabilir. Kendine dikkat et en önemlisi sensin 🩷

Canım kalbi durunca aldılar 2 ay ara ver sonra hayatına geri dön dediler öteki kimyasal olduğu için zaten adetten sonra geri dönüşüm hayatımda hiçbir değişiklik olmuyor yani

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
+2 oy
1 cevap 42 göst.
+1 oy
6 cevap 94 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (914 puan) tarafından soruldu